paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Vanteet 40 Tuotetta

Rakenne
 • 1
 • 25
 • 14
Soveltuva kiekon koko Inch
 • 6
 • 9
 • 14
 • 11
Valmistaja
 • 13
 • 26
 • 1
Hinta
asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Vanteet polkupyörään alan huippumerkeiltä!

Polkupyörämalleja on olemassa valtava määrä, ja kaikissa niissä polkupyörä on rakennettu hieman eri tavalla. Perinteisillä polkupyörillä on kuitenkin muutama asia yhteistä, sillä niissä on kaksi rengasta sekä runko, joiden ympärille polkupyörä rakentuu. On myös useita asioita, jotka vaikuttavat pyöräilykokemukseen, ja sen tuntee jo ensimmäisellä polkaisulla, onko polkupyörä mieleinen. Vaikka runko on pyörän ydin, ja perässä tulevat ohjaus, istuin, sekä muut tärkeät asiat, polkupyörän hankkimiseen vaikuttaa pyöräilyn tuntuma erittäin paljon. Tähän puolestaan vaikuttavat suuresti pyörät. Eri polkupyörätyypeissä käytetään erilaisia kiekkoja ja renkaita. Maantiepyörissä vanteet ovat kapeita ja pinnoja voi olla vähän. Maastopyörissä käytetään vuorostaan leveitä renkaita ja siten myös leveämpiä vanteita. Muistettavaa onkin, että liian kapea rengas ei sovi leveään vanteeseen, eikä liian leveä rengas liian kapeaan vanteeseen, mutta samalle vanteelle voidaan useimmiten asentaa eri levyisiä renkaita, kun halkaisija vain pysyy samana. Valittaessa erikokoisia renkaita on myös muistettava, että pyörän vanteiden ja haarukoiden leveys, sekä tila, joka on lokasuojien alla, on otettava huomioon renkaita valittaessa, sillä yleensä leveämmät renkaat ovat myös jonkin verran korkeampia. Tutustu Bikester.fi sivuston polkupyörien laajaan vannevalikoimaan ja hanki pyörääsi uudet tuliterät vanteet, sillä meidän monipuolisesta valikoimastamme löydät vanteet muun muassa:
 • maantiepyöriin
 • maastopyöriin
 • BMX-pyöriin

Polkupyörän vanteet edullisesti netistä

Selaa sivustomme mittavaa polkupyörien vannevalikoimaa ja hanki polkupyörääsi ihka uudet ja korkealuokkaiset vanteet. Valikoimastamme löydät vanteet joka menoon aina maantiepyörästä freeride-pyörään ja aina matalaprofiilin vanteisiin saakka. Meiltä löydät erikoisuuksia polkupyörääsi, jotka omalta osaltaan auttavat sinua maksimoimaan urheilusuorituksesi. Valikoimamme koostuu ainoastaan tunnettujen tuotemerkkien suunnittelemista polkupyörän vanteista, joten voit luottaa siihen, että uudet polkupyörän vanteesi ovat laadukkaita luomuksia. Uusilla vanteilla saat myös uudistettua polkupyörääsi muutenkin kuin ainoastaan parantamalla ajokokemusta, sillä vanteilla saadaan myös muutettua polkupyörän ulkonäköä. Vanteita löytyy eri värityksillä ja erikokoisina, joten polkupyörän ulkonäkö saa mukavaa piristystä uusilla vanteilla. Bikesterin valikoimasta löydät mitä erikoisimpia värivaihtoehtoja polkupyöräsi vanteisiin, joilla saat pyöräsi erottumaan joukosta.

Vanteisiin saat yhdistettyä myös pyörän jarrujärjestelmän!

Polkupyörissä on erilaisia ratkaisuja koskien jarrujärjestelmää, sillä esimerkiksi vaihteettomassa pyörässä on yleisin jarrujärjestelmä rumpujarrut, jolloin jarrutus tapahtuu polkemalla taaksepäin eli tavallisimmin jalkajarruksi kutsuttu jarrutustapa. Erittäin yleinen jarrutyyppi on vannejarru, jossa jarrupalat painetaan ohjaustangossa olevan jarrukahvan ja vaijereiden avulla pyörän vanteeseen, jolloin vauhti hidastuu. Suosituin vannejarru on luultavasti V-jarru. Kilpailu- ja vapaa-ajan käyttöön suunnitelluissa maastopyörissä ovat hydrauliset tai mekaaniset levyjarrut vakiona, ja harvemmin näkee esimerkiksi hydraulisia vannejarruja. Myös levyjarrut ovat pikku hiljaa yleistyneet polkupyörissä, jotka ovat hinnaltaan hieman korkeampia, koska ne pyörän napaan kiinnittyvinä eivät ole kovinkaan herkkiä vanteen sivuttaisheitoille, ja ne eivät kuluta vannetta tai jarrupaloja kuraisemmalla pyöräilysäällä.

Mallien kirjosta löydät sinulle parhaiten sopivan!

Polkupyörässä pyörät koostuvat kiekosta ja renkaista. Kiekko rakentuu puolestaan vanteesta, navasta ja puolista, joka yhdistää ne, ja joita kutsutaan pinnoiksi. Mukaan kuuluvat vielä niin sanotut nippelit, jotka puolestaan ovat pinnojen päissä olevia säätömuttereita. Polkupyörän rengas puolestaan koostuu ulko- ja sisärenkaasta, joka pitää ilman sisällään erityisen venttiilin avulla, josta renkaaseen saadaan tarvittaessa lisättyä ilmaa. Nykyään löytyy myös sisärenkaattomia malleja, jotka ovat tavallisia esimerkiksi maastoajossa. Sisärenkaattoman eli tubeless, kuten sitä yleisesti on tapana kutsua, ulkorenkaan kanssa on usein käytettävä myös erikoisvalmisteisia vanteita.

Vanteiden huoltaminen on helppoa!

Vanteen ollessa kiero, se saattaa osua ajoittain jarrupaloihin ja silloin eteneminen käy hitaammaksi. Useilla polkupyörän omistajilla on olettamus, että vanteen suoristaminen ei onnistu kotikonstein. Moni ajatteleekin, että vannetta ei saa suoritettua itse, mutta tosiasiassa se on erittäin helppoa. Vanteen suoristaminen tapahtuu niin kutsutun pinna-avaimen avulla. Jos pinna kiinnittyy navan vasempaan reunaan, pinnan kiristäminen vetää vannetta vasemmalle. Oikealle puolelle kiinnitettyä pinnaa kiristämällä vanne vetää oikealle. Kun vannetta pyörittää ja pinnoja kiristää hitaasti ja maltilla, niin oikenemisen pystyy näkemään selvästi. Pienet heitot hyväksytään, mutta vanteen osuessa jarrupaloihin on selvää, että vanne on silloin liian kiero. Vanteet kannattaa säännöllisin väliajoin pestä pehmeällä ja puhtaalla sienellä, sekä huuhdella erittäin tarkkaan pesun jälkeen. Kannattaa myös käydä läpi kaikki kiinnitettävät osat ja kiristää muttereita tarpeen vaatiessa. On myös erittäin tärkeää välttää painepesurin käyttöä polkupyörää puhdistaessa.


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe
klo 11-18
09-427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.