paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

RONDO

6 Tuotetta
RONDO

RONDO – Stop Fcking Around

Puolalainen Rondo-brändi on vielä lapsenkengissään. Siitä huolimatta se nousi tunnetuksi vuonna 2017 lanseeratuista Gravel-pyöristään. Rondon pyörät ovat erittäin innovatiivisia, tarkoin suunniteltuja ja toiminnallisia tarjoten todellista lisäarvoa. Haarukan FlipChipillä pyöräilijä voi muokata pyörän ajotavalleen sopivaksi. Stop fcking around, kuuluu Rondon motto. Ei tekosyitä, ei pötypuhetta - ainoastaan laadukkaita pyöriä, jotka eivät petä lupauksia.

Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Rakkaudesta pyöräilyyn – Rondo

Puolalaisen monitaitoisen kollektiivin perustama pyörämerkki Rondo on syntynyt intohimosta pyöräilyyn ja halusta tuoda markkinoille teknisesti sekä visuaalisesti kauniita maantie- ja cyclocross-pyöriä. Siinä yritys on todella onnistunutkin, ja lisäksi se on tuonut pyöräilyn harrastajien ulottuviin maailman ensimmäiset pyörät, joiden geometriaa, kuten etuhaarukan kulmaa, pystyy säätämään, jolloin pyörän käyttömahdollisuudet lisääntyvät. Se ei ole ainoa hieno yksityiskohta Rondon pyörissä, vaan niiden monipuoliseen käytettävyyteen on todella panostettu. Rondon maantiepyörät mukautuvat maastoajoonkin ja cyclocross-pyörät toimivat mainiosti myös retkipyörinä. Tutustu tämän innovatiivisen pyörämerkin pyöriin ja tartu toimeen, kuten herrat merkin takana mottonaan toteavatkin, ”vähemmän puhetta, enemmän ajamista.”

Rondon pyörillä pääset maanteiltä poluille

Rondon tekemät maantiepyörät ovat paljon enemmän kuin maantiepyöriä ja hämmästyttävät ajo-ominaisuuksillaan vannoutuneet maastopyöräilijätkin. Vain renkaita vaihtamalla näillä pyörillä pääset halutessasi myös sorateille ja poluille, eikä sinun tarvitse enää valita reittiäsi vain parhaimman kuntoisen asvaltin perusteella. HVRT-sarjan pyörät ovat kuitenkin ennen kaikkea korkealuokkaisia maantiepyöriä, joten maantiekiiturin ominaisuuksista ei ole tingitty, vaikka pyörä taipuu myös monipuolisempaan käyttöön. Vain kahdella rengasparilla voit antaa parastasi maantiekisassa, sekä suunnata palauttavalle pyörälenkille pois liikenteen hälystä luonnonhelmaan. Aika mahtavaa, vai mitä?

HVRT-sarjasssa samoin kuin muissa Rondon pyörissä on maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen ominaisuus, eli pyörän geometriaa voi säätää Twintip-haarukalla, joka vaikuttaa ajoasentoon ja pyörän ohjattavuuteen. Ensimmäinen säätö antaa aggressiivisemman ajoasennon, joka soveltuu hyvin kilpailuihin, ja toisella säädöllä saat rennomman ajoasennon, joka on parempi pitkiin kestävyysmatkoihin.

Ruut-sarjan cyclocross-pyörät ovat todella monipuolisia. Niillä voit lähteä mukavasti pidemmälle pyöräretkelle reppu selässä, mutta yhtä hyvin koetella voimiasi crossikilpailuissa. Kaikkien nerokkaiden omaisuuksien lisäksi kaikki Rondon pyörät ovat ilo silmälle ja erottuvat varmasti joukosta edukseen. Valitse mieleisesi ja tilaa uusi pyöräsi jo tänään!

Bikester tarjoaa maantie- ja cyclocross-pyörien parhaimmistoa

Rondon pyörällä saat pyöräilyharrastuksestasi tuplasti enemmän irti. Tutustu myös muihin Bikesterin pyöriin, kuten gravel-pyöriin ja retkipyöriin. Jos sinulla on kysymyksiä, ole yhteydessä asiantuntevaan asiakaspalveluumme. Meillä on 100 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Valitse pyöräkaupaksesi Bikester!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes