paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Kenda Renkaat 0 Tuotetta

Hakemasi tuote ei valitettavasti ole tällä hetkellä saatavilla.
Myyntisuosikit

Kenda renkaat – kiikarissa kulutuskestävyys ja suoriutuvuus

Bikesterin Taiwanissa vuonna 1962 perustettu Kenda tunnetaan rengasalan luottojättinä, joka valmistaa renkaat moneen eri tarpeeseen. Kenda suunnittelee, kehittelee ja valmistaa renkaat pyöräilyyn ja moottoripyöräilyyn, minkä lisäksi taidokkaan yrityksen tuotantoon kuuluvat myös auton renkaat, joita se valmistaa muun muassa maastureihin ja pienempiin rekka-autoihin, niin kesä- kuin talvimalleissakin. Kendan päätavoitteena on tehdä asiakkaalleen rengas, joka kestää kulutusta. Tämän lisäksi sen on suoriuduttava vaikeissa ja haastavissakin olosuhteissa. Tämän parempaa lähtökohtaa voisi tuskin renkaille ajatellakaan, mikä ei ole jäänyt myöskään pyöräilijöiltä huomioimatta.
Kenda on nimi, joka on tänä päivänä lukuisten pyöräilyn harrastajien ja ammattilaisten huulilla, eikä suotta. Pitkä kestävyys ja luotettava suoriutuvuus eivät ole näissä renkaissa ja niiden lupauksissa pelkkää sanahelinää, vaan näissä vaatimuksissa on todella onnistuttu. Tämän on todennut myös Bikester, minkä seurauksena monet Kenda pyöränrenkaat ovat löytäneet tiensä verkkokaupan runsaaseen varastoon.

Kenda - pirteästi erilainen rengasvalmistaja

Kenda palvelee niin jokaista pyöräilyn supersankaria kuin myös muuten vain huvikseen silloin tällöin ajelevaa fiilistelijääkin, sillä laatumerkki valmistaa renkaita moneen pyöräilyn eri alalajiin sopien. Saatavilla on renkaita niin asfaltilla toteutettavaan maantiepyöräilyyn, maasto- eli MTB-pyöräilyyn, BMX- ja Dirt-ajoon, retki- ja kaupunkikäyttöön kuin sähköpyöriinkin. Sen lisäksi, että Kenda erottuu edukseen tinkimättömän viimeistellyssä ja kestävässä laadussa, sen renkaiden ilme on myös aivan omaa luokkaansa! Virkeän auringonkeltaiset, rapsakan limet, tyttömäisen pinkit tai hehkuvan sähkönsiniset – tässä muutamia makupaloja Kendan herkullisen ilmeen omaavasta rengasvalikoimasta. Tutustu tarjontaan Bikesterilla ja valitse omaan pyörääsi joko iloisesti erottuvat tai perinteiset mustat renkaat – valinta on sinun!

Jokaista pyöräilijää palveleva rengasvalikoima Bikesterin verkkokaupassa

Bikester on koonnut sivuilleen monta erilaista pyöräilijää palvelevan rengasvalikoiman, josta löytyy renkaat kaikentasoisille pyöräilijöille, jokaiseen tarpeeseen. Yksi Bikesterin suosikkimerkeistä on Kenda, joka huipputoimivuutensa lisäksi uskaltaa revitellä väreissä rohkeasti. Helppo ja turvallinen ostotapahtuma ja nopeat toimitukset tuotteille takaavat, että Bikester tulee jatkossakin olemaan valintasi laadukkaille pyöränosille ja pyöräilyvarusteille. Kaiken muun hyvän lisäksi Bikester tarjoaa tuotteilleen jopa 100 päivän avokaupan ja maksuttoman palautuksen. Laita väriä elämään, tutustu Kendan valikoimaan ja hanki laaturenkaat, jotka palvelevat pitkään!

TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe
klo 11-18
09-427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.