paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Kesädiilit - Ota kaikki irti kesästä ja tarjouksistamme!

Schwalbe Delta Cruiser

12 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Missä tyylikkyys kohtaa teknisyyden – Schwalbe Delta Cruiser -kumit

Oletko kenties juuri hankkinut itsellesi hienon kaupunkikruiserin, kenties fiksin? Nyt sinulla on oiva tilaisuus tuunata kruiserisi laadukkailla ja erityisen leikkisillä renkailla. Niiden nimi on Delta Cruiser. Klassinen keskikorkeaprofiilinen rengas on monipuolinen ja tarjoaa miellyttäviä vierintäominaisuuksia. Delta Cruiser on tietysti varustettu 50 EPI -rungolla, K-Guardilla ja heijastavilla linjoilla renkaiden sivuissa, jotta erottuisit joukosta myös pimeillä tieosuuksilla. Nämä renkaat nimittäin muutenkin erottuvat joukosta, mihin tahansa kruisaatkin.

Värien ilotulitusta ja vakautta ajoon tarjoaa Delta Cruiser

Tätä loistavaa kruiserin rengasta on saatavilla useissa eri väreissä ja väriyhdistelmissä. Yhteistä kaikille on kuitenkin se, että se on vaijeritekniikkaan nojaava keskikorkean profiilin omaava rengas, jota on saatavilla muutamaa eri leveyttä. Valikoimistamme löytyvissä malleissa on kaikissa puhkaisusuojaus, joko PunctureGuard- tai K-Guard-tekniikalla varustettuna. Kokoja myös löytyy, sillä Delta Cruiseria on saatavilla sekä 20- että 24-tuumaisiin lastenpyöriin kuin myös aina kokoon 28” aikuisten pyörissä. Valitsethan oikean koon sekä tuumien että leveyden osalta, kun hankit itsellesi uusia loistorenkaita rentoon kaupunkiajoon.

Kaupunkiajossa tämän teknisen renkaan halutut ominaisuudet tulevat erityisesti käyttöön: sen 3 mm kumipinta tarjoaa erinomaisen lävistyssuojan kaupungeista löytyviä lasinsiruja, nauloja, nastoja ja muita teräviä esineitä vastaan. Schwalben kehittämä kumiseos (SBS - Schwalbe Basic) on todella pitävä yhdiste, joka tarjoaa miellyttävää ajoa vähäisen kitkan ansiosta. TwinSkin-tekniikka suojaa lisää, sillä sen erinomainen kyky suojaa renkaiden sivuja niitä mahdollisesti leikkaavilta esteiltä, kuten esimerkiki laskeutuessasi sivuttain suojatieltä autotielle. Kaikissa Schwalben Delta Cruiser -malleissa on lisäksi heijastinelementit, jotka tuovat lisäturvaa kaupunkiajoon ja urbaaniin kruisailuun.

Bikesterilta nämä laaturenkaat ja paljon muuta

Kun nyt olet kerran päivittämässä pyörääsi, muista myös, että meiltä löydät myös muita pyöräilyvarusteita ja pyöränosia, kuten satuloita, koreja, lamppuja, jalustimia ja tyylikkäitä polkimia ja ohjaustankoja hienon kruiserin viimeistelyyn. Toimitamme yli 99 euron arvoiset lisävarusteostokset veloituksetta ja lisäksi meillä tehdään aina 100 päivän avokaupat! Jos et ole tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin, voit palauttaa ne meille 100 päivän sisällä tilauksestasi.


TARVITSETKO APUA?
Suljettu puhelinpalvelu
Lisätietoja
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes