paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.


BMX-vanteet

(0 Tuotetta)
Hakemasi tuote ei valitettavasti ole tällä hetkellä saatavilla.

Sivun haussa tapahtui virhe

Tuotetta ei löytynyt tai linkki on virheellinen.

Tarvitsetko apua? Saatat löytää vastauksen FAQ-osiosta. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Käyttäessäsi hakua voit etsiä esimerkiksi tuotteita, kategorioita ja merkkejä.

Myyntisuosikit

BMX-vanteet on suunniteltu vauhdikkaaseen menoon!

BMX-pyöräilyn lisääntyvä harrastajajoukko on niin innostunut tästä lajista, koska se on niin monivivahteista ja haasteellista. Sen harrastajat kehittyvät koko ajan entistä taidokkaammiksi ja todellinen tekemisen meininki on mukana menossa joka hetki. Oman mieltymyksensä mukaan lajin parista voi valita vaikka vauhdikkaan racingin. Jos mieli halajaa kovasti temppuilun pariin, löytyvät freestylen puolelta dirtti, ramppi ja flätti. Kaupungin kuumaa asfalttia pääsee kokeilemaan streetissä. Parasta tässäkin pyöräilylajissa on se, että sitä voi harrastaa lähes koko elämänsä ajan. Kaiken ikäiset pyöräilijät pääsevät mukaan ja ratojakin alkaa löytyä ympäri maata. Jokainen pyörätaituri haluaa laittaa peliin kaiken osaamisensa ja kekseliäisyytensä tasapainoillessaan riehakkaan näköisesti BMX-pyörän päällä. BMX-vanteet ovat eräs BMX-pyörän tärkeimmistä osista, sillä niiden pitää kestää vauhdissa mukana aika hurjissakin käänteissä. Eräs niitä valmistavista yrityksistä on Spank, jonka valikoimasta löydät kohtuuhintaiset BMX-vanteet ja muut pyörän osat. Spankin kiinnostus pyöräilyyn on kokonaisvaltaista. Se suunnittelee tuotteensa toimimaan hyvin eri tilanteissa, mutta myös niiden muotoilu ja ulkoasu ovat inspiroivan tyylikkäitä. Hyvännäköiset BMX-vanteet ovat osa pyörän pirteää ja sporttista kokonaisuutta. Tilaa meiltä kätevästi kulutusta kestävät BMX-vanteet pyörääsi:
  • Levyjarruille sopivat BMX-vanteet
  • BMX-vanteet pyöräsi värimaailman mukaan
  • BMX-vanteet tuumakoon mukaan
  • Kevyet BMX-vanteet
BMX-vanteet edullisesti netistä

Bikesterin valikoimista saat tuotteita kohtuuhintaan!

Hyvälaatuiset BMX-vanteet ovat hyvä lisä pyöräsi toimivaan kokoonpanoon. Ole tarkkana ja seuraa sivustomme tarjouksia, niin saat tilattua pyöräsi osat edullisesti käyttöösi. Jos tarvitset BMX-vanteet, mieti tarvitsetko samalla joitakin pyöräilytarvikkeita, kuten esimerkiksi helppokäyttöistä pyörän pumppua. Upeat pyörät korostavat lajinsa energisiä ominaispiirteitä ja antavat kisaan oman tunnelmansa. Kovavauhtisten lajien harrastaminen on hauskaa ja jännittävää katsojienkin mielestä. Harrastajalla ja kilpailijalla on kuitenkin hyvä olla aina myös tehokkaasti suojaavat suojavarusteet. Kypärä on jo luonnollinen osa jokaista pyöräilyasua. Ajolasit, käsineet, polvisuojat, säärisuojat ja kyynärpääsuojat kohottavat pyöräilijöiden turvallisuutta erittäin paljon. Niihin kannattaa kiinnittää huomiota varsinkin pienten lasten kohdalla. Katso sivustoltamme myös tunnettujen ja suosittujen tuotebrändien valmistamia tyylikkäitä pyöräilyvaatteita.

Bikesterin kautta parhaat merkit kotiin vaivattomasti!

Ostat meiltä kaikki pyöräilyyn liittyvät tuotteet turvallisesti, sillä saat tilaamillesi tuotteille 100 päivän palautusmahdollisuuden. Ilmainen palautusoikeus on merkki siitä, että haluamme palvella sinua mahdollisimman hyvin. Sinun ei tarvitse odottaa pakettiasi kauan, sillä toimitamme sen sinulle erityisen nopeasti. Ota yhteyttä ammattimaiseen asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme.

TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe
klo 11-18
09-427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.
Kirjoita arvostelu