Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Kuumia uutuuksia nyt saatavilla

Rollei

3 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • musta

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Rollei irrallinen akku S-50 WiFi -malliin
Rollei irrallinen akku S-50 WiFi -malliin
Rollei
irrallinen akku S-50 WiFi -malliin
RRP 49,95 € 33,95 €
- 32 %
Rollei external battery 2.500 mAh for 4S/5S/5+Ready/5SWifi/S50
Rollei external battery 2.500 mAh for 4S/5S/5+Ready/5SWifi/S50
Rollei
external battery 2.500 mAh for 4S/5S/5+Ready/5SWifi/S50
RRP 69,95 € 43,95 €
- 37 %
Rollei klipsikiinnitys 4S-/5S-/5+Ready-/5SWifi-/S50-malleihin
Rollei klipsikiinnitys 4S-/5S-/5+Ready-/5SWifi-/S50-malleihin
Rollei
klipsikiinnitys 4S-/5S-/5+Ready-/5SWifi-/S50-malleihin
RRP 49,95 € 30,95 €
- 38 %

Rollei tallentaa kaikki jännittävät muistot!


Jokaisella pyöräilijällä on elämässään hetkiä, jolloin reissussa tai kisassa tapahtuu jotakin ikimuistoista. Erityisistä tapahtumista voi kertoa ystäville jälkeenpäin, mutta tapahtuman ainutlaatuista tunnelmaa on vaikea välittää pelkästään puhumalla. Siksi esimerkiksi pyöräilykypärään kiinnitettävä kamera onkin verraton matkakumppani. Saksalainen Rollei on kamera-alan tunnetuimpia konkareita, se aloitti toimintansa jo vuonna 1920. Nykyään sen valikoimiin kuuluvat mm. kamerat, videokamerat, skannerit, digikuvien kehykset ja muut kameratarvikkeet. Rollein valikoimasta löydät itsellesi laadukkaan kameran ja sen kiinnitysmekanismin, sekä pitkäikäiset ladattavat akut. Kamerasi valinnassa sinun kannattaa huomioida sen käyttötarkoitus, sillä Rollei on suunnitellut erilaisia vaihtoetoja monenlaisiin käyttötarpeisiin. Valitse meiltä upea pyöräilykamera ja sen korkealuokkaiset lisävarusteet seuraavalle retkellesi:

  • Aurinkolasikamerat
  • Kypäräkamerat
  • Kypäräliittimet
  • Runkoon kiinnitettävät kamerat
  • Kameran akut
  • Kameraliivit
  • Kameran varret
Rollei-tuotteet edullisesti netistä

Bikesterilta saat ammattilaisten kuvaustuotteet!

Meiltä ostat juuri omalle budjetillesi sopivia laatutuotteita. Ei sillä ole väliä harrastatko kuvaamista vai kuvaatko harrastamista. Rollein tuotteiden suunnittelussa on otettu sinunkin tarpeesi huomioon. Tuotteiden ominaisuudet vaihtelevat kameroiden mallien mukaan. Riittääkö sinulle kätevä ja tyylikäs aurinkolasikamera vai haluatko massiivisempia kuvatoimintoja ja paljon pikseleitä näytölle? Tarjolla on huikeaa laajakuvaa, kätevät still-kuvat, sekä helppoa yhdistettävyyttä muihin laitteisiin kameramallista riippuen. Kameran käyttömukavuudella on suuri merkitys ajon aikana. Huomioi kameraa valitessasi myös se, miten käytät kuvamateriaalia jälkeenpäin ja kuinka korkealaatuista sen pitää olla. Näitä laitteita voit käyttää erittäin monipuolisesti muuallakin kuin polkupyörän selässä. Rollei kulkee mukanasi myös moottoripyörän päällä, veneessä, autossa tai vaikka kävelyllä.

Selaa sivustoltamme välineitä viihteeseen!

Tee tilauksesi netin kautta, toimitamme tuotteet käyttöösi nopeasti ja pääset pian kokeilemaan uusia tuotteitasi. Muista tutustua myös tarjoukset-kategoriaamme. Meiltä saat myös 30 päivän maksuttoman palautusoikeuden!