paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

REICH

6 Tuotetta
Kategoriat
Hinta
asiakaspalaute
Lajittele
Sivu 1 /
1

Reich - soittokellolla turvaa teille !


Liikenteessä on tärkeää näkyä ja kuulua varsinkin kohdatessa muita tiellä liikkujia. Kun kiidät pyörätiellä ja lähestyt jalankulkijoita tai muita pyöräilijöitä takaapäin, voit näppärästi jo etäältä ilmoittaa tulostasi rimpauttamalla soittokelloasi. Reich-soittokellon ääni kantaa hyvin ja tuttu ääni saa jalankulkijoissa toivotun reaktion aikaseksi. Kun toinen tiellä liikkuja osaa väistää hyvissä ajoin, vältät vaaratilanteen. Näin lisäät omaa ja muiden turvallisuutta liikenteessä. Bikesterilla on valikoimassaan Reichin valmistamia

Reich pyörän kellot nyt kätevästi kotiovelle!

Helppo asentaa ja käyttää - pienellä vaivalla suuri hyöty

Reich-soittokello soi kirkkaasti, se on erittäin kestävä ja helppo kiinnittää. Tarvitset vain oikean kokoisen ruuvinmeisselin soittokellon kiinnittämiseen. Voit sijoittaa soittokellon vasemmalle puolelle tankoa, lähelle kahvaa. Vaikka soittokello on valmistettu metallista, se on hyvin säänkestävä eikä ruostu.

Bikesterilta tuotteet nopeasti ja ilman riskejä - 100 päivän palautusoikeus

Bikesterilta tilaaminen on helppoa eikä sinun tarvitse huolehtia tuotteen sopivuudesta, koska voit palauttaa tuotteen 100 päivän sisällä tuotteen ostosta, jos tuote ei sovikaan sinulle. Nettisivuillamme on ohjeet asiakaspalautuksen tekemiseen.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes