Pyöräkauppa netissä
Lähde seikkailemaan! | Pyörä messiin & kaikki pyörän kyytiin

Renthal

6 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • keltainen
  • harmaa
  • musta
  • kulta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 2
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Renthal Push On Kahvojen pitokumit, keltainen keltainen
Renthal
Push On Kahvojen pitokumit, keltainen
14,95 €
Renthal Push On Kahvojen pitokumit, keltainen
Renthal Push On Kahvojen pitokumit Kiinteä, musta musta
Renthal
Push On Kahvojen pitokumit Kiinteä, musta
12,95 €
Pikatoimitus mahdollinen
Renthal Push On Kahvojen pitokumit Kiinteä, musta
Renthal Moto BMX 24 Ohjaustanko, musta musta
Renthal
Moto BMX 24 Ohjaustanko, musta
79,95 €
Pikatoimitus mahdollinen
  • Versiot: 699mm
Renthal Moto BMX 24 Ohjaustanko, musta
Renthal Integra II Ohjainkannatin Ø31,8mm 10° Direct Mount, musta/kulta musta/kulta
Renthal
Integra II Ohjainkannatin Ø31,8mm 10° Direct Mount, musta/kulta
119,95 € 102,45 €
- 15 %
ilmainen toimitus
Pikatoimitus mahdollinen
  • Versiot: 45mm
Renthal Integra II Ohjainkannatin Ø31,8mm 10° Direct Mount, musta/kulta
Renthal Push On Grips Soft, harmaa harmaa
Renthal
Push On Grips Soft, harmaa
12,95 €
Renthal Push On Grips Soft, harmaa
Renthal Padded Cell Chainguard, musta musta
Renthal
Padded Cell Chainguard, musta
10,05 €
Pikatoimitus mahdollinen
  • Versiot: XSSL
Renthal Padded Cell Chainguard, musta

Brittiläinen Renthal tekee parhaat pyöränosat

Renthal valmistaa moottoripyörien ja polkupyörien osia ja oheistarvikkeita. Kyse on yhdestä maailman suurimmista toimijoista tällä alalla. Renthalilla on hallussaan lähes 200 maailmanmestaruutta moottoripyöräilyssä ja kuusi maailmanmestaruutta maastopyöräilyssä. Pyöräilijät tietävät, että laadukkaat yksityiskohdat ovat ratkaisevan tärkeitä, kun kilometrejä alkaa kertyä enemmän kuin lähikauppareissun verran. Siitä syystä kannattaa valita laatuvalmistajan tuotteet, kun tuunaat pyörääsi oman makusi mukaiseksi.

Vuonna 1969 moottoripyöräharrastajat ja insinööritaidon tietäjät, englantilaiset Andrew Renshaw ja Henry Rosenthal, alkoivat kehitellä moottoripyöriin alumiinisia kädensijoja, jotka todella kestäisivät käyttöä. Brändin nimen alkuosa "Ren" lainattiin Renshawä''lta ja jälkiosa "Thal" Rosenthalilta. Tuotantolaitos perustettiin Manchesterin teollisuuskaupunkiin. Toisin kuin moni eurooppalainen tarvikevalmistaja, Renthal ei ole siirtänyt tuotantoaan Kaukoitään, vaan tehdas sijaitsee edelleen Manchesterissa, samoilla sijoillaan jonne se vuosikymmeniä sitten perustettiinkin.

Renthal on jatkanut tasaisen varmaa kasvuaan ja laatutuotteidensa kehittelyä läpi vuosikymmenten, ja nykyisin sen tuotteita myydään ympäri maailmaa. Yritys on kunnostautunut moottoripyöräalan lisäksi myös polkupyörien osien valmistajana, ja samaa insinööritaidonnäytettä hyväksikäyttäen sen tuotteista onkin tullut nopeasti suosittuja maastopyöräilyradoilla. Sekä maastopyörässä että moottoripyörässä kädensijan täytyy kestää kovaa käyttöä! Renthalin historia on osoitus eurooppalaisesta suunnittelutaidosta, joka kestää vuosikymmenestä toiseen.

Kaikki osat voi vaihtaa, miksi et vaihtaisi hyviin?

Ohjaustangon vaihtaminen tuo pyörään uutta ilmettä ja vaikuttaa ilmiselvästi ajomukavuuteen. Renthalin ohjaustangossa yhdistyvät kevyt paino, vahvuus ja kestävyys. Voit ajaa pidemmälle ja testata korkeampia haasteita, kun voit luottaa osien kestävän menossa mukana. Kuviointi helpottaa asennusta ja pintakäsittely ehkäisee korroosiota. Kädensijat on valmistettu kestävästä materiaalista, joka takaa hyvän pidon. Kustomoitavuus on päivän sana! Löydät Renthalilta myös hyvän kiinnitysliiman kädensijojen sijoittamista varten. Tee löytöretki Bikesterille - valittavissa on erilaisiin pyöriin sopivat mallit, monessa eri värissä.

Bikesterilta hankit osat pyörän tuunaukseen ja muuhun

Bikester.fi on tasokas verkkokauppa, joka toimii useassa maassa. Sinua palvelemme ilman muuta suomeksi. Olemme ylpeitä kattavasta valikoimastamme laadukkaita pyöräilytarvikkeita. Tule ostoksille ja tilaa kerralla kaikki fillarin vuosihuoltoon tarvittavat osat, saat yli 99 € tilauksille maksuttoman toimituksen! Mikäli et pitäisikään hankinnasta, sen voi palauttaa 30 päivän kuluessa.