paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Racktime

31 Tuotetta
Hinta
asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Racktime vie pyörän tavarankuljetustekniikan uudelle tasolle

Arkipyöräilyssä on usein mukana kuljetettavaa tavaraa: ostoskassi tai useita kasseja, tietokonesalkku, toisilla lapsi turvaistuimessa. Pyörän takarenkaaseen kiinnitettävä tavarateline on siis kovassa käytössä. Teline ei useinkaan ole pyörää ostaessa vakiovarusteena, vaan sen voi hankkia tarvittaessa erikseen. Mieti, millaisia tavarankuljetustarpeita sinulla on ja hanki teline sen mukaan. Telineet on helppo kiinnittää erimallisiin pyöriin, ne on valmistettu kevystä ja säänkestävistä metalleista. Pelkkä teline ei toki riitä, tarvitset joko pyörälaukun tai vähintään jousipidikkeen pitelemään tavaroita menosa mukana. Kuminauhaiset kiinnityshihnat lisäävät kiinnitysmahdollisuuksia, niiden avulla tavaratelineeseen voi sitoa hyvinkin eriskummallisen muotoisen esineen. Jos sinulla on tarvetta tavarankuljetustelineelle ja sen lisävarusteille, tutustu Bikester.fi -verkkokaupan valikoimiin. Löydät sieltä tarpeisiisi sopivat mallit ja tuotteet. Racktime on saksalainen valmistaja, jonka käänteentekevä tavaratelineadapteri on nokkela ja kätevä tuotekehittelyn tulos. Se helpottaa pyöräilijän arkea ja mahdollistaa monenlaisten tavaroiden kuljettamisen pyörällä. Racktime-malliston tavaratelineet on myös nimetty osuvasti, miltä kuulostaa mallisto light-it, clamp-it tai tour-it? Racktime on valmistanut nerokkaita pyörätelineratkaisuja Tubus carrier-valmistajan alaisuudessa vuodesta 1988. Löydät tuotevaihtoehtoja monenlaisiin kuljetustarpeisiin. Valikomissa on esimerkiksi:
  • Pyörään kiinnitettävät tavaratelineet
  • Kiinnitysadapterit
  • Joustavat kiinnityshihnat
  • Adapteriin sopivat tyylikkäät ja tilavat kuljetuslaukut

Osta Racktime tavaratelineet Bikesterilta!

Kuljeta tavarat huoletta ja turvallisesti

Valitse pyörääsi sopiva tavarankuljetusteline Bikesterin laajasta Racktime-mallistosta. Voit valita sopivimman kevyestä light-it-telineestä aina jämerään stand-it-malliin jolla kuljetat tarvittaessa useiden kymmenien kiloisen paketin. Ota huomioon pyörän koko, Racktime-telineissä on omat mallit erikokoisille pyörille aia 20-tuumaisesta alkaen. Täydennä teline näppärällä snap-it adapterilla, joka mahdollistaa tavaralaukun kiinnittämisen ja irrottamisen muutamassa sekunnissa. Klipsikiinnitys on kevyt mutta tukeva, sen avulla kiinnität Racktime-pyörälaukut jotka löydät Bikesterin valikoimista eri väreissä ja kokoluokissa. Pyörälaukkujen materiaali on säänkestävää nylonia ja mukana on lisävarusteena sadesuoja rankempaa sadetta vastaan. Rakcktime-laukut on varustettu tilavilla taskuilla ja tilanjakajilla, niissä on myös heijastimia. Napsautat laukun irti käden käänteessä kauppaan, töihin tai sisälle mennessäsi. Voit tutustua tuotteen ominaisuuksiin Racktime-verkkosivujen opastusvideolla. Snap-it -adapteri on luonnollisesti yhteensopiva kaikkien Racktime-malliston tuotteiden kanssa. Jousella varustetun pidikkeen avulla kiinnität kevyemmät tavarat telineeseen, voit lisätä tukevuutta käyttämällä joustavia Racktime-kiinnityshihnoja. Racktime tarjoaa kokonaisvaltaisen tavaroidenkuljetus- ja kiinnitysjärjestelmän muuttuviin tavarankuljetustarpeisiisi. Edistynyt tekniikka ja huolellisen tuotekehittelyn tuloksina syntynyt mallisto helpottaa pyöräilijän arkea huomattavasti.

Mitä pyöräilyyn tarvitsetkin, Bikesterista se löytyy!

Unohda erikoisliikkeissä ravaaminen ja viikonloppujen käyttäminen kaupungilla ostoksiin. Istahda kaikessa rauhassa sohvalle koneen ääreen, avaa Bikester.fi -verkkokauppa ja uppoudu valikoimiin. Löydät kaiken tarvitsemasi, olitpa sitten pyöräostoksilla tai täydentämässä tarvikevarastoasi. Racktime-tavarankuljetusratkaisut, varaosat, työkalut tai pyöräilyvaatteet lisäät ostoskoriin muutamalla klikkauksella, maksaminen onnistuu haluamallasi maksutavalla ja tuotteet saapuvat nopeasti. Sadan päivän palautusoikeus öisää ostajan oikeuksia, mutta uskomme että olet tyytyväinen Bikester-tuotteisiin. Mikäli sinulla on kysyttävää, etkä löydä vastausta pulmaasi usein kysyttyjsen kysymysten osiosta verkkosivuilta,käänny asiantuntevan asiakaspalvelun puoleen. Bikester.fi -verkkosivuilla on paljon muutakin kiinnostavaa, kuten vaihtuvia tarjouksia sekä ohjevideoita pyörän asennuksiin tai huoltotöihin. Kun tilaat uutiskirjeen sähköpostiisi, et menetä yhtään huipputarjousta tai uutuusmallin lanseerausta!Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes