paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Tyylikästä innovaatiota – Pyöriä johtavilta merkeiltä

Salomon

262 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
5

Salomon on haastanut itsensä koko pitkän taipaleensa ajan

Bikesterin Ranskalainen Salomon on ulkoiluun ja urheiluun suunniteltujen tuotteiden kärkinimiä. Ranskan Alpeilta vuonna 1947 alkunsa saanut yritys tunnetaan monipuolisesta tuotannostaan, kuten esimerkiksi teknisistä ulkoilu- ja urheiluvaatteistaan sekä hiihtoon ja lasketteluun suunnitelluista välineistään. Maailmankuulu perheyritys on alusta alkaen laittanut suuren painoarvon ulkoilun, teknisen toimivuuden sekä käsityöläisyyden jatkuvaan kehittämiseen. Sen lisäksi, että nämä olivat yrityksen perustajan Georges Salomonin määrittämät tuotannon tukipilarit, niistä myös pidetään kiinni tiukasti Salomonilla yhä tämän päivän tuotekehittelyssä ja -valmistuksessa. Georges Salomonin taannoinen lausahdus ”I´m fascinated by what I´ll do tomorrow” kertoo, miten Salomon haastoi ja haastaa yhä edelleen itsensä jatkuvasti. Paljolti juuri tämän seikan ansiosta saamme vielä tänäkin päivänä nauttia laatumerkin ratkaisuista kaikkiin mahdollisiin ulkona tapahtuviin lajeihin suuntautuen.
Salomon on maailmankuulu myös kengistään, jotka tarjoavat ratkaisuja jokaiseen mahdolliseen tarpeeseen juoksutyylistä ja -lajista riippumatta, minkä lisäksi brändin vapaa-ajan kenkämallien kirjo on vertaansa vailla. Tuotannossaan Salomon pitää lippunsa korkealla, mitä tulee kaikkiin sen valmistamien tuotteiden laatuun ja kestävyyteen. Tänä päivänä suomalaisen Amerin omistuksessa oleva Salomon testaa yhä edelleen tuotteitaan Alppien haastavissa ja vaihtelevissa maastoissa, joten mikä olisikaan sopivampi valinta tosissaan ulkona viihtyvälle suomalaiselle!

Runsain joukoin juoksumaailman helmiä – tietysti Salomonilta

Bikester on vakuuttunut Salomonin luomista ratkaisuista ja sen seurauksena lisännyt valikoimiinsa runsain mitoin erityisesti juoksuun kehiteltyjä Salomon vaatteita ja varusteita. Muun muassa juoksukengät ovat yksi Salomonin luottokategoria, josta merkki voi olla ylpeä. Itselleen parhaat ja toimivimmat juoksukengät löytää tutustumalla erilaisiin ominaisuuksiin ja vertailemalla niitä, esimerkkinä dropin eli kannan korkeuden sopivuus. Tärkeää on löytää juuri omaan askellukseensa parhaiten sopiva malli, minkä lisäksi juoksukengän kärkeen suositellaan jätettävän tilaa noin 1 cm verran. Salomonilla juoksukengissä on valinnan varaa syystäkin, sillä eri tyyppisiä juoksijoita ja erilaisia juoksumuotoja on olemassa lukuisia.
Vaatevalmistuksen helminä Salomonilta voidaan mainita myös sen juoksutakit, jotka on varustettu mallista riippuen monilla fiksuilla toiminnoilla, kuten erinomainen hengittävyys, tuulenpitävyys ja vedenpitävyys. Hupulla varustetut juoksutakkien mallit tarjoavat lisäsuojaa, kun sää ei tarjoa sitä parastaan. Osa Salomon juoksutakeista on jopa suunniteltu sopimaan ympärivuotiseen käyttöön. Myös juoksuhousujen malleissa löytyy valinnan varaa sekä kesäisiin että talvisiin juoksulenkkeihin että myös kaikkea siltä väliltä. Salomon juoksureppu täydentää juoksuasun upeilla toiminnoillaan, ja tällaisen Salomon kombon valitessaan voi olla varma, että juoksu on nautinnollisuuden huipussa! Bikester tarjoaa tuotemerkin juoksutuotteet seuraavissa kategorioissa:
  • Kevyet, teknisesti huippuunsa viedyt Salomon juoksukengät niin polkujuoksuun kuin asfaltillekin sopien - miehille ja naisille omat mallinsa raikkaassa värimaailmassa.
  • Salomon juoksuhousut sekä pitkissä malleissa että shortseina kesäisille juoksulenkeille.
  • Kosteuden iholta pois siirtävät juoksupaidat ympärivuotiseen käyttöön.
  • Luotettavat Salomon juoksutakit kruunaavat juoksijan pukeutumisen päällykerroksen.
  • Juoksusukat, jotka on kehitetty moniin eri urheilulajeihin sopiviksi.
  • Jokaisen aktiivisen liikkujan tarpeisiin sopivat juoksureput pitävät sisällään mietittyjä ratkaisuja, jotka mahdollistavat tavaroiden mukana pitämisen juoksua hidastamatta.

Laatukauppa moneen ulkoiluun ja urheiluun

Bikesterin verkkokaupassa tutustut helposti ja kätevästi useiden eri laatuvalmistajien upeimpiin ja laadukkaimpiin taidonnäytteisiin! Niiden joukossa edustaa myöskin kaikille suomalaisille tuttu ranskalainen Salomon, joka hurmaa vuosikymmen toisensa jälkeen teknisillä innovaatioillaan. Bikesterilla shoppailet juuri silloin, kun se sinulle sopii – kauppamme on avoinna ympäri vuorokauden. Laadukkaat Salomon juoksutakit, juoksureput ja muut erityisesti juoksuun suunnitellut tuotteet ovat osa valikoimaamme. Turvallinen ja luotettava verkkokauppa toimittaa jokaisen tilauksen perille nopeasti ja antaa tuotteilleen jopa 100 päivän avokaupan, joten meiltä tilatessasi voit miettiä hankintaasi kaikessa rauhassa kotonasi ilman hätäisiä päätöksiä. Anna parhaan tuotemerkin voittaa ja valitse uudet ulkoilu- ja urheiluvarusteesi Bikesterilta!


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-13 & klo 14-17.
09 427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes