Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

Puolalainen RONDO on yksi innovatiivisimmista tuotemerkeistä gravel-pyörien maailmassa. Tunnusomainen design kohtaa toiminnallisuuden tuomalla aina aidosti jotain virkistävää ja uutta tähän lajityyppiin. Esimerkiksi vuonna 2017 TwinTip -haarukka oli todellinen sensaatio: haarukan "kääntökappaleella" pyörän ajettavuutta voidaan muuttaa aggressiivisemman ja rennomman ajotyyliin välillä. Lisäksi Vario-geometria tarjoaa runsaasti tilaa leveämmille renkaille. ”Ei tekosyitä, eikä pötypuhetta” kuuluu Rondon motto - ainoastaan korkealaatuisia polkupyöriä, jotka toimivat ja joilla on hauska ajaa.

TOP-KATEGORIAT

TUTUSTU RONDO MYYNTISUOSIKKEIHIN

RONDO Ruut ST 2 Gravel Plus, harmaa
RONDO Ruut ST 2 Gravel Plus, harmaa harmaa
RONDO
Ruut ST 2 Gravel Plus, harmaa
OVH 2 399,00 € 2 149,00 €
- 10 %

LUE LISÄÄ RONDO-TUOTEMERKISTÄ

RONDO TWINTIP 2.0

Patentoitu TwinTip-haarukka mahdollistaa kaksi pyörän asentoa, joka on vain yksi niistä ominaisuuksista, jotka tekevät RONDO-polkupyöristä ainutlaatuisia. Bikepackers -pyöräilijät ovat tyytyväisiä uuteen 2.0-versioon, joka tarjoaa kiinnitysvaihtoehtoja lokasuojille, tavaratelineille tai pullonpidikkeille. Haarukan todellinen kohokohta on kuitenkin mahdollisuus muuttaa ajotuntuma miellyttävästä kestävyysajosta (LO-asento) aggressiivisempaan ajotyyliin (HI-asento) yksinkertaisesti kääntämällä kääntökappale haluamaasi asentoon ja asentamalla se takaisin paikoilleen. Pyörä tulee tehtaalta LO-asennossa, jolloin etupää on korkeammalla ja rengasvälys on suurempi. Jos haluat aggressiivisemman asennon, tarvitset vain kuusiokoloavainsarjan ja muutaman ranneliikkeen. Näin saat pyörääsi matalamman ohjaamon ja jyrkemmän ohjauskulman.

Polkupyörä kanssa Twintip 2.0

RONDO

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • harmaa

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
RONDO Ruut ST 2 Gravel Plus, harmaa
RONDO Ruut ST 2 Gravel Plus, harmaa harmaa
RONDO
Ruut ST 2 Gravel Plus, harmaa
OVH 2 399,00 € 2 149,00 €
  • Versiot: XL | 59cm (28")
- 10 %

Rakkaudesta pyöräilyyn – Rondo

Puolalaisen monitaitoisen kollektiivin perustama pyörämerkki Rondo on syntynyt intohimosta pyöräilyyn ja halusta tuoda markkinoille teknisesti sekä visuaalisesti kauniita maantie- ja cyclocross-pyöriä. Siinä yritys on todella onnistunutkin, ja lisäksi se on tuonut pyöräilyn harrastajien ulottuviin maailman ensimmäiset pyörät, joiden geometriaa, kuten etuhaarukan kulmaa, pystyy säätämään, jolloin pyörän käyttömahdollisuudet lisääntyvät. Se ei ole ainoa hieno yksityiskohta Rondon pyörissä, vaan niiden monipuoliseen käytettävyyteen on todella panostettu. Rondon maantiepyörät mukautuvat maastoajoonkin ja cyclocross-pyörät toimivat mainiosti myös retkipyörinä. Tutustu tämän innovatiivisen pyörämerkin pyöriin ja tartu toimeen, kuten herrat merkin takana mottonaan toteavatkin, ”vähemmän puhetta, enemmän ajamista.”

Rondon pyörillä pääset maanteiltä poluille

Rondon tekemät maantiepyörät ovat paljon enemmän kuin maantiepyöriä ja hämmästyttävät ajo-ominaisuuksillaan vannoutuneet maastopyöräilijätkin. Vain renkaita vaihtamalla näillä pyörillä pääset halutessasi myös sorateille ja poluille, eikä sinun tarvitse enää valita reittiäsi vain parhaimman kuntoisen asvaltin perusteella. HVRT-sarjan pyörät ovat kuitenkin ennen kaikkea korkealuokkaisia maantiepyöriä, joten maantiekiiturin ominaisuuksista ei ole tingitty, vaikka pyörä taipuu myös monipuolisempaan käyttöön. Vain kahdella rengasparilla voit antaa parastasi maantiekisassa, sekä suunnata palauttavalle pyörälenkille pois liikenteen hälystä luonnonhelmaan. Aika mahtavaa, vai mitä?

HVRT-sarjasssa samoin kuin muissa Rondon pyörissä on maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen ominaisuus, eli pyörän geometriaa voi säätää Twintip-haarukalla, joka vaikuttaa ajoasentoon ja pyörän ohjattavuuteen. Ensimmäinen säätö antaa aggressiivisemman ajoasennon, joka soveltuu hyvin kilpailuihin, ja toisella säädöllä saat rennomman ajoasennon, joka on parempi pitkiin kestävyysmatkoihin.

Ruut-sarjan cyclocross-pyörät ovat todella monipuolisia. Niillä voit lähteä mukavasti pidemmälle pyöräretkelle reppu selässä, mutta yhtä hyvin koetella voimiasi crossikilpailuissa. Kaikkien nerokkaiden omaisuuksien lisäksi kaikki Rondon pyörät ovat ilo silmälle ja erottuvat varmasti joukosta edukseen. Valitse mieleisesi ja tilaa uusi pyöräsi jo tänään!

Bikester tarjoaa maantie- ja cyclocross-pyörien parhaimmistoa

Rondon pyörällä saat pyöräilyharrastuksestasi tuplasti enemmän irti. Tutustu myös muihin Bikesterin pyöriin, kuten gravel-pyöriin ja retkipyöriin. Jos sinulla on kysymyksiä, ole yhteydessä asiantuntevaan asiakaspalveluumme. Meillä on 30 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Valitse pyöräkaupaksesi Bikester!