Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

Salming

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

 • keltainen
 • valkoinen
 • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

 • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Salming Race 7 Kengät Miehet, keltainen/musta
Salming Race 7 Kengät Miehet, keltainen/musta keltainen/musta
Salming
Race 7 Kengät Miehet, keltainen/musta
OVH 109,95 € 66,95 €
 • Versiot: US 10 | EU 44
Pikatoimitus
- 39 %
Salming Sarek Takki, valkoinen
Salming Sarek Takki, valkoinen valkoinen
Salming
Sarek Takki, valkoinen
OVH 79,95 € 25,95 €
 • Versiot: S
- 67 %

Salming - tekniset juoksuvarusteet vievät sinut pitkälle

Salming-juoksuvarusteet
Salming on tunnettu juoksuvaatteiden ja -kenkien valmistajana sekä käsipalloon, sulkapalloon, salibandyyn ja squashiin tarkoitettujen teknisten vaatteiden suunnittelijana. Jos sinulla on pelisilmää, on heillä varmasti silmää yksityiskohdille. Tämä ylivoimainen yhdistelmä asiakkaiden ja Salmingin välillä on kerta toisensa jälkeen osoittautunut menestyksekkääksi siitä päivästä lähtien, kun Salming aloitti pelaamisen isojen poikien sarjassa.

Haluatko juosta niin pitkälle kuin pippuri kasvaa

Salmingin valikoimasta löytyy teknisiä juoksuvaatteita ja erityisesti juoksuun erilaisissa maastoissa suunniteltuja juoksukenkiä. Valikoimassamme on saatavilla keveitä, ergonomisesti muotoiltuja juoksutakkeja, pitkähihaisia juoksupaitoja, t-paitoja, hihattomia juoksupaitoja sekä pitkiä ja lyhyitä juoksuhousuja niin miehille kuin naisillekin. Kenkävalikoimamme kattaa kevyet jalkineet sekä maasto- ja polkujuoksuun (Salming Trail 5 ja 4, Salming OT Comp, Salming Elements) tarkoitetut kengät että maantiejuoksukengät (Salming Race 6, Salming Speed, Salming Distance) niin ikään naisten ja miesten malleissa. Kätevästi kiristettävät kengät ovat oiva ratkaisu niille, joilla ei ole kilpailun tuiskeessa vara pysähtyä sekunniksikaan solmimaan kengännauhoja.

Teknisiltä ominaisuuksiltaan Salmingin tuotteet ovat huippuunsa viriteltyjä kisakoneita, joiden materiaalit takaavat sen, että jalat rullaavat ja hiki tulee, mutta ei häiritse matkantekoasi:

 • Salmingin juoksukenkien pohjat on valmistettu laadukkaasta kumista, johon yhdistetty Recoil ® -välipohja antaa lisää pontta ja kimmoisuutta.
 • Vibram MegaGrip on maastojuoksukenkien pohjamateriaali, joka pitää otteen kiinni maastossa kuin maastossa.
 • Maastokenkien superkätevän kiristyssysteemin avulla et hukkaa sekunnin sadasosaakaan kilpailun tuoksinnassa.
 • Paitojen hengittävä polyesterimateriaali siirtää hikeä ihon pinnalta ulos ja näin ollen on miellyttävämpi päällä.
 • Takkien superkevyet kankaat on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen vapauden harjoittelun aikana. Tekninen muotoilu ja minimalistinen paino yhdistyvät Salming Ultralitessa.
 • Heijastavat elementit Salming-juoksuvarusteissa tuovat lisäturvaa tien päälle.

Ole metsien kuningaskarhu ja maanteiden Nakke Nakuttaja

Näiden Salming-juoksuvarusteiden avulla rullaat niin maastossa kuin maanteilläkin kuin olisit tehnyt sitä koko elämäsi. Tuotteiden pitkälle mietityt tekniset ominaisuudet takaavat sen, että juoksusi on rullaavaa ja nautinnollista. Toimitamme tavarat 3-7 arkipäivän sisällä ja jos et jostain syystä ole tyytyväinen tuotteeseen tai tuotteisiin, saat ilmaiseksi palauttaa ne 30 päivän sisällä toimituksesta.