paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.


Pienosat

(1 Tuote)

  Hinta (€)

  • -
    Valitse
LAJITTELE
Sivu1/
1
LAJITTELE
Sivu1/
1

Löydä tarpeellisia pyörätarvikkeita osoitteesta Bikester.fi

Pyörätarvikkeet Olet juuri ostanut uuden polkupyörän. Olet tyytyväinen pyörääsi, mutta sinusta tuntuu, että jotain puuttuu. Jos et keksi, mitä puuttuu, niin vieraile sivustolla Bikester.fi. Klikkaa kategoriaa Tarvikkeet ja surfaile siellä ympäriinsä. Silloin varmasti keksit, mitä oikeastaan kaipaat. Tai ehkä löydät mielenkiintoisia tarvikkeita, joita et ole edes tullut ajatelleeksi.Vai onko sinulla vanha polkupyörä, joka kaipaisi vähän uudistusta tai piristystä. Siihenkin löydät varmasti sopivia ja käytännöllisiä tarvikkeita. Uudet pyörän tarvikkeet voivat tehdä ihmeitä ja saada pyöräilyinnostuksesi joko heräämään tai kasvamaan. Bikesterilla on hyvin suuri valikoima kaikkia mahdollisia pyörään ja pyöräilyyn liittyviä tarvikkeita.Voit esimerkiksi aloittaa katselun tarjoussivultamme. Siellä on aina useita tarjoustuotteita, joilla on huomattavasti alennetut hinnat. Ehkä löydät sieltä juuri tarvitsemasi tarvikkeet. Bikesterilla on hyvin laaja valikoima tarvikkeita eri tarkoituksiin, eri pyörätyypeille ja erilaisille pyöräilijöille, kuten esimerkiksi:
  • Pyörän turvallisuus
  • Tavaran kuljetus
  • Pyörän hoito ja huolto
  • Pyörän varastointi
  • Pyörän kuljetus
  • Ajotietokoneet
  • Lastenistuimet

Tässä on vain muutamia esimerkkejä eri tarvikeluokista. Meillä on vielä paljon muutakin. Löydät valikoimastamme lukuisia sekä tunnettuja että markkinoiden uudempia ja pienempiä merkkejä. Sivun oikeassa laidassa on tuotesuodatin, jonka avulla voit hakea suosikkimerkkejäsi.
Pyörätarvikkeet

Polkupyörän varastointi

Missä ja miten säilytät polkupyörääsi silloin, kun et ole tien päällä? Bikesterin pyörätarvikkeista löydät useita käteviä ratkaisuja pyöräsi säilytykseen. Meillä on monia käteviä seinälle asennettavia polkupyörätelineitä. Ripusta pyöräsi seinälle ja saat autotalliisi tai varastoosi paljon lisää lattiatilaa. Meidän pyörätelineistämme löytyy telineitä joka hintaluokassa, alkaen yksinkertaisesta seinään kiinnitettävästä koukusta, jonka saat parilla eurolla. Jos pyöräsi seisoo ulkona pidempiä aikoja, suosittelemme sinulle pyöräpeitettä, joka suojaa pyörääsi säältä sekä likaantumiselta. Meillä on myös useita erilaisia pyöränkuljetuslaukkuja. Suojaa pyöräsi lento- ja automatkoilla Bikesterin kestävällä pyöränkuljetuslaukulla. Voit valita joko kovan tai pehmeän kuljetuslaukun.

Polkupyörän kuljetus

Joskus voi matka olla liian pitkä pyöräiltäväksi. Lyhytkin matka voi olla liian pitkä esimerkiksi BMX-pyörälle, joka on tarkoitettu temppuiluun eikä siirtymiseen paikasta toiseen. Bikesterilla on useita ratkaisuja kuljetuspulmiisi. Meidän pyörätarvikkeistamme löydät pyörätelineet autoon. Osa niistä on tarkoitettu ainoastaan yhden pyörän kuljettamiseen, toisiin mahtuu kaksi tai kolmekin pyörää. Jos kuljetat vain omaa pyörääsi, sinulle riittää ehkä huokeampi yhden pyörän kuljetusteline. Jos taas kuljetat koko perheen pyöriä, valitse teline useammalle pyörälle.
Meillä on auton katolle asennettavia pyörätelineitä, mutta niitä käyttäessä tulee muistaa, että auton kokonaiskorkeus lisääntyy huomattavasti. Jos siis tiedät lomamatkallasi ajavasi matalien siltojen ali, suosittelemme auton vetokoukkuun kiinnitettävää telinettä. Sellainen on kätevämpi myös, jos kuljetat pyörääsi usein lyhyempiä matkoja. Pyörän telineeseen asettaminen on huomattavasti helpompaa, kun vältyt kurottamasta korkealle auton katolle. Pyörätelineissämme on hyvät kiinnitysjärjestelmät, joten pyöräsi pysyy varmasti auton mukana.

Pyörällä kuntoiluun sopivia pyörätarvikkeita

Jos haluat treenata oikein tehokkaasti, joko pelkästään kunnon vuoksi tai kilpailuun valmistautuen, löydät Bikesterin pyöräntarvikkeista syke- eli pulssimittareita. Niiden avulla voit todella optimoida harjoittelun. Meillä on sekä rannekellotyylisiä että rintaan kiinnitettäviä sykemittareita. Löydät meiltä myös tarvikkeita sykemittareihin.
Kovaan harjoitteluun kuuluu tietysti myös tulosten näkeminen ja vertaaminen. Siinä sinulla on iso apu ajotietokoneesta. Bikesterilta löydät useita eri malleja eri hintaluokissa. Saat aivan pätevän ajotietokoneen jo alle kymmenen euron. Siitä näet muun muassa ajamasi matkan pituuden ja ajan, ajankohtaisen nopeuden, keskinopeuden, huippunopeuden, kellon ynnä muuta. Jos sinulla on taas suurempia vaatimuksia, löydät myös enemmän kehitettyjä pyörän tietokoneita Bikesterin nettisivulta pyörätarvikkeista. Meillä on myös langattomia versioita ajotietokoneista sekä tarvikkeita pyörän ajotietokoneisiin.
Vaikka harrastaisit pyöräilyä vuoden ympäri, voi sää silti joskus tuottaa suuriakin ongelmia. Kun säät ovat kaikista huonoimmillaan, on sisälle jäämisen houkutus tietysti suurempi. Siihenkin Bikesterilla on ratkaisu. Tilaa meiltä harjoitusvastus pyörääsi ja saat sen hetkessä muutettua kuntopyöräksi, jolla voit jatkaa harjoittelua sisällä. Näin harjoitteluusi ei tule ikävää katkosta lumimyrskyn takia. Se tulee huomattavasti halvemmaksi kuin erillisen kuntopyörän ostaminen. Meiltä löydät myös valikoiman sisäharjoitteluun liittyviä DVD-levyjä.
Rankka harjoittelu saattaa myös vaatia lisäravinteita. Niitäkin löydät meidän pyörätarvikkeistamme sekä juomina ja patukoina että tabletteina. Meillä on myös valikoima tuotteita vartalonhoitoon.


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe
klo 11-18
09-427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.
Kirjoita arvostelu