paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Beat the Heat - Suojaa & nestettä kesähelteellä

Schwalbe Big Apple

10 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Schwalbe Big Apple renkaat kaupunki- ja retkipyöräilyyn

Schwalbe on polkupyörän renkaisiin erikoistunut brändi, joka on osa vuonna 1922 perustettua saksalaista Ralf Bohle GmbH -perheyritystä. Schwalbe valmistaa laadukkaita renkaita erilaisiin pyöräilytarkoituksiin, mutta on parhaiten tunnettu työmatkaliikenteeseen, retkeilyyn ja kilpailukäyttöön tarkoitetuista renkaistaan. Schwalbe myy tuotteitaan ympäri maailman ja on noussut markkinajohtajaksi erityisesti Euroopassa. Schwalbe Big Apple -renkaat ovat retki- ja kaupunkipyöräilyyn tarkoitettuja korkealaatuisia ja teknisesti innovatiivisia renkaita. Verkkokaupastamme löydät esimerkiksi seuraavat Schwalbe Big Apple -tuotteet:
  • Schwalbe Big Apple Active, 14 tuumaa
  • Schwalbe Big Apple Active, 26 tuumaa, eri väreissä
  • Schwalbe Big Apple Active, 28 tuumaa
  • Schwalbe Big Apple Performance, 18 tuumaa
  • Schwalbe Big Apple Performance, 20 tuumaa
  • Schwalbe Big Apple Performance, 26 tuumaa
  • Schwalbe Big Apple Performance, 28 tuumaa
  • Schwalbe Big Apple Plus Performance, 28 tuumaa

Schwalbe Big Applen tuotteita Bikesterilta!

Ilmajousitetuilla renkailla rullaat kevyesti

Big Apple-renkaissa on sisäänrakennettu ilmajousitus, jonka ansiosta pyöräily on mukavaa ilman monimutkaista teknologiaa. Nämä renkaat rullaavat todella vaivattomasti kaupunki- tai retkiajossasi. Active-sarjan renkaat ovat pistosuojaukseltaan tasoa 3. Ne koostuvat luonnonkumista, jota on vahvistettu KEVLAR-kuiduilla, ja ne kestävät hyvin vaurioitumatta. Performance-sarjan renkaat on valmistettu kaksinkertaisesta nylon-kuidusta ja niiden pistosuojaus on tasoa neljä, joka tarjoaa erittäin hyvän suojan urheilu- ja kilpailupyöräilyyn. Big Apple Plus -renkaissa pistosuojaus on tasoa 5; renkaiden sisäosa on erittäin joustavaa luonnonkumia. Big Apple Plus on lisäksi ekologinen vaihtoehto, sillä renkaan valmistuksessa on käytetty kierrätettyä lateksia. Big Apple -renkaat sopivat myös sähköpyöriin, joiden vauhti on 25km/h. Bikesterin valikoimasta löydät Big Apple -renkaat eri väreissä ja rengaskoissa.

Bikester takaa laadun ja asiantuntemuksen

Schwalben laadukkuuden takeena toimii 100% sitoutuminen valmistettuihin tuotteisiin sekä niiden myyminen vain pyöräilyyn erikoistuneiden asiantuntijaliikkeiden, kuten Bikesterin kautta. Bikesterin verkkokaupasta löydät korkealaatuisimmat pyöräilytarvikkeet tunnetuimmilta valmistajilta pyöräilyharrastuksesi tueksi. Kansainvälisenä verkkokauppana Bikesterin tuotevalikoima on hinnaltaan aina edullinen. Tilaaminen verkkokaupastamme on helppoa ja luotettavaa. Lisäksi asiakkaanamme olet oikeutettu 100 päivän ilmaiseen palautusoikeuteen

Tutustu myös muihin Schwalben malleihin:  Schwalbe Ice Spiker |  Schwalbe Marathon |  Schwalbe Smart Sam | Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes