Pyöräkauppa netissä
Syksyllä pyörän selkään | Tutustu ja tilaa uusi fillari suoraan kotiovellesi

Santa Cruz Hightower

5 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

 • harmaa
 • oranssi
 • ruskea
 • punainen

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Santa Cruz - Huippuluokan all-mountain-täysjousto
Niin kuin Santa Cruz tietää, isompi on parempi - erityisesti mitä haastavaan maastoajoon tulee. Hightower on 29" täysjousto, vaihtoehtona jykevät 27.5+ -renkaat. Niin pitkistä nousuista kuin vaativista traileista tulee helppo nakki Hightowerilla. Standardi 135 mm joustolla takapyörässä ja 140 - 150 mm edessä, jopa tavallinen Hightower on aivan yhtä kykenevä kuin moni täysverinen enduro-malli. Enduro World Seriesin brutaaleihin ratoihin Santa Cruz on lisännyt takapyörän joustoa 150 mm asti Hightower LT -mallissa, tehden siitä Santa Cruzin enduro-pyöräilijöiden suosikin.
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Santa Cruz Hightower 2 CC 29" X01, harmaa
Santa Cruz Hightower 2 CC 29" X01, harmaa harmaa
Santa Cruz
Hightower 2 CC 29" X01, harmaa
7 399,00 €
 • Versiot: S | 38cm (29")
Santa Cruz Hightower 2 CC 29" XX1 Reserve, harmaa
Santa Cruz Hightower 2 CC 29" XX1 Reserve, harmaa harmaa
Santa Cruz
Hightower 2 CC 29" XX1 Reserve, harmaa
10 899,00 €
 • Versiot: S | 38cm (29")
Santa Cruz Hightower 2 AL 29" S-Kit, punainen
Santa Cruz Hightower 2 AL 29" S-Kit, punainen punainen
Santa Cruz
Hightower 2 AL 29" S-Kit, punainen
5 259,00 € 5 099,00 €
 • Versiot: S | 38cm (29")
Santa Cruz Hightower 2 AL SDS+, oranssi
Santa Cruz Hightower 2 AL SDS+, oranssi oranssi
Santa Cruz
Hightower 2 AL SDS+, oranssi
2 099,00 € 1 569,95 €
- 529,05 €
ilmainen toimitus
 • Versiot: S | 38cm
Santa Cruz Hightower LT 1 CC FACT Runko 29", ruskea
Santa Cruz Hightower LT 1 CC FACT Runko 29", ruskea ruskea
Santa Cruz
Hightower LT 1 CC FACT Runko 29", ruskea
3 099,00 € 2 859,95 €
ilmainen toimitus
 • Versiot: S | 37cm

Santa Cruz Hightower – huippuvarusteltu maastopyörän ja enduropyörän välimuoto

Santa Cruz -pyörät sijoittuvat maastopyörien ja enduropyörien välimaastoon. Näillä pyörillä meno voi yltyä hurjaksi, mutta onneksi allasi on luotettava pyörä, joka ei jätä sinua pulaan mäkeä noustessa tai rinnettä alas tultaessa. Ensiluokkaiset materiaalit luovat huippuluokkaisen ajokokemuksen. Santa Cruz on valmistanut laatupyöriä jo vuodesta 1994, joten vuosien tuomalla kokemuksella pyörien suunnittelu on hioutunut huippuunsa, mikä näkyy niiden teknisenä ylivoimaisuutena ja monipuolisina käyttömahdollisuuksina.

Teknistä etumatkaa, joka saa ajamisen tuntumaan lasten leikiltä

Santa Cruzin Hightower- täysjousitetut maastopyörät ovat monipuolisia, pelin räjäyttäviä pyöriä, jotka tunkeutuvat aggressiivisesti maastopyörien ja enduro-kilpapyörien välimaastoon. Sen 135 mm:n kokoinen takahaarukka antaa sinulle mahdollisuuden nousta nopeiden 29-tuumaisten pyörien päälle tai vaihtoehtoisesti voit halutessasi valita 140 mm:n haarukan. Pyörä on myös saatavilla 27,5” vanteilla ja 150 mm:n haarukalla.

Tämä Santa Cruz MTB antaa sinulle ekstraluottamuksen siihen, mitä sinulla on allasi, jotta voit lopettaa jarrujen puristamisen rystyset valkoisena, vaikka meno yltyisikin kovaksi. Samalla, kun se kaartaa mutkissa uskomattoman hyvin, se reagoi todella hyvin ohjaukseen ja painonsiirtoihin. Se tuntuu myös tasapainoiselta ilmassa ja 29-tuumaisena se on todella nopea. Sillä mäkien nouseminen tuntuu myös lasten leikiltä ja sen satulassa voit nautiskella vaikka koko päivän. Paksumpien renkaiden avulla tämä pyörä tuntuu monsteriautolta.

Teknisiltä ominaisuuksiltaan tämä pyörä on huippuluokkaa: sen kaksinkertaiset kuulalaakerit ovat todella pitkäikäiset ja hiilikuituputkien sisässä kulkevat vaihteisto- ja satulakaapeleiden reititykset takaavat todella tarkan ja häiriöttömän toiminnan. Foxin iskunvaimentimien ominaisuudet ovat omaa luokkaansa 150 mm:n jousituksellaan.

Santa Cruz Hightower -maastopyörä on muutenkin varusteltu huippukomponentein: siinä on mallista riippuen Sramin tai Shimanon laadukas 11-vaihteinen vaihteisto, omaa luokkaa oleva Santa Cruz –hiilikuituohjaustanko sekä todella tehokkaat hydrauliset jarrut, jotka eivät varmasti petä tiukimmissakaan paikoissa. Leveät Maxxisin renkaat takaavat voimakkaan pidon ja tuovat ajoon lisämukavuutta ja turvallisuutta. Se on päästä varpaisiin täynnä laadukkaita komponentteja Foxilta, Shimanolta, Sramilta, Race Facelta, Cane Creekiltä, WTB:tlä, Novatecilta ja tietysti siinä on myös Santa Cruzin oma, maailmanluokan pyörien valmistajan runko ja muita hiilikuitu- ja alumiiniosia. Tästä ei pyörä parane, olet sitten matkalla endurokisoihin tai vain pitämään hauskaa vuorilla.

 • Pyörät sijoittuvat maastopyörän ja enduropyörän välimaastoon
 • Koottu huippuvalmistajien komponenteista
 • Saatavana useita tyylikkäitä värivaihtoehtoja
 • Parempaa pyörää vuoristoajeluun saat hakea

Varustaudu hurjapäiseen ajoon jo tänään

Nämä Santa Cruz -maastopyörät takaavat sinulle nautinnollisia hetkiä rajuimmissakin pompuissa ja hurjapäisimmissäkin kilpailuissa. Tilaa omasi jo tänään!