Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

Sähköpyörä merkit

Sähköpyörien ansiosta liikumme enemmän kuin koskaan ennen ja jopa matkoja, joita aiemmin pidettiin lähes mahdottomina. Bikester-sivustoltamme, Euroopan suurimmasta pyörä- ja tarvikekaupasta, löydät poikkeuksellisen laajan valikoiman uusimpia sähköpyörämalleja maailman tunnetuimmilta merkeiltä. Monipuolinen valikoimamme sisältää erityyppisiä ja hintaisia sähköpyöriä, kuten sähkömaasto-, sähkökaupunki-, sähköretki- ja sähkömaantiepyöriä joko keski- tai napamoottorilla ja integroidulla tai ulkoisella akulla. Kaikki valmistajat on selkeästi lueteltu sivustollamme, joten löydät nopeasti suosikkimerkkisi mallisarjat tai mallit haluamallasi moottorilla. Löydät sivustoltamme säännöllisesti myös uusia merkkejä, sillä laajennamme sähköpyörävalikoimaamme jatkuvasti.

Sähköpyörien valmistajamme

Bianchi-sähköpyörät - Sopivasti lisäpotkua joka tarpeeseen

Tämän perinteisen, italialaisen tuotemerkin sähköpyörät antavat juuri sopivasti lisäpotkua matkantekoosi. Aria- ja Impulso-mallisarjan sähkömaantiepyörillä lisäät suorituskykyäsi ja kiipeät jyrkimmätkin mäkiosuudet vaivatta. Impulso-sarjan sähköpyöristä löytyy myös gravel- ja retkipyöräversiot. SUV-sähköpyöristä on saatavana useita täysjousitettuja malleja. Omnia- ja T-Tronik-mallisarjojen taakse kätkeytyy laaja valikoima sekä jäykkäperäisiä että täysjousitettuja sähkömaastopyöriä mitä erilaisimpia käyttötarkoituksiin. Omnia- ja Tronik-versioita on saatavana myös kupunkikäyttöön, samoin kuin Spillo-sähköpyöriä huomaamattomalla tavaratelineakulla.

Bianchi sähköpyörä

Cube-sähköpyörät - Hybridipyörillä puhdas ajonautinto

Cuben valikoima sisältää yli 100 erilaista sähköpyörää, jotka kaikki on varustettu Boschin moottoreilla ja jotka, tunnistaa mallin nimessä olevasta "hybrid"-sanasta. Kaikki jäykkäperäiset maastopyörät löytyvät Reaction Hybrid -mallisarjasta, kun taas Stereo Hybrideihin kuuluvat täysjousitetut sähkömaasturit, joiden joustomatkat vaihtelevat 120mm (arkikäyttöön) ja 160mm (enduro) välillä. Kaupunki- ja retkipyöräilyyn sopivia malleja ovat esim. Ella ja Supreme Hybrid ja seikkailuihin soveltuvat Kathmandu, Touring ja Nuride Hybrid. Cuben valikoimista löytyy myös kompakti-, kokoontaitettava-, tavarapyörä- ja S-Pedelec-mallit. Hybrid Rookie tarjoaa sähköpyörät nuoremmille kuskeille.

Cube sähköpyörä

Diamant-sähköpyörät - Perinne kohtaa moottorit

Vuonna 1885 perustettu Diamant vaalii vahvasti perinteitä, mutta myös sähköinen liikkuvuus on itsestäänselvyys. Kaikissa Diamantin sähköpyörissä on tehokkaat Bosch-moottorit ja plusmerkki nimen perässä tarkoittaa lisäpotkua. Valikoimasta löytyy sähköretkipyöriä, kuten Aurus+ sekä eri versioita kevyistä Zing+, Mandara+ ja Opal+ -pyöristä, jotka soveltuvat erityisesti pitkille matkoille lisävarusteena saatavalla lisäakulla. Diamantin sähkökaupunkipyörät, kuten retrohenkiset Beryll+, Turmalin+ tai Juna+ eri versioissaan on suunniteltu mukavuutta ja turvallisuutta ajatellen. Zouma+ -pyörät on mahdollista saada myös S-pedelec-malleina, joiden sähköavustus tukee polkemista jopa 45 km/h saakka.

Diamant sähköpyörä

e-bike manufaktur - Ensiluokkaista, sähköistä liikkuvuutta

Saksalainen tuotemerkki e-bike manufaktur panostaa ensiluokkaiseen, sähköiseen liikkuvuuteen. Laatu ja sopusointu ovat keskeisiä rakennuspalikoita: runkoon integroidut tehokkaat akut takaavat tyylikkään ulkoasun ja jokainen sähköpyörä on varustettu Boschin Performance Line -sähkömoottorilla. SUV-sähköpyörät vakuuttavat eloisuudellaan, soveltuvuudellaan arkikäyttöön sekä monipuolisuudellaan. Sähkökäyttöiset kaupunkipyörät ovat tehokkaita ja mukavia kaupunkiympäristössä. Expedition-sähköpyörät soveltuvat erityisesti tuntikausia pitkiin ajorupeamiin. Saatavilla on myös pitkille matkoille, sporttiseen ajoon tarkoitettuja sähköretkipyöriä.

e-bike manufaktur sähköpyörä

FOCUS-sähköpyörät – Mallit kaikkiin käyttötarkoituksiin

Saksalaiselta FOCUS-merkiltä löytyy sähköpyöriä maasto-, kaupunki- ja retkipyöräilyyn. Riippumatta siitä, onko kyseessä täysjousitettu vai jäykkäperäinen sähkömaastopyörä, sähköretki- tai -kaupunkipyörä, niin tehokas keskimoottori avustaa joka tilanteessa. Sähkömaastopyörissä on usein vähintään Boschin Performance CX Gen. 4-moottori tai hyväksi todettu Shimanon Steps EP8-moottori. Brändin sähkömaantiepyörissä tehokasta lisäpotkua antaa alaputkeen tyylikkäästi integroitu Fazua Evation -moottori/akkuyksikkö. FOCUS kutsuu sähköpyöriään ”SQUARED (High Two) Experience” -pyöriksi, koska niiden avulla voit samalla vaivalla kokea enemmän.

FOCUS sähköpyörä

Ghost-sähköpyörät - Head off, motor on

Baijerilainen Ghost-merkki on tunnettu uraauurtavista maastopyöristään, joissa yhdistyvät innovaatiot ja hyväksi havaittu teknologia. Boschin ja Yamahan tehokkailla moottoreilla sekä täysin integroiduilla akuilla varustetut, vaellukseen soveltuvat jäykkäperäiset sähkömaastopyörät tai täysjousitetut trail-, all-mountain ja enduro-sähkömaastopyörät eivät jätä mitään toivomisen varaa. Ghostin valikoimaan kuuluu myös täysin varusteltuja ja päivittäiseen käyttöön tarkoitettuja sähkökaupunkipyöriä sekä sähköretkipyöriä pidemmille matkoille. Valkoimasta löytyy jokaiseen käyttötarkoitukseen sopiva sähköpyörä, jonka yksityiskohdat on huomioitu viimeisen päälle.

Ghost sähköpyörä

HAIBIKE-sähköpyörät - Huippuluokan sähkömaastopyörät

HAIBIKE perustettiin vuonna 1995 Schweinfurtissa ja vuonna 2010 se lanseerasi "alkuperäisen" EQ XDURO-sähkömaastopyörän. Brändi oli myös mukana lanseeraamassa täysin uudenlaisen tavan pyöräillä eli ns. ePerformancen. Innovatiivisten sähkömaastopyörien lisäksi HAIBIKE tarjoaa myös korkealaatuisia sähköretki-, sähköfitness-, S-pedelec- sekä lasten sähköpyöriä. Hyväksi todettujen Bosch Gen 4- ja Yamaha PW-X2-moottoreiden lisäksi tuotemerkki soveltaa myös erityistä HAIBIKE FLYON -järjestelmää; yksi markkinoiden tehokkaimmista keskimoottoreista, jonka vääntömomentti on jopa 120 Nm, kohtaa elegantin ja kompaktin muotoilun, täysin integroidut komponentit sekä liitäntämahdollisuudet.

HAIBIKE sähköpyörä

Husqvarna-sähköpyörät - Moottorilla keskeinen asema

Ruotsalainen tuotemerkki on valmistanut polkupyöriä jo vuodesta 1896 lähtien, mutta erikoistui pian moottoroituihin ajoneuvoihin, erityisesti moottoripyöriin. Tämän vaikutus näkyy edelleen Husqvarnan sähkömaastopyörissä sekä lapsille suunnatuissa Replica-sarjan sähköpyörissä. Mountaincross-mallisarjan kaltaisilla kestävillä ja laadukkailla sähkömaastopyörillä on erinomainen hinta-laatusuhde. Husqvarnan valikoimista löytyy myös jännittäviä gravel-, retki- ja kaupunkikäyttöön tarkoitettuja sähköpyöriä, joissa on luotettavat Shimanon keskimoottorit. Brändillä on myös menestyksekäs sähköpyörien kilpatiimi!

Husqvarna sähköpyörä

Kalkhoff-sähköpyörät - Päivittäiseen käyttöön

Cloppenburgissa vuonna 1919 perustettu Kalkhoff on aina vakuuttanut luotettavilla polkupyörillään niin vapaa-aikaan kuin arkikäyttöön. Brändin ensimmäinen sarjavalmisteinen sähköpyörä lanseerattiin vuonna 2007. Kalkhoffin sähköpyörien nimiin sisältyy B-kirjan, joka viittaa pyöriin asennettuihin Bosch-moottoreihin. Kalkhoff jakaa sähköpyörävalikoimansa kaupunki-, retki- ja allroad-pyöriin sekä Image-, Endeavour- ja Entice-mallisarjoihin. Tarjolla on siis sähköpyöriä niin kaupungin kaduille kuin maaseututeille sekä maantie- ja maastokäyttöön, mutta bändiltä löytyy myös monipuoliset ja suorituskykyiset SUV-sähköpyörät. Kalkhoff valmistaa lisäksi nopeita S-pedelec-pyöriä.

Kalkhoff sähköpyörä

Koga-sähköpyörät - Hollantilaista laatua

Vuodesta 1974 lähtien Koga on suunnitellut ja valmistanut käsityönä ensiluokkaisia polkupyöriä Heerenveenissä, Hollannissa. Korkeat laatuvaatimukset koskevat luonnollisesti myös brändin sähköpyöriä, jotka myös testataan ja tarkastetaan yrityksen omassa testikeskuksessa. Kaikissa Kogan pyörissä yhdistyvät sporttisuus, mukavuus ja ainutlaatuinen muotoilu virheettömään työn laatuun. Kaupunki-, retki- ja vaellussähköpyörissä sähköisestä poljinavustuksesta huolehtivat Boschin luotettavat keskimoottorit tai Alankomaissa kehitetty ION-teknologia, jossa harjaton moottori on piilotettu takakiekon napaan.

Koga sähköpyörä

Kona-sähköpyörät - Vaivatta huipulle

Konan sähköpyöräversiot eivät tuota pettymystä, sillä niillä jokainen mäkiosuus ja hankala polku on helposti hallittavissa. Kaikki mallit on varustettu luotettavilla Shimanon moottoreilla ja avustustaso on säädettävissä. Kona Remote -mallit eri joustomatkoilla, on suunniteltu monenlaiseen käyttöön allmountainista enduroon. El Kahuna, Dew ja Libre ovat suosittuja Konan malleja ja niiden sähköpyöräversiot tarjoavat saman ajonautinnon kuin moottorittomat mallitkin, mutta niillä saat toivottua lisäpotkua työmatkoihin ja maastoajoon.

Kona sähköpyörä

Kreidler-sähköpyörät - Joka päivä, joka tavalla

Oldenburgista kotoisin olevan Kreidler-tuotemerkin polku- ja sähköpyörien kaikki tärkeät tuotantoprosessit tapahtuvat Saksassa. Tämä koskee kehitysprosesseja, suunnittelua, tuotantoa ja laadunvarmistusta. Tuloksena ovat kestävät, luotettavat ja tyylikkäät kaupunki-, retki- ja SUV-sähköpyörät sekä arki- että vapaa-ajan käyttöön. Boschin sähköpyöräjärjestelmät tehokkailla keskimoottoreilla tarjoavat täydellistä hallintaa ja lisätehoa. Yrityksen sisäinen SECCON-turvallisuuskonsepti perustuu monipuoliseen järjestelmään ajoturvallisuuden, näkyvyyden ja näkymisen sekä jarrutuksen osalta.

Kreidler sähköpyörä

Lapierre-sähköpyörät - Tutustu uusiin paikkoihin vaivatta

Lapierren sähköpyörillä sinulla on mahdollisuus tutustua vaivatta uusiin paikkoihin ja testata rajojasi. Brändin maasto-, maantie-, retki- ja kaupunkisähköpyörät on varustettu tehokkailla Bosch Performance-, Fazua- tai Yamaha-sähkömoottoreilla. e-Zesty- ja Overvolt-mallisarjojen sähkömaastopyörillä ylämäet ovat yhtä nautinnollisia kuin laskuosuudet. Jokainen Lapierren sähköpyörä on suunniteltu monikäyttöiseksi ja hauskaksi ajaa, joten viihdyt varmasti satulassa pitkään ja pitkälle. Lapsiakaan ei ole unohdettu! Lapsille tarkoitettujen sähköpyörien ansiosta perheen pienimmätkin pysyvät mukana isompien vauhdissa.

