paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Sähköpyörän laturit ja akun osat

22 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Sähköpyörän akkulaturit kuntoon – etkä jää tien päälle

Joko olet päässyt sähköpyöräilyn makuun? Niin on moni muukin. Varmistat hyvän toimintasäteen pitämällä huolta akusta ja lataamalla sen säännöllisesti. Hyvällä akulla varmistat, että matka jatkuu sujuvasti myös tulevaisuudessa. Mitä tehokkaampi akku, sitä pidemmälle pääset. Mikäli haluat, että pyörälläsi on mahdollisimman pitkä toimintasäde, kahden erillisen akun hankkiminen on suositeltavaa. Vara-akuksi kannattaa hankkia samanlainen akku kuin tehdasvalmisteinen alkuperäinenkin, jotta yhteensopivuus on taattu eikä lataamisessa tule ongelmia. Talvella akkua ja laturia kannattaa säilyttää lämpimässä varastossa ja käyttää akkua mahdollisuuksien mukaan lämpimänä, sillä kylmyys syö sen tehoja. Kesällä puolestaan pyörää kannattaa suojella suoralta auringonpaisteelta. Lue vinkit akun tehokkaaseen käyttöön Bikesterin kattavasta sähköpyöräoppaasta.

Sähköpyörän akut ja laturit tunnetuilta valmistajilta

Löydät valikoimastamme sähköpyörien akkulaturit ja oheistuotteet. Kaikki tuotteemme tulevat tunnetuilta valmistajilta ja ne ovat käyneet läpi tiukat turvallisuustestaukset. Nykyisin suurin osa markkinoilla olevista akuista on litiumakkuja, joiden jännite pysyy korkeana niin pitkään, kunnes akku on täysin tyhjentynyt. Pyörä kulkee siis loppuun asti reippaasti, eikä takkuile loppua kohden. Markkinoilta löytyy sekä runkoakkuja että tarakka-akkuja. Runkoakku on hyvä ratkaisu siksi, että pyörän painopiste sijaitsee keskellä, joten akun tuomasta lisäpainosta huolimatta pyörä pysyy hyvin hallinnassa. Akku on myös suojassa kosteudelta. Tarakka-akku puolestaan on helpompi irrottaa ja viedä sisälle ladattavaksi, eikä tavallinen käyttäjä välttämättä huomaa suurta eroa pyörän tasapainotuksessa. Tarakka-akun päälle vetäistävä suojapussi on hyvä hankinta: se suojelee akkua Suomen pyöräilijöiden hyvin tuntemalta vesisateelta ja kuralta.

Akkulaturi puolestaan vaikuttaa suuresti sähköpyöräsi akun elinikään. Mikäli akkua ladataan vääränlaisella laturilla, sen käyttöikä voi lyhentyä. Lisäksi kannattaa panostaa laadukkaaseen laturiin ja varoa halpakopioita. Akku kiinnitettään laturiin, laturi kytketään pistorasiaan ja jätetään lataukseen. Mallista riippuen lataaminen kestää parista tunnista muutamaan tuntiin. Usein valmistajat ilmoittavat myös, kauanko kestää, että akku on latautunut 80-prosenttisesti. Voit siis myös pikaladata akun lähes täyteen, mikäli matkaan tarvitsee lähteä pikaisesti. Kannattaa hankkia hyvä laturi, jotta sähköpyöräsi kallein osa eli akku kestää käyttöä mahdollisimman pitkään ja pyörällä olisi mahdollisimman pitkä kantama. Meiltä saat tunnettujen laatuvalmistajien laturit, joilla akkusi kestää käyttöä pidempään – tule ja löydä omasi!

Bikester – sähköpyöräijän vakiotaukopaikka

Pyöräilijä kuin pyöräilijä, kaikki tunteva Bikesterin. Hyvistä valikoimistamme löydät laadukkaat pyöräilytarvikkeet ja polkupyörät, ajoitpa sitten omin voimin tai sähköavusteisesti. Tarjoamme mahdollisuuden 100 päivän avokauppaan, minkä lisäksi saat tuotteille maksuttoman toimituksen, kun tilauksesi arvo ylittää 99 €. Tervetuloa palvelevaan fillarikauppaan!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes