Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Race Face Chester

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Race Face Chester -sarjalla saat alamäkipyöräilyyn väriä ja tyyliä

Etsitkö alamäkipyörääsi vähän väriä ja tyylikkyyttä, mutta samanaikaisesti käyttömukavuutta ja turvallisuutta? Race Face Chester -sarjassa löytyy flat-polkimet useassa eri värissä. Meiltä löydät myös muut Race Face varaosat, kuten satulatangot ja ohjaustangot. Osia yhdistää helppo asennus, turvallisuus ja se, että ne ovat keveydestään huolimatta erityisen tukevia.

Lujat vara- ja lisäosat kestävät rankemmankin menon

Race Face Chester -polkimet on erityisesti tarkoitettu alamäki- ja freeridepyöriin. Ne on erityisen helppo asentaa paikalleen ja ne ovat tukevat ja turvalliset, olitpa sitten kisaamassa tai vain pitämässä hauskaa ystäviesi kanssa radalla. Molemmilla puolilla polkimia on 8 vaihdettavissa olevaa terästappia, jotka antavat sinulle pitoa tullessasi alas juurakkoisia polkuja ja lentäessäsi ilmassa hyppyrin nokalla. Ne ovat täysin sinetöityjä, joten likaa eikä vettä pääse sisään aiheuttaen ruosteongelmia tai kierteiden ja laakereiden kulumista. Ohuen ja kevyen muotonsa ansiosta ne soveltuvat erityisen hyvin vaativimmillekin harrastelijoille sekä kilpaurheilijoille. Valtavan laaja alusta tarjoaa vastaavan otteen kuin klassiset pedaalit.

Polkimen laakeri on CrMo-sekoitetta, ja poljin itsessään on valmistettu nylonilla vahvistetusta komposiitista, joka varmasti takaa kevyen painon. Polkimet toimitetaan pareittain ja värivaihtoehtoina on saatavana musta, punainen, sininen, oranssi, keltainen, turkoosi sekä vihreä.

Race Face -satulatolppa on kestävä, todella paljonpuhuva, joka ei hätkähdä kovimmissakaan kivetyksissä eikä alastuloissa. Se pitää huolen siitä, että taskustasi löytyy vielä ajopäivän jälkeen kolikoita after ride -bileisiin. Se on tarkoitettu sekä maastopyöräilyyn, freerideen, alamäkipyöräilyyn sekä dirt- ja BMX-pyöriin. Se on alumiinista patenttituelle rakennettu, joustamaton eikä siinä ole kiilaa. Putkea on saatavilla halkaisijalla 30,9 mm ja 31,6 mm:n ja 325 mm:n pituisena, mutta se painaa ainoastaan 231 grammaa.

Race Face -kampi on nelisiipinen ja todella kestävä kampi rankkaan ajoon. Se painaa 950 g (165 mm) tai 1095 g (175 mm). Kammen laakerit on täytetty vedenkestävällä Phil Wood -rasvalla, jonka tarkoituksena on pidentää laakerin ikää. Kampi voidaan yhdistää 10-vaihteiseen vaihteistoon yksinkertaisesti ja siihen voi helposti asentaa Race Face -polkimet. Sen valmistukseen on käytetty alumiinia ja CrMo-terästä.

Alumiinisia Race Face -ohjaustankoja on saatavilla 780 mm:n levyisenä, joka painaa 400 grammaa (35 mm:n kiinnitys), 740 mm levyisenä, paino 400 grammaa (31,8 mm:n kiinnityksellä).

  • Nämä osat tuovat alamäkipyöräilyyn väri-ilottelua tyylistä tinkimättä
  • Sarjaan kuuluu polkimia, satulatolppia, kampia ja ohjaustankoja
  • Osat ovat rankkaan käyttöön suunniteltuja
  • Keveydestään huolimatta osat ovat erittäin kestäviä

Tilaa osat rankkaan menoon tai kilpailuihin jo tänään

Nämä lisäosat takaavat sinulle nautinnollisia hetkiä rajuimmissakin olosuhteissa ja kilpailuissa. Tilaa omasi jo tänään ja päset nauttimaan niistä jo viikon sisällä. Muistathan myös 30 päivän palautusoikeuden, jos et jostakin syystä ole tyytyväinen tuotteeseen.