Lapierre sähköpyörä

Orbea-sähköpyörät - Tyylikkäät & sporttiset

Orbea on baskilainen, tunnettu tuotemerkki, jolla on vuosien kokemus ammattilaispyöräilyn parissa, mutta se on myös ollut pitkään mukana kehittämässä sähköpyörien muotoilua ja niihin liityviä innovaatioita. Brändin sähkömaantiepyörä Gain on kehitetty minimalistiseen tyyliin Orbean Enough Energy -konseptin mukaisesti; takanapaan integroitu tasainen voimansiirtojärjestelmä, joka toimii häiritsemättä ajoa. Orbea tarjoaa myös laajan valikoiman maastoajoon tarkoitettuja sähköpyöriä, kuten hardtail, enduro tai trail, joista jokainen on varustettu Boschin Performance -keskimoottoreilla. Niissä on keskitytty lähinnä etäisyyden ja mukavuuden lisäämiseen. Myös laadukkaat kaupunki-, retki- ja SUV-pyörät sisältyvät valikoimaan.

Orbea sähköpyörä

Ortler-sähköpyörät - Sähköisen liikkuvuuden monikäyttöpyörät

Ortlerin tavoitteena on tehdä työmatkapyöräilystä helpompaa ja lisätä liikkuvuutta päivittäisessä elämässä. Polkupyörät on kehitetty Saksassa ja niiden yksityiskohdat ovat tarkkaan harkittuja, jotta esim. ostosten ja lasten mukana kuljettaminen olisi yksinkertaista ja helppoa. Suurempia kuormia varten Ortlerin valikoimasta löytyy myös CPNHGN-sähkötavarapyörä. Jos haluat maaseudun rauhaan, niin Ortlerin sähköretkipyörät, kuten Montana, ovat valmiita matkaan kanssasi. Kaikki brändin sähköpyörät on varustettu päivittäiseen käyttöön valoilla, lokasuojilla sekä tavaratelineellä. Pyörien design on ajaton ja sähköavustuksesta huolehtii Boschin moottorit.

Ortler sähköpyörä

PROPHETE-sähköpyörät - Pysy liikkeessä

Saksalainen tuotemerkki PROPHETE on yksi pyöräilymaailman markkinajohtajista. Samalla brändi tekee yhteistyötä monien muiden alan huippujen kanssa. PROPHETEn valikoimaan kuuluu myös aloittelijatason sähköpyöriä, jotka on varustettu AEG- tai Blaupunkt-moottoreilla. Olipa kyseessä keski- tai etuveto, ulkoinen tai integroitu akku, niin PROPHETE-merkiltä löytyy ratkaisu joka tarpeeseen ja sähköpyörä joka käyttötarkoitukseen: mukavat sähkökaupunkipyörät, käytännölliset sähkötavarapyörät sekä monipuoliset ja sähkökäyttöiset SUV- ja vaelluspyörät, joten jokaiselle löytyy omansa. PROPHETE APP -sovelluksen ansiosta näiden sähköpyörien käyttö on entistäkin helpompaa.

PROPHETE sähköpyörä

Rabeneick-sähköpyörät - Less is more

Vuonna 1930 Bielefeldissä Saksassa perustettu polkupyörämerkki Rabeneick pysyy puristisille periaatteilleen uskollisena myös sähköpyörämallistossaan. Siksi brändin tyylikkäät ja minimalistiset sähköpyörät "näkymättömällä e:llä" ovat erittäin kevyitä. Kaupunkikäyttöön tarkoitetut yksivaihteiset sähköpyörät Gates-hihnavedolla ja sporttiset sähköretkipyörät ketjuvaihteistolla, on varustettu Bafangin alaputkeen integroidulla akulla sekä takapyörämoottorilla. Jos moottori kytketään pois päältä, pyörä toimii "tavallisen" pyörän tapaan integroidun vapaarattaan ansiosta. Lisäksi My Bike -sovellus tarjoaa täydellisen palvelupaketin sujuvaan sähköpyöräilyyn.

Rabeneick sähköpyörä

Raymon-sähköpyörät - Maasto- & kaupunkiajoon

Susi & Felix Puellon vuonna 2017 perustama Raymon-brändi valmistaa polkupyöriä suurella intohimolla. Brändin omistaa Pierer Mobility AG. Raymon tarjoaa erityisesti off-road-sektorilla laajan valikoiman maastopyöriä joko Yamahan tehokkailla keskimoottoreilla tai ilman. Raymonilta löytyy moderni sähköpyöräversio joka käyttötarkoitukseen: trail, all-mountain, retki- ja jopa gravel-pyörät. Kevyt AirRay 12.0 sai Saksan Design-palkinnon vuonna 2022. Raymonin pyörävalikoimaan kuuluu myös käytännölliset ja moottoroidut kaupunkipyörät, jotka on varustettu vähän huoltoa vaativalla Gates-hihnavedolla ja touring-kiekoilla.

