paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Mavic Vanteet

11 Tuotetta
Rakenne
  • 1
  • 4
  • 6
Soveltuva kiekon koko
  • 1
  • 1
  • 7
  • 2
Tuoteperhe
  • 6
  • 2
Hinta
asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Mavic Vanteet maastoon ja maanteille!


Ranskalaistaustaisen Mavicin perustivat veljekset Léon and Laurent Vielle, vuonna 1889. Nykyään yritys on suomalaisomistuksessa. Mavic kehitti ensimmäiset putkivanteensa vuonna 1934, mutta myöhästyi pari tuntia patentin hakemisessa. Patentin sai silloin samaa tekniikkaa käyttänyt italialainen. Mavic sai kuitenkin valmistaa vanteita lisenssillä. Nykyään tämän asiantuntevan valmistajan vanteet ovat suosittuja myyntiartikkeleita maailmalla ja myös Suomessa. Yritys valmistaa pyöränosien lisäksi urheiluvaatteita. Aerodynaamiseksi suunniteltuja Mavic Vanteita tuotetaan maantieajoon, maastoon ja triathloniin. Maxtal-metalliseos pitää Mavic Vanteiden painon alhaisena, mutta se kestää silti kovaa käyttöä. Tällä metalliseoksella on normaalia suurempi lujuus-painosuhde. Pitkillä maantiematkoilla vanteissa tarvitaan sitkeyttä, vahvuutta ja tietysti nopeutta. Nämä ominaisuudet ovat pinnalla, kun suunnitellaan Mavic Vanteita maantiekäyttöön. Esimerkiksi CXP 22, CXP 33, Open Sport ja edistynyt huippumalli Open Pro, ovat maanteille luotuja tuotteita. Maastoajossa ajetaan kovaa vauhtia, harrastetaan mäkien kipuamista ja tehdään nopeita ratkaisuja. Maastolle suunnitellut Mavic Vanteet vastaavat pyöräilijän tarpeisiin. Ne antavat kuljettajalle lisää suorituskykyä ajamiseen. Äärimmäisen rankoille poluille myös alamäki- sekä freeride-ajoon sopii hyvin mm. EX 325 Disc. Se on huoleton tuote erittäin tiukoissakin tilanteissa. Joskus vanteita pitää hankkia taloudellisesta näkökulmasta katsottuna. Hyvä hintalaatusuhde on esimerkiksi XM 117 ja XM 117-vanteilla. Löydät varmasti omaan käyttöösi sopivat Mavic Vanteet verkkokauppamme valikoimista:


Mavic vanteet Bikesterilta!

Bikesterilta ajamisen iloa kaiken ikäisille kuljettajille!

Ammoisina aikoina oli helppoa valita pyörä, sillä vaihtoehtoja oli hyvin vähän. Usein polkuväline jouduttiin hakemaan pitkän matkan päästä. Parhaiten varustetun kaupan mallivalikoimasta otettiin se toinen. Tärkeintä oli että polkupyörällä pääsi kovempaa vauhtia kuin kävellen, vaikka polkeminen oli raskasta. Vanteiden vaikutus pyörän painoon on merkityksellinen. Onneksi niiden kehitys on ollut kiivastahtista. Tulokset näkyvät kaikille pyöräilijöille lisääntyvänä liikkumisen nopeutena ja ajomukavuutena. Kun polkupyörä on tasokas ja hyvin toimiva, kuljettajan taidot, ajotapa ja kestävyys nousevat etusijalle. Nykyaikaiset Mavic Vanteet pyörivät kevyesti monenlaisissa aktiviteeteissä. Tarjoamme sinulle sivuillamme paljon valinnanvaraa. Mieti hetki, mihin käyttöön tarvitset omat Mavic Vanteet. Loppu on helppoa kuin hiiren klikkaus. Meillä on sinulle hyvin tehtyjä laatutuotteita kaikkiin tarpeisiin.

Bikesterilla on pyöränosia kaikenlaisille pyöräilijöille!

Hyödynnä mahtavat tarjoushintamme! Olemme nopeita paketoimaan ja pakettisi lähtee matkaan jo tilausta seuraavana päivänä. Jos jostakin syystä haluat, voit myös palauttaa tilaamasi osat 100 päivän aikana meille takaisin.Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes