Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Viikonlopun pyöräseikkailut
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET
Santa Cruz image
Santa Cruz - Quality Bikes since 1994
Jos nimi Santa Cruz tuo mieleen ensiksi skeittilaudat, se johtuu siitä, ettet ole käväissyt ulkona viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana. Nyt jo pitkän aikaa, merkki on valmistanut korkeimman luokan MTB-pyöriä, joista on tullut suorastaan kultti – aivan kuten niillä ajavistakin. Kalifornian Santa Cruzissa 1994 entisen ammattiskeittaajan Rob Robskoppin ja hänen poikansa perustama yritys erot-tui alusta asti joukosta keskittymällä pääosin täysijousitettuihin MTB-pyöriin. Hiilikuiturungoillaan, kolmella rengaskoollaan ja äärimmäisen huolella työstetyillä yksityiskohdilla, Santa Cruzin cross-country-, trail-, all mountain- ja downhill-pyöristä on tullut välttämätön pyöräkellarin jäsen.

Santa Cruz

3 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • musta

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Santa Cruz Vaihtajankorvake Chameleon 4 Yksivaihteinen
Santa Cruz Vaihtajankorvake Chameleon 4 Yksivaihteinen
Santa Cruz
Vaihtajankorvake Chameleon 4 Yksivaihteinen
44,95 €
Santa Cruz #04-05014 Vaihtajankorvake 9mm V10 1.0/2.0
Santa Cruz #04-05014 Vaihtajankorvake 9mm V10 1.0/2.0
Santa Cruz
#04-05014 Vaihtajankorvake 9mm V10 1.0/2.0
OVH 119,95 € 73,95 €
- 38 %
Santa Cruz #04-05012 Vaihtajankorvake 15mm V10 1.0/2.0
Santa Cruz #04-05012 Vaihtajankorvake 15mm V10 1.0/2.0
Santa Cruz
#04-05012 Vaihtajankorvake 15mm V10 1.0/2.0
OVH 119,95 € 53,95 €
- 55 %

Osta Santa Cruz -polkupyörät ja muut tarvikkeet edullisesti netistä Bikester.fi

Santa Cruz syntyi vuonna 1993 yhden auto autotallissa Seabright Canneryssä, Santa Cruzisssa, Kaliforniassa. Tuotemerkin ensimmäinen polkupyörä oli Tazmo, josta Santa Cruz sai alkunsa. Tänään Santa Cruz on tuotemerkki, jonka tuntevat kaikki huippupyöräilijät, sillä useat käyttävät kilpaillessaan juuri santa Cruzin polkupyöriä. Tuotemerkin korkealaatuiset polkupyörät soveltuvat hienosti myös vapaa-ajan pyöräilijöille, joten tutustu Santa Cruz-pyörävalikoimaan ja hanki uusi tuliterä ajokki. Valikoimasta löytyy muun muassa seuraavia malleja::

  • Jackal
  • Chameleon
  • Tallboy
  • V10
Santa Cruz on omaperäinen tuotemerkki, joka kulkee omia polkujaan kehittämällä innovaatioita, joita muut eivät ole tulleet ajatelleeksikaan. Nämä polkupyörät ovat korkealaatuisia ja innovatiivisia luomuksia, joilla on myös kekseliäät nimet, kuten Jackal. Jackal on luultavasti älykkäin dropout, jota koskaan olet nähnyt. Dirt-hyppyjä, portaat, loikkimista ja vaanimista teillä, Jackal on opportunistinen raadonsyöjä keinotekoisessa maastossa. Rakennettu kestämään ikuisesti, ja painaa ainoastaan 5 kiloa. Maailman monipuolisin hardtail? Chameleon ei esittelyjä kaipaa enää tänä päivänä, koska sillä on niin fanaattinen fanijoukko, että tuotemerkin suunnittelijan pitäisi pysytellä sisätiloissa joka kerta, kun hän tekee täysjousitettuunpyörään parannuksia. Kiitos helposti vaihdettavien taka dropoutsien (takahaarukanpäät), kapenevan pääputken ja ISCG 05-kiinnikkeiden, jotka ovat onnellisesti pitäneet kaiken omilla paikoillaan – ja pitäneet myös tämän 26 tuumaisen armeijaveitsen kuin vertailukohtana jäykkäperäisille monipuolisuuksille. Suurten renkaiden pomo on Tallboy, sillä kun Tallboy lanseerattiin, se pyyhki lattian omissa luokissaan ja palkittiin "Bike of the Year" -palkinnolla kerta toisensa jälkeen. Tähän hirmuun ei tarvinnut tehdä mitään muutoksia yli neljään vuoteen. Uuden Tallboy 2 -geometria pysyy uskollisena alkuperäiselle pyörälle. Ainoastaan pieniä muutoksia on tehty koskien muun muassa polkemistehoa ja painoa, mikä tekee tästä pyörästä tietenkin entistä halutumman ja menestyksekkäämmän. V10 on &34;back-to-back", MM-kisojen voittaja ja suuri menestystuotemerkille. 68 UCI World Cup-palkintosijoilla, 2 UCI World Cup -voittoa ja UCI World Championship Gold, kevyin ja vahvin valmistettu Downhill -kilparunko maailmassa. V10 on täsmälleen sama kuin pyörä, jolla Greg Minnaar vei World Championship Gold palkinnot vuosina 2012 ja 2013.

