paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Napavaihteistot

12 Tuotetta
Käyttötarkoitus
 • 12
 • 2
 • 2
UV-suojahousut
 • 2
 • 7
 • 3
Yhdistettävyys oikea
 • 1
 • 1
 • 2
 • 5
 • 1
 • 2
Tuoteperhe
 • 3
 • 7
Hinta
asiakaspalaute
Lajittele
Sivu 1 /
1

Napavaihteet auttavat löytämään optimaalisen pyöräilyvauhdin

Vaihteet vaikuttavat pyöräilynopeuteesi ja auttavat sinua löytämään kadenssisi eli juuri sinulle optimaalisen pyöräilyvauhdin. Vaihteet helpottavat polkemista erilaisissa olosuhteissa, esimerkiksi ylämäessä tai vastatuulessa. Vaihteiston avulla voit myös antaa pyörällesi lisävauhtia alamäissä. Polkupyörässä on yleensä toinen kahdesta yleisimmästä vaihdejärjestelmästä – napavaihteet tai ketjuvaihteet. Valikoimastamme löydät tällä hetkellä Shimano napavaihde -tuotteet. Shimano on japanilainen polkupyöränosia valmistava yritys, joka on tunnettu korkealaatuisista tuotteistaan, minkä vuoksi löydätkin brändin tuotteet myös meidän valikoimastamme.

Napavaihde on näppärä vaihdevalinta etenkin kaupunkipyöräilyyn

Napavaihteen etuna on se, että vaihteiden vaihtaminen onnistuu myös paikoillaan ollessa, kuten liikennevaloissa. Vaihteiden vaihtaminen onnistuu tietysti myös liikkeessä, tosin tällöin polkemista täytyy hetkellisesti keventää, jotta vaihde vaihtuu. Tämän jälkeen polkemiseen voi jälleen lisätä voimaa. Yleisimpiä vaihteistoja ovat 3 vaihteinen napavaihde, 7 vaihteinen napavaihde sekä 8 vaihteinen napavaihde. Shimano Nexus -sarjasta löydät luonnollisesti kaikki näistä vaihtoehdoista. Mitä enemmän vaihteita, sitä laajempi valikoima vastuksia on käytössäsi. ”Oikeaa” vaihteiden määrää ei ole, vaan paras vaihteiden määrä riippuu sekä henkilökohtaisesta mielipiteestä että pyöräilylajista.
Kuten kaikkia pyörän osia, myös vaihteita tulee huoltaa – pyörä on kokonaisuus, ja pienenkin varusteen huollon väliin jättäminen vaikuttaa kokonaisuuden toimintaan. Polkupyörän napavaihde on kuitenkin helppohoitoinen, ja nämä vaihteet ovat kestäviä, sietäen melko hyvin yleisimpiä laiminlyöntejä. Yksi napavaihteiden ehdottomista eduista onkin vankka rakenne sekä se, että itse vaihdemekanismi on hyvin suojattu, sillä se sijaitsee navan sisällä. Öljyn tai vaseliinin lisääminen vaihdeketjuun silloin tällöin sekä voitelu ovat oikeastaan kaikki, mitä napavaihteet normaalikäytössä tarvitsevat.

Aloittelija tai konkari - Bikesterilta kaikki tarvitsemasi pyöräilyyn

Me Bikesterilla haluamme innostaa kaikkia harrastuksena kiehtovan ja hyödyllisen pyöräilyn pariin. Siksi olemmekin koonneet yhteen osoitteeseen kaiken, mitä saatat pyöräilyyn tarvita – kypärät, pyöräilyvaatteet, muut varusteet sekä erilaiset varaosat. Ja tietysti myös runsaan valikoiman erilaisia pyöriä! Bikesterilta tilatessasi voit olla aina varma siitä, että tilaat laadukkaita tuotteita, ja yksityiskohtaisten tuotekuvausten sekä havainnollistavien kuvien ansiosta tarpeisiisi sopivat varusteet on entistä helpompi löytää. Parhaiden tuotteiden lisäksi saat meiltä myös parasta mahdollista asiakaspalvelua. Annamme jokaiselle tilaukselle jopa 100 päivän pituisen avokaupan – sinulla on siis yli kolme kuukautta aikaa varmistua siitä, että olet 100% tyytyväinen ostoksiisi. Tämän lisäksi tarjoamme ilmaiset palautukset, jotta ostosten tekeminen nettikaupassamme olisi helppoa ja riskitöntä.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes