Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Viikonlopun pyöräseikkailut
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

Red Bull SPECT

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • sininen

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Red Bull SPECT Red Bull Spect Strive Ajolasit, sininen
Red Bull SPECT Red Bull Spect Strive Ajolasit, sininen sininen
Red Bull SPECT
Red Bull Spect Strive Ajolasit, sininen
OVH 68,95 € 64,95 €
Pikatoimitus

Laadukkaat Red Bull Spect -lasit aktiviteetteihin ja vapaa-aikaan

Itävaltalainen Red Bull Spect on laadukkaiden urheilu-, laskettelu- ja vapaa-ajan lasien valmistaja, joka tarjoaa kattavan valikoiman laseja pyöräilyyn, lasketteluun ja muihin urheilullisiin aktiviteetteihin. Kaikki brändin valmistamat lasit on suunniteltu vastaamaan optimaalisesti lajin sisältämiin tarpeisiin. Red Bull Spect -lasit valmistetaan muotoilua ja toimivuutta silmällä pitäen, ja juuri nämä kaksi seikkaa ovat yrityksen kulmakiviä ja intohimoja sen tuotesuunnittelussa. Tavoitteena on tuoda markkinoille erinomaisen suorituskyvyn tarjoavia laseja aktiivisille ihmisille, jotka haluavat näyttää tyylikkäältä. Kaikki Red Bull Spect -kehykset, -aurinkolasit ja laskettelulasit suunnitellaan vankkumattomalla ammattitaidolla Itävallan Grazissa.

Red Bull Spect Violetti Punaiset Ajolasit

Brändin lasien valmistus jakautuu viiteen eri tuoteperheeseen, joista kaksi on suunnattu ulkoilma-aktiviteettien parissa viihtyville. Ensimmäinen niistä on Sports-mallisto, jonka laseista löytyy pyöräilyyn ja muihin ulkoaktiviteetteihin kehitettyjä laseja. Snow Goggles -malliston lasit on suunniteltu nimensä mukaisesti laskettelun tai muiden hiihtolajien parissa viihtyville. Malliston laseissa on tarjolla huikea määrä eri sävyisiä linssejä sateenkaaren kaikissa väreissä.

Red Bull Collection -malliston lasit puolestaan ovat aurinkolaseja, jotka sopivat kaikenlaiseen vapaa-aikaan. Tästä mallistosta löytyy helposti jokaiseen tyyliin sopivat aurinkolasit. WING-malliston aurinkolaseille ominaista on niiden uniikki muotoilu. WING-lasien valmistuksessa on käytetty ainutlaatuista Wing-teknologiaa, mikä tarkoittaa sitä, että niistä löytyy kannatin, joka varmistaa lasien tiiviin istuvuuden. Viides Red Bull Spect -kategoria on nimeltään Fashion, ja tämän malliston lasit on suunniteltu täydentämään trendikkäät asut erinomaisen upealla tavalla.

Red Bull Spect -pyöräilylasit täynnä upeita ominaisuuksia

Sporttisen ilmeen omaavat Red Bull Spect -pyöräilylasit kuuluvat brändin Sports-tuoteperheeseen, ja niitä valmistetaan eri malleissa ja värityksissä. Lasimallista riippuen nämä pyöräilylasit on varustettu erilaisilla teknisillä innovaatioilla, jotka palvelevat parhain päin pyöräilyssä. Maantie- ja maastoajoon sopivissa Red Bull Spect Flow -pyöräilylaseissa esimerkiksi on kelluva linssijärjestelmä, jonka nerokas iskunvaimennus luo tuntemuksen siitä, että lasien käyttäjä ei edes huomaa käyttävänsä kehyksiä. Näiden lasien V°MAX-teknologia puolestaan optimoi ilmavirtauksen ja vähentää linssien huurtumista. CHROM°X-linssit reagoivat auringonvaloon vaalentuen tai tummentuen vain sekunnin sadasosassa.

Meiltä Bikesterilta löydät Red Bull Spect -pyöräilylasit, jotka nerokkailla toiminnoillaan tekevät pyöräilykokemuksistasi entistä nautinnollisempia. Perusajolasien lisäksi valikoimassa ovat myös vauhdikkaampaan menoon tarkoitetut crossilasit. Mallista riippumatta, näiden pyöräilylasien valloittavan sporttinen ilme yhdistyy helposti mihin tahansa ajoasuun. Valittavissa on eri värisillä linsseillä varustettuja malleja. Tutustu ajantasaiseen Red Bull Spect -lasivalikoimaamme ja tilaa itsellesi laatulasit vain muutamalla klikkauksella!

Luottovermeet kätevästi pyöräilyn konkarikauppiaalta

Ostosten tekeminen Bikesterilla käy kätevästi, olitpa liikkeellä ajolasien, muiden pyöräilyvarusteiden tai vaikkapa uuden polkupyörän ostoaikeissa. Koottuasi ostoskoriisi haluamasi tuotteet verkkokauppamme toimittaa tilauksesi perille mahdollisimman vikkelästi. Muistathan, että meillä nautit aina 30 päivän avokaupasta sekä maksuttomasta palautuksesta. Tee pyöräilystäsi entistä toimivampaa tilaamalla alan laadukkaimmat varusteet meiltä – Bikester on pyöräalan konkarina erittäin mielellään luottovarusteidesi toimittaja!