paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Käyttötarkoitus
  • 5
  • 5
Malli
  • 3
  • 2
Jarrukahvan pituus
  • 2
  • 3
Hinta
asiakaspalaute
Lajittele
Sivu 1 /
1

Levyjarrut merkiltä: "Tektro"

Jarrujen maailmaan jo pitkään perehtynyt Tektro tekee polkupyöriin hydraulisia ja mekaanisia levyjarruja. Niitä on saatavana maastopyöriin, cyclocrosseihin, harrastepyöriin ja sähköpyöriin. Helppo asennettavuus on eräs Tektro-jarrujen parhaita ominaisuuksia. Ne on muotoiltu hyvännäköisiksi ja ne antavatkin oman tyylikkään lisänsä pyörän ulkoasuun. Polkupyörän huolto on hyvä tehdä säännöllisesti ja siksi helposti huollettavat Tektro-levyjarrut ovat mainio valinta. Nykyajan pyörän jarrut eivät tuo paljoakaan lisäkuormaa polkijalle. Valmistajat panostavat paljon kevyiden ja vahvojen materiaaliyhdisteiden, sekä valmistustekniikoiden kehittämiseen. Yrityksen mekaanisissa levyjarruissa löytyy automaattista palojen kulman säätöä, sulataottuja alumiinirunkoja sekä kestävistä materiaaliyhdistelmistä valmistetut palat. Mekaanisia Tektro levyjarruja ovat mm. Aquila. Hydraulisista Tektro levyjarruista voi mainita esimerkiksi keveän Orionin. Siinä käytetään korkealuokkaisia keraamisen ja metallisen materiaalin yhdistelmiä. Hiilikuitukahva, helppo asennus, säädettävyys sekä huolto ovat positiivisia ominaisuuksia tässäkin mallissa. Draco kuuluu myös firman hydraulisiin levyjarruihin. Helppokäyttöiset Tektro Levyjarrut löydät pyörääsi meidän valikoimistamme:
  • Hydrauliset levyjarrut
  • Mekaaniset levyjarrut
  • Helposti asennettavat levyjarrut
  • Levyjarrut hiilikuitukahvalla


Tekstro levyjarrut

Tilaa meiltä jarrutuotteet pyörän uudistamiseen!

Tektro Levyjarrut sopivat monenlaiselle pyöräilijälle. Asiakkaat ovatkin ottaneet ne omakseen ympäri maailmaa. Niistä löytyy laihtuneellekin kukkarolle sopivia tuotteita. Jarrujen valinta on jonkin verran makuasia, mutta niiden ominaisuudet on suunnattu tietynlaisiin tarkoituksiin. Parhaan hyödyn itselleen saa, kun harkitsee Tektro levyjarrujen ostotilanteessa niiden käyttötarkoitusta huolella. Hydraulisten huollossa pääsee vähemmällä, mutta mekaanisilla on aina ollut omat ystävänsä. Joillekin oman polkupyörän huoltaminen ja kunnossapito on tärkeä osa elämää. Toiset haluavat vain viedä sen käytön jälkeen pyöräsuojaan ja sulkea oven hiljaa perässään. Tarjouksemme on tehty sinun käytettäväksesi, siksi niitä kannattaa tutkailla säännöllisin välein. Jarruja hankittaessa kannattaa pitää mielessä, että Bikesterilta löytyy helposti myös jarruihin sopivia osia sekä muita pyöränosia. Meiltä tilaaminen on kätevää ja täysin riskitöntä. Olemme hyvin varustettu pyöräkauppa, jonka sijainti on sinun tietokoneesi näytöllä. Voit suunnata ostoksille mihin aikaan vuorokaudesta haluat. Pääset vähällä vaivalla kun käännyt suoraan meidän puoleemme jarruasioissa.

Bikesterin valikoimat täyttävät toiveesi!

Kaikki eivät ole insinöörejä syntyessään, mutta polkemaan yleensä opitaan. Jos mielessäsi kaihertaa kysymyksiä pyörääsi sopivista jarruista, käänny huoletta meidän puoleemme. Palvelemme sinua erittäin monipuolisesti. Voit tilata tunnettuja tuotteita kotiin kokeiltavaksi. Sinulla on 100 päivää aikaa niiden palautukseen, jos ne ovat epäsopivia.TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe
klo 11-18
09-427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.