Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Riesel Design

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • musta
  • värikäs

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Riesel Design kol:oss Etulokasuoja 26-29", musta/monivärinen
Riesel Design kol:oss Etulokasuoja 26-29", musta/monivärinen
Riesel Design
kol:oss Etulokasuoja 26-29", musta/monivärinen
OVH 14,95 € 7,95 €
- 46 %
ALE

Riesel Designin tuotteet tuovat väriä pyöräilyyn

Saksalaisen, Dresdenissä sijaitsevan yrityksen Riesel Design toimintafilosofian voi tiivistää heidän mottoonsa: Väriä pyörään! Se kuvaakin hyvin yrityksen tuotteita, joista ei väriä ja näyttäviä kuoseja puutu, vaan heidän tuotteillaan pyörästä voi tehdä täydellisen katseenvangitsijan ja kerrassaan uniikin. Kaikki valmistetaan tietenkin laatumateriaaleista, joten Riesel Design ei ole pelkkää upeaa ulkonäköä, vaan tarjoaa myös laatua pyörätuotteillaan. Heidän tuotevalikoimaansa kuuluvat muun muassa etu- ja takalokasuojat, suojateipit pyörää suojaamaan, nippusiteet, ohjainlaakerit, juomapullot, heijastavat tarrat, pyöräilyvaatteet ja kasvosuojat. Riesel Designin tuotteet ovat omiaan sinulle, joka et halua tylsän perinteistä mustaa tai harmaata, vaan haluat ostamasi laatutuotteen olevan upea ja ainutlaatuinen myös ulkonäöltään.
Riesel design PE Etulokasuoja 26-29

Näyttäviä ja toiminnallisia yksityiskohtia pyörääsi

Haluatko erottua muutenkin kuin vain pyöräilytaidoillasi ja vangita muiden katseet upeisiin ja erikoisiin pyöräsi tai pyöräilyvaatteidesi yksityiskohtiin? Riesel Desiginin tuotteilla se on mahdollista. Kaikkien tuotteiden grafiikat on tehty kestämään ja tuotteesta riippuen kuvia suojelee lakka, foliomateriaali tai muu pinnoitusaine, joten kuvien haalistumista ei tarvitse pelätä. Riesel Design on tunnettu erityisesti lokasuojistaan, jotka ovat helpot ja nopeat asentaa joustohaarukkaan tai satulaan ja estävät sinua mutaantumasta rapakeleillä maastossa. Etulokasuojat voit asentaa upeilla, neonvärisillä nippusiteillä. Voit suojella itsesi lisäksi pyöräsi runkoa ja haarukkaa toinen toistaan hauskemmilla suojausteipeillä, joissa on vaahtokerros ja erityisen kulutusta kestävää muovia oleva kerros, jotka auttavat suojelemaan pyörääsi kiviltä, oksilta ja lialta. Kun vielä laitat pyörääsi Riesel Designin heijastavia tarroja, varmistat että näyt hämärämmissäkin olosuhteissa.

Riesel Designin pyöräilyvaatteista pitkähihaiset pyöräilypaidat ovat suosittuja rajummassa maastoajossa, kuten dh- ja freeride-ajosssa. Kevyet ja kestävät, nopeasti kuivuvat ja pidemmällä takahelmalla varustetut paidat ovat teknisesti toimivia, ja tietysti erittäin hyvännäköisiä.

Bikesterissa tarjolla huippumerkkien tuotteet

Löydät meiltä Riesel Designin värikkäät ja hauskat tuotteet, mutta käy katsomassa samalla muidenkin merkkien laatutuotteita, kuten pyöräilykypäriä, pyöräilykenkiä ja pyöräilytarvikkeita. Saat ilmaisen toimituksen jo 99 eurolla tilatessasi ja tarjoamme 30 päivää aikaa tutustua tuotteisiin ja tehdä mahdollisia palautuksia tai vaihtoja. Tervetuloa ostoksille Bikesteriin!