Muut tuotteet

Santa Cruz valmistaa oikeita joka alustan hirmuja polkupyörän muodossa, mutta tuotemerkki valmistaa paljon muutakin, kuten esimerkiksi pyöräilyvaatteita, asusteita, työkaluja, varaosia ja tietenkin Santa Cruz-fanituotteita. Santa Cruzin pyöräilyvaatteet ovat yhtä korkealuokkaisia kuin polkupyörätkin, joten mikset hankkisi Santa Cruz-pyöräilyvaatteita samalla kun tutustut polkupyöriin. Valikoimasta löytyy huppareita, paitoja, puseroita, pyöräilyshortseja ja takkeja. Santa Cruzin lyhythihaiset paidat ovat hengittäviä ja kosteutta siirtäviä, ja tuotemerkin takit ovat tuulenkestäviä ja vettä hylkiviä. Vaatteet on tyylikkäästi leikattu ja esimerkiksi pyöräilyhousut seuraavat kehon liikkeitä kuin toinen iho. Tuotemerkin hupparit ovat paksuja ja korkealaatuisia tyylikkäillä kuvioinneilla. Huppareissa on näppärä vetoketju ja resorit hihansuussa ja helmassa. Miehille löytyy myös lyhythihaisia kauluspaitoja, jotka on tyylikkäästi leikattu ja antavat trendikkään vaikutelman asukokonaisuuteen. Naisille löytyy myös samantyyppisiä paitoja, mutta niiden paitojen leikkaus on hieman enemmän kehon muotoja seuraavia, naisellisempi malli. Mainittakoon, että kauluspaidoissa on hillitty ja tyylikäs tuotemerkin logo rintapielessä. Tuotteiden materiaali on venyvää, mutta materiaali palautuu myös hienosti.

Asusteista löytyy pyöräilysukkia, joista löytyy lyhyttä ja pidempää vartta ja päähineitä on valikoimassa sekä lippiksiä että pipoja. Ohut pipo mahtuu hienosti pyöräilykypärän alle lämmittämään päätä. Lippiksen voi laittaa myös kypärän alle ja silloin saadaan siisti lippa pyöräilykypärään, jolloin aurinko ei enää pääse häikäisemään. Polkupyöränomistaja tarvitsee ainakin joskus työkaluja huoltaessaan polkupyöräänsä. Santa Cruz on valmistanut omia työkaluja ja varaosia, kuten pikalinkkuja, erilaisia pultteja, keskiöitä, keskiölaakereita, mittava valikoima laakereita, laakerinpoistajia, ja runkoja, jotka Santa Cruz on valmistanut useita eri värivaihtoehtoja, kuten vaalean sinisen, vihreän, valkoisen ja mustan. Rungot ovat Chameleon neljään, Jackal neljään, Juli 3,2:een ja Superlight 3,3:een. Tuotemerkillä on tietenkin fanituotteita, kuten T-paitoja, joissa on tuotemerkin logo ja tarroja, sekä nimikylttejä, mukeja, esiliinoja, laukkuja, juomapulloja ja juomalaseja. Kaikissa lukee tietenkin tuotemerkin nimi, sillä tämä merkki on sen arvoinen. Vain harva pyörämerkki voi pystyä Santa Cruzin tasolle ja siksi tätä pyörien valmistajaa ei kannata ohittaa turhan vikkelään. Tervetuloa tutustumaan laajaan Bikester -valikoimaan!