paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Michelin Renkaat 126 Tuotetta

Rengas – Rakenne
 • 1
 • 61
 • 5
 • 62
Rengaskoko Inch
 • 1
 • 1
 • 1
 • 1
 • 7
 • 2
 • 4
 • 34
 • 17
 • 44
 • 14
Hinta
asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
3

Michelin renkaat – käyttövarmuutta yli satavuotisella kokemuksella

Bikesterin Maailman johtava rengasyhtiö Michelin pitää tavoitteenaan tehdä ihmisten liikkumisesta mahdollisimman sujuvaa tarjoten huippuunsa kehiteltyjä renkaita, palveluja ja ratkaisuja, jotka maksimoivat miellyttävän ajokokemuksen. Michelinin renkaissaan käyttämäät korkeasti teknologiset materiaalit ovat alansa parhaita, ja merkki tunnetaankin ympäri maailman monien vuosikymmenten rautaisesta kokemuksesta ja laajalle levinneestä maineesta. Yhtiön maskotin, Michelin-ukon, on varmasti lähestulkoon jokainen nähnyt jossain vaiheessa elämäänsä – eikä ihme, sillä Michelinin renkaita myydään jopa eri 170 maassa. Michelin työllistää maailmanlaajuisesti huikeat 111 700 työntekijää ja esimerkiksi vuonna 2016 yhtiö valmisti kaiken kaikkiaan mahtavat 187 miljoonaa rengasta!
Michelinin taival lähti käyntiin jo vuonna 1889, kun veljekset André ja Edouard Michelin kokivat tarpeelliseksi kehittää markkinoille moderneja liikenneratkaisuja, jotka vaativat jatkuvia teknisiä innovaatioita. Veljekset nimesivät yrityksen sukunimellään ja loppu onkin kuuluisaa historiaa. Suomeen Michelin rantautui vuonna 1932 ja siitä lähtien nämä alansa rautajätin valmistamat huippulaadukkaat renkaat ovat olleet helposti myös suomalaisten saatavilla. Tänä päivänä Michelin valmistaa autonrenkaiden lisäksi myös renkaita pyöräilyyn, ja tähtimerkin tarjontaan kuuluvat polkuypyörien rengasmallit ovatkin monen pyöräilyn harrastajan ja kilpapyöräilijän ehdottomia suosikkirenkaita. Markkinoilta löytyvät Michelin huippurenkaat kehitetään pyöräkuskeille, jotka vaativat renkailtaan vain ja ainoastaan parasta.

Michelin renkaat moneen eri pyöräilymuotoon

Mitä tulee markkinoilla oleviin polkupyörien renkaisiin, tänä päivänä saatavilla on erilaisia rengasmalleja yhtä runsaasti kuin eri pyöriäkin valmistetaan. Jokaiseen pyöräilymuotoon on kehitetty omat mallinsa, ja monet merkit kilpailevat näkyvästi pyöräilijöiden suosiosta. Usealle pyöräilyä harrastavalle tai pyörää kilpaa ajavalle rengasvalinta on kuitenkin itsestään selvä - Michelin. Brändin laatumielikuva on iskostunut Michelin-ukkoineen vahvasti mieliimme jo lapsuudesta lähtien, joten ei ihme, että nämä rengasmaailman edelläkävijän valmistamat renkaat ovat alallaan niin huikean suosittuja. Myös Bikester vannoo kuuluisan rengasjätin taitojen ja maineen vankkumattomaan nimeen ja haluaa tarjota valikoimassaan vaihtoehtoja moneen eri tyyppiseen pyöräilyyn Michelin pyöränrenkaiden muodossa. Valikoimasta voit selailla omaan tarpeeseesi sopivimmat Michelin rengasratkaisut kätevästi seuraavien kategorioiden mukaan:

Järkiratkaisut pyöräilyyn pyöräilyalan taiturilta

Bikesterin verkkokauppa tuo upean valikoiman pyöräilytuotteita vaikkapa suoraan kotisohvallesi. Tutustu kaikessa rauhassa ja kodin mukavassa lämmössä Bikesterin aarreaitasta löytyviin monipuolisiin varusteisiin ja löydä monia uusia mielenkiintoisia tuotteita, joilla voit parantaa ja tehostaa omaa harjoitteluasi. Bikesterilta saat sekä polkupyörät ja pyöränrenkaat että myös tarvittavat vaatteet ja asusteet pyöräilysi täydentämään. Löydät tarkoilta tuotesivuiltamme tietoa tuotteistamme monipuolisesti ja voit vertailla tuotteita helposti keskenään ennen ostopäätöksen tekoa. Pyöräilyyn keskittyneen verkkokaupan ehdottomana etuna on, että sen valikoimaa voidaan pitää hyvin kattavana yhden katon alta löytyväksi skaalaksi. Näin asiakkaiden on huomattavasti helpompi löytää pyöräilyyn tarvitsemansa tuotteet ja saada ne näppärästi suoraan kotiin toimitettuina. Ja vielä; Bikester tarjoaa tuotteilleen jopa 100 päivän avokaupan ja maksuttoman palautuksen, joten ei muuta kuin hankkimaan seuraavat pyöräilyn järkiratkaisut reiluin ehdoin luotettavalta alan asiantuntijalta!


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe
klo 11-18
09-427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.