paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Quarq

6 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

QUARQ – ota parhaat tehot irti treenistäsi

Reilut kymmenen vuotta toiminut australialainen QUARQ on ottanut missiokseen luoda huippuluokan järjestelmiä informaation keräämiseen pyöräilyssä. Tällä hetkellä pyöräilyssä on trendinä mitata kaikkea mahdollista sykkeestä ja reitin korkeusprofiilista aina pyöritysnopeuteen, ja tähän tiedonhaluun vastaavat myös QUARQ-tuotteet. Laadukkaat tehomittarit ovat omiaan kertomaan sinulle, missä menet pyöräilijänä, mitkä ovat vahvuutesi ja heikkoutesi ja mihin sinun kannattaa panostaa kehittyäksesi. Myös muut yrityksen kekseliäät ja ainutlaatuiset tuotteet antavat tietoa, joilla voi olla ratkaisevaa merkitystä pyöräilyysi. Pyörän ilmanpaineen seuranta onnistuu TyreWhizillä helposti ja iskunvaimennuksen säädössä auttaa laite ShockWhiz, kaikki tietenkin samaa, ensiluokkaista laatua kuin muutkin tuotteet.

Kehity, haasta itsesi ja voita QUARQ-mittareiden avulla

Nämä tuotteet on kehitetty pyöräilijöille, jotka todella haluavat kehittyä, saada tuloksia ja rikkoa ennätyksiä. QUARQ-tehomittarit mittaavat sitä, kuinka paljon tehoa pyöräilijä tuottaa polkiessaan. Kerätystä datasta pystyy arvioimaan muun muassa pyöräilijän suorituskykyä, kunnon kehittymistä ja rasitustasoa. Tällaista watteihin perustuvaa dataseurantaa käyttävät esimerkiksi pyöräilyn ja triathlonin huippuammattilaiset kehittyäkseen aina paremmiksi, mutta mittaamisesta hyötyy jokainen harrastaja, joka haluaa edetä harjoituksessaan. Langattomien tiedonsiirtotekniikoiden, kuten Bluetoothin ja ANT+:n, avulla data siirtyy pyörätietokoneeseen ja siitä voit siirtää kerättyä dataa yhteensopiviin laitteisiin. QUARQ-tehomittarit mittaavat kammesta ja toimivat varsinaisena koelaboratoriona sinulle, sillä wattimittarin avulla voit seurata pitkällä aikavälillä kuntosi kehitystä, asettaa tavoitteita ja saavuttaa niitä.

QUARQ TyreWiz puolestaan antaa sinulle tietoa maastopyöräsi tai maantiepyöräsi renkaiden ilmanpaineista. Tämä todella kekseliäs loistotuote liitetään renkaan venttiiliin ja voidaan yhdistää Bluetoothin tai NFC:n kautta älypuhelimeen tai pyörätietokoneeseen. Kun saat reaaliaikaista tietoa paineista, voit säätää paineita vaikuttaaksesi esimerkiksi rullausvastukseen, kitkaan tai ajomukavuuteen.

Bikester auttaa sinua kehittymään ja ylittämään itsesi

QUARQ-tuotteiden avulla saat enemmän irti pyörätreenistäsi ja kehityksesi on nopeampaa, kun osaat kohdistaa harjoituksen oikeisiin osa-alueisiin. Tutustu laajaan valikoimaamme erilaisia tehomittareita ja vilkaise samalla muitakin pyöränosia, joilla voit parantaa sekä pyörääsi että suoritustasi. Muista, että meillä on ilmainen 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus, jos tuotevalinta ei mene kerralla nappiin.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes