Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

Quarq

4 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • valkoinen
  • musta

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Quarq Torx-avaintyökalu Spiderille/T20, jossa T-kahva sis. 8 Torx -ruuvia M4, musta
Quarq Torx-avaintyökalu Spiderille/T20, jossa T-kahva sis. 8 Torx -ruuvia M4, musta musta
Quarq
Torx-avaintyökalu Spiderille/T20, jossa T-kahva sis. 8 Torx -ruuvia M4, musta
OVH 22,95 € 9,95 €
Pikatoimitus
- 56 %
Quarq ShockWiz Tuning System Direct Mount
Quarq ShockWiz Tuning System Direct Mount
Quarq
ShockWiz Tuning System Direct Mount
OVH 399,95 € 252,95 €
ilmainen toimitus
Pikatoimitus
- 36 %
Quarq Magnet Kit keskiölaakeriasennukseen tai liimattava
Quarq Magnet Kit keskiölaakeriasennukseen tai liimattava
Quarq
Magnet Kit keskiölaakeriasennukseen tai liimattava
OVH 26,95 € 13,95 €
- 48 %
Quarq Direct Mount Adapteri ShockWiz
Quarq Direct Mount Adapteri ShockWiz
Quarq
Direct Mount Adapteri ShockWiz
OVH 42,95 € 20,95 €
- 51 %

QUARQ – ota parhaat tehot irti treenistäsi

Reilut kymmenen vuotta toiminut australialainen QUARQ on ottanut missiokseen luoda huippuluokan järjestelmiä informaation keräämiseen pyöräilyssä. Tällä hetkellä pyöräilyssä on trendinä mitata kaikkea mahdollista sykkeestä ja reitin korkeusprofiilista aina pyöritysnopeuteen, ja tähän tiedonhaluun vastaavat myös QUARQ-tuotteet. Laadukkaat tehomittarit ovat omiaan kertomaan sinulle, missä menet pyöräilijänä, mitkä ovat vahvuutesi ja heikkoutesi ja mihin sinun kannattaa panostaa kehittyäksesi. Myös muut yrityksen kekseliäät ja ainutlaatuiset tuotteet antavat tietoa, joilla voi olla ratkaisevaa merkitystä pyöräilyysi. Pyörän ilmanpaineen seuranta onnistuu TyreWhizillä helposti ja iskunvaimennuksen säädössä auttaa laite ShockWhiz, kaikki tietenkin samaa, ensiluokkaista laatua kuin muutkin tuotteet.

Kehity, haasta itsesi ja voita QUARQ-mittareiden avulla

Nämä tuotteet on kehitetty pyöräilijöille, jotka todella haluavat kehittyä, saada tuloksia ja rikkoa ennätyksiä. QUARQ-tehomittarit mittaavat sitä, kuinka paljon tehoa pyöräilijä tuottaa polkiessaan. Kerätystä datasta pystyy arvioimaan muun muassa pyöräilijän suorituskykyä, kunnon kehittymistä ja rasitustasoa. Tällaista watteihin perustuvaa dataseurantaa käyttävät esimerkiksi pyöräilyn ja triathlonin huippuammattilaiset kehittyäkseen aina paremmiksi, mutta mittaamisesta hyötyy jokainen harrastaja, joka haluaa edetä harjoituksessaan. Langattomien tiedonsiirtotekniikoiden, kuten Bluetoothin ja ANT+:n, avulla data siirtyy pyörätietokoneeseen ja siitä voit siirtää kerättyä dataa yhteensopiviin laitteisiin. QUARQ-tehomittarit mittaavat kammesta ja toimivat varsinaisena koelaboratoriona sinulle, sillä wattimittarin avulla voit seurata pitkällä aikavälillä kuntosi kehitystä, asettaa tavoitteita ja saavuttaa niitä.

QUARQ TyreWiz puolestaan antaa sinulle tietoa maastopyöräsi tai maantiepyöräsi renkaiden ilmanpaineista. Tämä todella kekseliäs loistotuote liitetään renkaan venttiiliin ja voidaan yhdistää Bluetoothin tai NFC:n kautta älypuhelimeen tai pyörätietokoneeseen. Kun saat reaaliaikaista tietoa paineista, voit säätää paineita vaikuttaaksesi esimerkiksi rullausvastukseen, kitkaan tai ajomukavuuteen.

Bikester auttaa sinua kehittymään ja ylittämään itsesi

QUARQ-tuotteiden avulla saat enemmän irti pyörätreenistäsi ja kehityksesi on nopeampaa, kun osaat kohdistaa harjoituksen oikeisiin osa-alueisiin. Tutustu laajaan valikoimaamme erilaisia tehomittareita ja vilkaise samalla muitakin pyöränosia, joilla voit parantaa sekä pyörääsi että suoritustasi. Muista, että meillä on ilmainen 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus, jos tuotevalinta ei mene kerralla nappiin.