Raymon sähköpyörä

Santa Cruz-sähkömaastopyörät - Järeät polkujen jyrääjät

Santa Cruz on täysin omistautunut maastopyöräilylle. Ikonisten maastopyörien (moottorittomat) lisäksi merkin valikoimaan kuuluu myös täysjousitettuja sähkömaastopyöriä vaativimmille poluille ja kuskeille. Brändin hiilikuituvalmisteiset Bullit- ja Heckler-sähkömaastopyörät on suunniteltu rankkoihin enduro- ja downhill-ajoihin. Rungon koosta riippuen sähkömaastopyörissä on joko samankokoinen kiekkopari tai sekakiekot, jotka takaavat vakautta ja ketteryyttä poluilla. Pyörät on varustettu Shimanon kevyillä ja tehokkailla EP8-moottoreilla sekä suurikapasiteettisilla akuilla.

Santa Cruz sähköpyörä

Serious-sähköpyörät - Hauskanpito on taattu

Serious-merkin sporttinen ja monipuolinen tavaramerkkisuunnittelu heijastuu myös brändin sähköpyörissä. Voit kiitää nopeasti kaupungin läpi suoraviivaisella Intention-pyörällä tai ottaa kaiken irti maastopoluista tehokkaalla Bear Rock-pyörällä. Seriousin sähköpyörät on varustettu luotettavilla ja tehokkailla Bosch-moottoreilla sekä kaikella olennaisella joko kaupunki- tai maastokäyttöön; vakiovaloista roiskevedeltä suojaaviin lokasuojiin.

Serious sähköpyörä

Ternin sähköiset taittopyörät – Moottoriavusteiset & kompaktit

Tern pyrkii mullistamaan tapaamme liikkua. Tuotemerkki (joka on saanut nimensä erittäin pitkiä matkoja lentävän linnun mukaan) valmistaa Boschin moottoreilla varustettuja kompakteja, kokoontaitettavia polkupyöriä. Niillä liikkuminen on ketterää ja vaivatonta kaupunkiympäristössä ja niiden tilaviin tavaratelineisiin mahtuu näppärästi mukana kuljetettavat matkatavarat. Älykkään taittotoiminnon ansiosta Tern-pyörä taittuu hetkessä kokoon, joten voit helposti laittaa sen auton tavaratilaan tai ottaa mukaan julkisiin liikennevälineisiin. Tervetuloa tutustumaan täysin uusiin liikkumismahdollisuuksiin kaupunkiympäristössä.

Tern sähköpyörä

Vermont-sähköpyörät – Moottoriavusteiset arkipyörät

Saksalaisen Vermont-merkin kaupunki-, retki- ja lastenpyörät ovat tunnettuja siitä, että ne ovat luotettavia ja kohtuuhintaisia. Miten tämä on mahdollista? Yritys luottaa suoramyyntiin, työskentelee kokeneiden yhteistyökumppaneiden kanssa ja käyttää merkkituotteiden varaosia. Suosittu Vermont Jersey -pyörä, joka soveltuu erinomaisesti työmatkoille ja päivittäisille ajoreiteille, on nyt saatavana myös sähköavusteisena. Samsungin käyttöjärjestelmä avustaa polkemista 25 km/h nopeuteen asti ja valittavana on viisi eri avustustilaa, jotta päivittäinen pyöräily ja maastoretket sujuisivat entistä helpommin.

Vermont sähköpyörä

Winora-sähköpyörät - Liikkuvuutta kaikille

Engelbert Wiener perusti Winoran Saksassa yli 100 vuotta sitten. Hän valmisti ensimmäiset polkupyörät tyttärilleen käsityönä, sillä massatuotettuja lasten polkupyöriä ei tuolloin vielä ollut. Yrityksen "Liikkuvuutta kaikille"-tunnuslause on edelleen ajankohtainen. Brändin sähköpyöriin sovelletaan nykyään uusinta teknologiaa, joka helpottaa liikkuvuutta sähkökaupunki-, sähköretki- ja sähkötavarapyörillä. Moottorittomien mallien tapaan Winoran sähköpyörät ovat luotettavia, korkealaatuisia, kohtuuhintaisia, muotoilultaan ajattomia ja soveltuvat erinomaisesti päivittäiseen käyttöön. Pyörät on varustettu Yamaha- tai Bosch-keskimoottoreilla.

Winora sähköpyörä