paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Rabeneick

1 Tuote
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Rabeneick on arvostettu saksalainen polkupyörämerkki!

Rabeneick on perinteinen tuotenimi moottoripyörien ja polkupyörien valmistuksessa. August Rabeneickin moottoripyörä- ja polkupyörätehdas toimi läntisen Saksan Brackwedessä vuosina 1930-1960. Tuolta aikakaudelta on säilynyt tähän päivään asti upeita vintage pyöriä. Tehtaan maineikkaita malleja olivat tuolloin esimerkiksi Binetta Star -mopedi sekä yksisylinteriset moottoripyörät GD150 ja LM 100. Yhtiö valmisti 1950-luvulla myös kaksisylinterisiä moottoripyöriä Rabeneick F250/2 ja SM250/2.
Rabeneick-tavaramerkin omistaa nykyään saksalainen Prophete-yhtiö. Se on vuonna 1908 perustettu pitkän linjan pyörä- ja tarvikevalmistaja. Tuotemerkki on nykyisen omistajan ansiosta uudessa nousussa. Se on jo melko tunnettu Saksan ulkopuolellakin. Prophete-yhtiö on panostanut polkupyöriensä laatuun voimakkaasti ja yrityksen pitkä kokemus pyöräteollisuudessa näkyy selkeinä onnistumisina valmiissa tuotteissa. Kysyntä Rabeneickin tuotteita kohtaan kasvaa myös Suomessa.
Rebeneick pyörät:
  • Soveltuvat hyvin yleispyöriksi
  • Ovat hyvin varusteltuja kaupunkitarpeisiin
  • On valmistettu kestävistä materiaaleista
  • Ovat suhteellisen huoltovapaita

Kätevät Rabeneick polkupyörät edullisesti netistä!

Kovaa käyttöä kestäviä laatupyöriä

Rabeneickin mallistossa sinulla on valittavanasi useita erinomaisia pyöriä. Tarjolla on omat mallit aikuisille, lapsille ja nuorille. Valikoimassa on poikkeuksellisen hyvin varusteltuja kaupunki- ja retkipyöriä kaikenikäisille. Mallistossa on kasettikeskiöllä varustettuja vaihdepyöriä aikuisille ja napavaihteisia pyöriä lapsille. Nuorille on tarjolla sähäköitä erikoismalleja. Mikäli haluat erityistä mukavuutta matkoillesi, sinua voi kiinnostaa myös retromallinen sähköpyörä laadukkaalla Shimano Nexus -rumpuvaihteistolla. Tässä avorungolla varustetussa city-pyörässä on käytetty tuotemerkille ominaiseen tyyliin laadukkaita osia.
Yhteistä kaikille näille pyörämalleille on korkea laatu ja erittäin kilpailukykyinen hinnoittelu. Kaikissa polkupyörissä on tukeva tavarateline, lokasuojat, jalustin sekä led-valot edessä ja takana. Kaikki pyörät on tehty soveltumaan vaativaan käyttöön ja niissä on käytetty laadukkaita osia tunnetuilta valmistajilta, kuten Schwalbe, Shimano ja Sram. Pyörien rungot ja haarukat on valmistettu vahvasta alumiinista. Aikuisten ja lasten pyörissä on kiinteä haarukka / jäykkä keula. Nuorisomalleissa on joustokeula.
Ulkomuodon ja värityksen suunnittelu on toteutettu jokaisessa pyörässä huolellisesti ja polkupyörämallisto edustaa tyylikästä linjaa. Rabeneickin ostajana voit olla varma siitä, että teet hyvän ja kestävän valinnan.

Täyden palvelun pyörämerkki

Tavaramerkin omistava Prophete-yhtiö on tunnettu myös siitä, että se välittää varaosia isoihin päivittäistavarakauppoihin. Tunnettuja Prophete-tarvikkeita ovat esimerkiksi pyörien sisäkumit, jarrupalat, heijastimet ja soittokellot ja niitä voi käyttää varaosina Rabeneick-pyörissä.
Propheten vahva kokemus polkupyöräalalla on vielä tätäkin laajempaa. Saman yhtiön omistuksessa on useita muitakin tavaramerkkejä, kuten Epple-polkupyörät, Kreidler-skootterit ja moottoripyörät, Mountec-urheilupyörät, Rex-mönkijät ja -scootterit sekä Stratos-kilpapyörät ja VSF Fahrradmanufaktur-pyöränvalmistaja. Prophete-yrityskokonaisuuteen kuuluu lisäksi pyöräliiketoimintaa harjoittava Cycle Union.

Bikester myy Rabeneick-pyörät ja paljon muuta

Bikester.fi tarjoaa laajan valikoiman polkupyöriä, pyöräilytarvikkeita, -varusteita ja -vaatteita. Bikesterin verkkokaupasta saat haluamasi tuotteet aina kilpailukykyiseen hintaan! Kun ostat meiltä, sinulla on 100 päivän ilmainen palautusoikeus. Bikesterin pyöräilyvaatteet toimitetaan sinulle nopeasti ja niillä on 24 kuukauden tuotetakuu. Tilaa tänään, niin lähetämme huomenna. Bikester on sinun polkupyöräkauppasi netissä!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes