paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Roland

5 Tuotetta
Hinta
asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Roland - fiksuja kuljetusratkaisuja pyöräilyyn!


Roland on pyörien peräkärryihin ja renkaisiin erikoistunut valmistaja, joka on tarjonnut fiksuja kuljetusratkaisuja pyöräilyyn jo yli 25-vuoden ajan. Sinä aikana Roland on kehittynyt yhdeksi alan markkinajohtajista. Yritys tekee jatkuvaa kehitystyötä tarjotakseen sinulle entistäkin parempia tuotteita. Roland tuotteissa yhdistyy:
  • Laatu
  • Kestävyys
  • Turvallisuus
  • Funktionaalisuus

Roland peräkärryt pyöriin kätevästi netistä!

Kaikki mukaan helposti ja varmasti

Rolandin pyörävaunut tarjoavat parasta laatua ja turvaa sinulle, joka tarvitset välineet isompienkin kuormien kuljettamiseen pyörälläsi. Nämä kärryt sopivat monenlaisille ihmisille ja erilaisiin käyttötarkoituksiin: perheille, retkeilijöille, lomamatkoille, työkuljetuksiin esimerkiksi työmailla tai sairaaloissa, ostoksien kuljetukseen, sekä lukuisiin muihin tilanteisiin. Roland Mini Boy -kuljetuskärryyn voit ostaa lisäksi kannen, jonka ansiosta kuljetat omaisuutesi vedenkestävästi. Rolandin pyörävaunut ovat turvalliset käyttää ja ne on suunniteltu kestämään. Jos kuitenkin kannat mukanasi vain vähän tavaraa soveltuvat pyörän laukut sinulle kenties paremmin

Bikesteriltä välineet kuljetuksiin

Bikester on sinun pyöräilyyn erikoistunut kauppasi verkossa. Bikesteriltä löydät markkinoiden laadukkaimmat tuotteet edullisin hinnoin. Ostoprosessimme on helppo ja luotettava, ja ammattitaitoinen asiakaspalvelumme on käytettävissäsi verkossa tai puhelimitse. Lähetämme tilaamasi tuotteet nopeasti, viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Lisäksi asiakkaanamme saat 100 päivän ilmaisen palautusoikeuden, mikäli haluat palauttaa ostamiasi tuotteita.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes