Pyöräkauppa netissä
Löydä toivelahjat täältä!

Salsa

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Vähemmän säätöä Salsan tuotteilla!


Bikesterilta löydät kaiken tarvittavan pyöräilyyn kaikissa mahdollisissa tilanteissa. Kaliforniassa 90-luvun lopulla perustetun Salsan laadukkaat tuotteet ovat pieniä, mutta pyöräilijän elämää suuresti helpottavia osia. Esimerkiksi Salsan CNC-koneistetut alumiiniset satulatolpan kiristimet ovat sellaisia:

  • Lip-lock -kiinnityksellä oleva satulatolppa pysyy todella varmasti paikallaan ja näyttää samalla erittäin hyvältä!
  • Flip-lock -kiinnityksellä pystyt puolestaan nostamaan ja laskemaan tolppaa nopeasti ja vaivattomasti
  • Monta tyylikästä väriä
  • Kevyt

Salsa satulantolpan kiristimet nopeasti ja kätevästi netistä!

Varma ja tyylikäs

Salsan kiristimillä ei tarvitse tinkiä varmuudesta, eikä myöskään tyylistä. Mahtavia kiristimiä saa eri kokoisina ja monissa eri väreissä, jotta tyyliniekat pystyvät sovittamaan kiristimen pyöränsä väriin! Valikoimasta löytyvät kaikki yleisimmät värit eli valkoinen, punainen, sininen, vihreä, kulta, pinkki ja musta. Kaiken muun hyvän ohella jopa tarkasti pyörän painoa vahtivat harrastajat pysyvät varmasti tyytyväisinä, sillä Salsan tyylikkäät kiristimet painavat alle 50 grammaa! Logokin on laserkaiverrettu, joten siitäkään ei tule yhtään ylimääräistä painoa. Suosittelemme, että tarkistat huolellisesti oikean kiristimen koon ennen tilaamista!

Ajamisen iloa

Bikesterissa tiedämme aivan yhtä hyvin kuin sinäkin, että mitä enemmän aikaa satulassa, sitä parempi - kukapa meistä haluaisi tuhlata kallisarvoista aikaansa tienposkessa tai metsäpoluilla turhaan säätämässä työkalujen kanssa pyörää kuntoon. Ja mikäli et jostain syystä olekaan tyytyväinen tuotteisiimme, tarjoaa Bikester tuttuun tapaan 30 päivän palautusoikeuden!