Pyöräkauppa netissä
Syksyllä pyörän selkään | Tutustu ja tilaa uusi fillari suoraan kotiovellesi

Quad Lock

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • läpinäkyvä

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Quad Lock Poncho Samsung Galaxy S8+:lle
Quad Lock Poncho Samsung Galaxy S8+:lle
Quad Lock
Poncho Samsung Galaxy S8+:lle
24,95 € 11,95 €
- 52 %

Suojaa puhelimesi Quad Lock:n avulla

Quad Lock tarjoaa suojaa sateelta, rännältä, tihkulta ja hieltä! Sen innovatiiviset kännykkäkotelot takaavat sen, ettei puhelimesi näyttö mene pilalle hikisten treenihousujen taskuissa tai toppien sisällä. Quad Lock tarjoaa koteloita ja vedenkestäviä pussukoita sekä vöitä Samsung Galaxyn ja iPhonen kanssa urheileville. Valikoimasta löytyy myös iPhonelle pyöräteline ja GoPro-teline.

Pölyävät tiet, mutaiset polut, hikiset housut - hanki suojaava kotelo puhelimellesi

Haluatko kantaa puhelinta mukanasi ottaaksesi kuvia matkalta, vastataksesi lapsesi puheluun, kuunnellaksesi musiikkia tai seurataksesi GPS:ää? Quad Lock tarjoaa suojan kaikkiin uusimpiin iPhone- ja Samsung Galaxy -malleihin. Kurjinta on palata kotiin lenkiltä pahimmassa tapauksessa ilman puhelintasi, koska se on esimerkiksi pudonnut taskustasi ja mennyt palasiksi kivikossa tai hukkunut puropahaseen. Quad Lock Poncho -suojatasku pitää kännykkäsi kuivana sateella ja suojaa sitä pölyltä, kuralta ja mudalta. Se on helposti asennettavissa kännykkäsi suojaksi ja kun tulet takaisin lenkiltä, sen saa yhtä helposti pois. Quad Lock -suojakotelot voidaan kiinnittää mihin tahansa Quad Lock -telineeseen tai telakkaan - olipa se sitten kiinni pyöräsi ohjaustangossa tai kätesi ympärillä. Quad Lock takaa sen, että puhelimesi kulkee turvallisesti mukanasi. Sen materiaali suojaa puhelintasi iskuilta ja sen erinomaisen muotoilun ja 2-vaiheisen lukitussysteemin takia puhelimesi ei pääse irtoamaan kotelosta, vaikka se pääsisikin lipeämään otteestasi. Sen kuori on kuitenkin ohut ja voit helposti pitää puhelintasi taskussasi kuoren kanssa silloin, kun et treenaa.

Puhelin kätevästi ja turvallisesti mukaasi pyörä- tai juoksulenkille

Voit ostaa koko setin nyt meiltä suojataksesi puhelimesi minne tahansa menetkin. Quad Lock on kevyt, kestävä ja turvallinen systeemi. Jos tilauksesi yhteissumma ylittää 99€, toimitamme sinulle tavarasi veloituksetta 3-7 päivän sisällä. Ja jos jostain syystä et ole tyytyväinen toimittamaamme tuotteeseen, voit palauttaa sen veloituksetta 30 päivän sisällä tilauksen toimituksesta. Lisäksi tarjoamme nopean toimituksen, jos tilaat tämän päivän aikana.