paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Rollei

3 Tuotetta
Lajittele
Sivu 1 /
1

Rollei tallentaa kaikki jännittävät muistot!


Jokaisella pyöräilijällä on elämässään hetkiä, jolloin reissussa tai kisassa tapahtuu jotakin ikimuistoista. Erityisistä tapahtumista voi kertoa ystäville jälkeenpäin, mutta tapahtuman ainutlaatuista tunnelmaa on vaikea välittää pelkästään puhumalla. Siksi esimerkiksi pyöräilykypärään kiinnitettävä kamera onkin verraton matkakumppani. Saksalainen Rollei on kamera-alan tunnetuimpia konkareita, se aloitti toimintansa jo vuonna 1920. Nykyään sen valikoimiin kuuluvat mm. kamerat, videokamerat, skannerit, digikuvien kehykset ja muut kameratarvikkeet. Rollein valikoimasta löydät itsellesi laadukkaan kameran ja sen kiinnitysmekanismin, sekä pitkäikäiset ladattavat akut. Kamerasi valinnassa sinun kannattaa huomioida sen käyttötarkoitus, sillä Rollei on suunnitellut erilaisia vaihtoetoja monenlaisiin käyttötarpeisiin. Valitse meiltä upea pyöräilykamera ja sen korkealuokkaiset lisävarusteet seuraavalle retkellesi:
  • Aurinkolasikamerat
  • Kypäräkamerat
  • Kypäräliittimet
  • Runkoon kiinnitettävät kamerat
  • Kameran akut
  • Kameraliivit
  • Kameran varret
Rollei-tuotteet edullisesti netistä

Bikesterilta saat ammattilaisten kuvaustuotteet!

Meiltä ostat juuri omalle budjetillesi sopivia laatutuotteita. Ei sillä ole väliä harrastatko kuvaamista vai kuvaatko harrastamista. Rollein tuotteiden suunnittelussa on otettu sinunkin tarpeesi huomioon. Tuotteiden ominaisuudet vaihtelevat kameroiden mallien mukaan. Riittääkö sinulle kätevä ja tyylikäs aurinkolasikamera vai haluatko massiivisempia kuvatoimintoja ja paljon pikseleitä näytölle? Tarjolla on huikeaa laajakuvaa, kätevät still-kuvat, sekä helppoa yhdistettävyyttä muihin laitteisiin kameramallista riippuen. Kameran käyttömukavuudella on suuri merkitys ajon aikana. Huomioi kameraa valitessasi myös se, miten käytät kuvamateriaalia jälkeenpäin ja kuinka korkealaatuista sen pitää olla. Näitä laitteita voit käyttää erittäin monipuolisesti muuallakin kuin polkupyörän selässä. Rollei kulkee mukanasi myös moottoripyörän päällä, veneessä, autossa tai vaikka kävelyllä.

Selaa sivustoltamme välineitä viihteeseen!

Tee tilauksesi netin kautta, toimitamme tuotteet käyttöösi nopeasti ja pääset pian kokeilemaan uusia tuotteitasi. Muista tutustua myös tarjoukset-kategoriaamme. Meiltä saat myös 100 päivän maksuttoman palautusoikeuden!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes