paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

SALEWA

15 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Pitkän linjan laatutuotteet retkeilyyn ja urheiluun tarjoaa Salewa

Bikesterin Salewa on laadukkaita retkeilyvarusteita ja juoksukenkiä valmistava yritys, joka perustettiin Saksan Munchenissa kesällä 1935. Nimi Salewa on lyhenne seuraavasta: Saddler and Leather Wares eli suomeksi satula- ja nahkatavarat. Alun alkaen yritys valmisti nahasta reppuja, jalkapalloja ja moottoripyörään sijoitettavia laukkuja sekä pähkinäpuisia suksisauvoja. Vuosien ajan Salewan merkittävin tuotantohaara olivat sen valokuvausjätti AGFA:lle valmistamat valokuvauslaukut. 1960-luvulla Salewa alkoi myös valmistaa jäärautoja sekä putkimaisia jääruuveja, joista jälkimmäinen on yhä tänä päivänäkin standardimalli alan teollisuudessa. Vuoteen 1994 ehätettyään Salewa teki jälleen uuden aluevaltauksen – se alkoi nimittäin kehittää maailman kevyimpiä kypäriä, joiden sloganina tunnettiin ”puolet kevyempi – tuplasti kestävämpi”. Näiden kypärien lyötyä leiville brändi alkoi keskittyä tuotannossaan entistä enemmän kevyiden tuotteiden kehittämiseen ja valmistukseen. Vuonna 2001 Salewa kehitti esimerkiksi Ultra Jacket -takin, jonka paino oli alle 350 grammaa.
2000-luvulle tultuaan ja materiaalien keveyden mukanaan tuomat hyödyt huomattuaan Salewa alkoi valmistaa myös jalkineita. Tätä nykyä brändi tunnetaankin hyvin juoksukengistään, joiden lisäksi se on retkeilijöiden ja vaellusta harrastavien sekä muissa ulkolajeissa viihtyvien suuressa suosiossa loistavien telttojensa ja makuupussiensa ansiosta. Salewan tarjonta ylettyy tätä nykyä koko Euroopan laajuisille markkinoille, minkä ansiosta sen laadukkaat retki- ja urheiluratkaisut tunnetaan hyvin myös Suomen markkinoilla.

Salewa on retkeilijän luottovalinta

Useiden innovaatioiden ja alansa teknisen kehityksen edelläkävijänä Salewa on kasvavissa määrin yhä useamman ulkoilijan, liikuntaa harrastavan ja retkeilijän valinta. Bikester on ottanut tämän seikan huolella huomioon kootessaan sivuilleen mahdollisimman toimivaa sekä parhaiten asiakkaitaan palvelevaa tuotevalikoimaa. Näin ollen löydätkin Bikesterin verkkokaupan valikoimasta laadukkaat Salewa-merkin valmistamat ratkaisut, jotka valitessasi voit luottaa siihen, että hankintasi on paitsi kestävä ja laadukas, myös tyylikäs ja moderni. Mitä sanoisit vaikkapa usean eri pinkin ja liilan sävyn leikkisästi yhdistävistä, upeasti kuvioiduista juoksukengistä? Tai limenvihreästä teltasta, jonka suojiin on käsittämättömän ihana kömpiä uuvuttavan pyöräilyn tai patikoinnin päätteeksi? Tutustu Salewan valikoimaan, josta löydät kaikki seuraavat:
  • Salewa makuupussit sekä aikuisten että lasten malleissa, omansa eri lämpötiloihin sopien ja osa makuupusseista kätevästi kolmen vuodenajan käytön kattavissa malleissa.
  • Telttavalikoimasta löydät teltat niin kupoli- kuin tunnelimallissakin.
  • Toimivat makuualustat täydentävät vaativammankin retkeilijän yöunet.
  • Salewa juoksukengät jalassa voit luottaa sekä niiden keveään tuntemukseen että täyteen toimivuuteen.

Laadukkaat retkeily- ja pyöräilytuotteet reiluin ehdoin

Lähde tutustumaan Bikesterin sivuillaan tarjoamiin viimeisimpiin uutuuksiin ja pääset samalla hyödyntämään myös tunnettujen, hyviksi havaittujen tuotteiden ehtymätöntä runsaudensarvea kattavassa, enimmäkseen pyöräilyyn keskittyvässä verkkokaupassa. Tee ostoksesi silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Verkkokaupasta hankit näppärästi monipuoliset pyöräilytarvikkeet pyöristä alkaen aina vaatteisiin ja varusteisiin saakka – ja sen lisäksi myös retkeilytarpeet. Reiluna kaupantekijänä Bikester tarjoaa tuotteilleen vieläpä 100 päivän pituisen avokaupan ja maksuttoman palautuksen. Selkeät tuotekuvat antavat tuotteesta oikeanlaisen käsityksen tuoden tuotteet ikään kuin käsinkosketeltaviksi luoksesi – miten mahtavaa! Tilaa meiltä vaikkapa Salewan laatuvarusteet retkeilyyn ja juoksuun.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes