Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Race Face Cinch

5 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • punainen
  • sininen
  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 3
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Race Face Narrow Wide Cinch Eturatas 32T 9/10/11/12-vaihteinen DM, sininen
Race Face Narrow Wide Cinch Eturatas 32T 9/10/11/12-vaihteinen DM, sininen
Race Face
Narrow Wide Cinch Eturatas 32T 9/10/11/12-vaihteinen DM, sininen
OVH 88,95 € 22,95 €
- 74 %
ALE
Race Face DM Cinch Steel Eturatas 10/11/12-vaihteinen, musta
Race Face DM Cinch Steel Eturatas 10/11/12-vaihteinen, musta
Race Face
DM Cinch Steel Eturatas 10/11/12-vaihteinen, musta
OVH 24,95 € 21,95 €
  • Versiot: 28T
- 12 %
ALE
Race Face DM Cinch Eturatas 10/11/12-vaihteinen, punainen
Race Face DM Cinch Eturatas 10/11/12-vaihteinen, punainen
Race Face
DM Cinch Eturatas 10/11/12-vaihteinen, punainen
OVH 78,95 € alkaen 64,95 €
  • Versiot: 28T32T
- 17 %
ALE
Race Face DM Cinch Eturatas 10/11/12-vaihteinen, musta
Race Face DM Cinch Eturatas 10/11/12-vaihteinen, musta
Race Face
DM Cinch Eturatas 10/11/12-vaihteinen, musta
OVH 78,95 € 68,95 €
  • Versiot: 30T32T
- 12 %
ALE
Race Face Cinch Preloader nailon
Race Face Cinch Preloader nailon
Race Face
Cinch Preloader nailon
3,05 €
ALE

Race Face Cinch – Komponenttisarja kanadalaiselta laatuvalmistajalta

Race Face on kanadalainen pyörän komponentteja valmistava brändi, joka tunnetaan etenkin sen MTB-ajoon kehittämistä osista. Yrityksen kotipaikka on vaihtelevien ja monipuolisten maastopyöräilyreittien ympäröimä, minkä ansiosta jokainen Race Face -komponentti voidaan testata aidoissa MTB-olosuhteissa kokeneiden maastopyöräilijöiden suorittamana. Lukuisten testaus- ja kehitysvaiheiden jälkeen markkinoille pääsee vain parhaiten maastoajossa palvelevat pyöränosat, jotka on tehty kestämään vaativaa käyttöä ja vaihtelevia olosuhteita.

Race Face Cinch Eturatas 12 vaihteinen

Race Face valmistaa MTB-markkinoille monipuolisen kattauksen komponentteja. Brändin tuotantoon kuuluvat muun muassa kampisarjat, satulatolpat, ohjaustangot ja ohjainkannattimet sekä keskiöt, eturattaat ja pienemmät maastopyörän komponentit. Yksi erinomainen esimerkki brändin komponenttisarjoista on Race Face Cinch, joka pitää sisällään monipuolisen valikoiman komponentteja monenlaisiin maastopyöriin. Race Face Cinch -sarjasta löytyy niin eturattaita, keskiöitä, kampipultteja kuin muitakin MTB-ajon toimivuuden varmistavia pyöränosia.

Esimerkkejä Race Face Cinch -komponenteista

Race Face Cinch -komponentit ovat lyömättömän toimivuutensa ansiosta suosittuja niin ammatikseen pyöräilevien kuin maastossa huvikseen kruisailevien keskuudessa. Yksi esimerkki Cinch-sarjan komponenteista ovat eturattaat, joita on saatavana niin mustina kuin valloittavan värikkäinä versioina. Cinch-sarjan eturattaita valmistetaan kattavana valikoimana eri vaihdemäärän omaaville maastopyörille. Nämä rattaat palvelevat maastossa monipuolisesti niiden sisältämän RF CINCH -integraation ansiosta ja rattaiden jäykkyys muuttaa kuskin panostaman työntövoiman tehokkaasti vauhdikkaaksi ajoksi.

Eturattaiden lisäksi toinen suosittu esimerkki Cinch-sarjan menestyksekkäistä komponenteista ovat erityyppiset keskiöt, joiden avulla polkimet pääsevät pyörimään vapaasti alati vaihtelevissa maastoissa. Kun eturattaan valinnassa pyörän vaihdemäärä on ratkaisevassa asemassa, keskiötä hankkiessa tulee kiinnittää huomiota muhvin kokoon millimetrin tarkkuudella, jotta tulee hankkineeksi omaan fillariin sopivan keskiön kerralla ja välttyy soviteholkkien tarpeelta.

Bikesterin monipuolisesta valikoimasta löydät niin Race Face Cinch -eturattaat kuin -keskiöt, kuten myös sarjan muita komponentteja. Tutustu ajantasaiseen valikoimaamme ja täydennä maastopyörääsi parhaimmin toimivilla ratkaisuilla.

Toimivuutta pyöräilyyn laadukkailta valmistajilta

Tervetuloa tekemään laadukkaita komponenttiostoksia Bikesterin verkkokauppaan. Löydät meiltä lukuisat komponentit alan parhailta laatumerkeiltä, kuten kanadalaiselta Race Facelta. Tarjoamme myös polkupyöriä – nekin tyylillemme uskollisena markkinoiden arvostetuimmilta brändeiltä. Jopa 30 päivän pituinen avokauppamme mahdollistaa tarvittaessa komponenttien tai muiden pyörätarvikkeiden joustavan palautuksen. Meille on kunnia-asia tehdä pyöräilykokemuksistasi entistä toimivampia!