Pyöräkauppa netissä
Löydä toivelahjat täältä!

Pyörän pesu

197 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Tuoteperhe

 • WD-40 Bike 2
 • WD-40 Multi-Use 3
 • WD-40 Specialist 1

Värit

 • keltainen
 • harmaa
 • vihreä
 • oranssi
 • pinkki
 • ruskea
 • punainen
 • violetti
 • sininen
 • valkoinen
 • musta
 • läpinäkyvä
 • turkoosi
 • värikäs

Hinta

että

Asiakaspalaute

 • 1
 • 6
 • 19
 • 64
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Muc-Off Polkupyörän puhdistusspray 1L
Muc-Off Polkupyörän puhdistusspray 1L
Muc-Off
Polkupyörän puhdistusspray 1L
15,95 € 9,95 €
- 38 %
Pikatoimitus mahdollinen
Muc-Off Voimansiirron puhdistusaine 750ml
Muc-Off Voimansiirron puhdistusaine 750ml
Muc-Off
Voimansiirron puhdistusaine 750ml
30,95 € 19,95 €
- 36 %
Pikatoimitus mahdollinen
Sonax BIKE Puhdistaja 750ml
Sonax BIKE Puhdistaja 750ml
Sonax
BIKE Puhdistaja 750ml
12,95 €
Muc-Off Brush 5-sarja
Muc-Off Brush 5-sarja
Muc-Off
Brush 5-sarja
42,95 € 41,95 €
Pikatoimitus mahdollinen
NEATFLOW Beech Pyörän puhdistusaine 1000ml
NEATFLOW Beech Pyörän puhdistusaine 1000ml
NEATFLOW
Beech Pyörän puhdistusaine 1000ml
16,95 € 11,95 €
- 30 %
Pikatoimitus mahdollinen
Dynamic Öljypyyhe Ketjuun
Dynamic Öljypyyhe Ketjuun
Dynamic
Öljypyyhe Ketjuun
0,95 €
Pikatoimitus mahdollinen
Red Cycling Products Soft Cleaning Brush
Red Cycling Products Soft Cleaning Brush
Red Cycling Products
Soft Cleaning Brush
8,05 € 6,95 €
- 14 %
Red Cycling Products Scrub Brush Puhdistusharja
Red Cycling Products Scrub Brush Puhdistusharja
Red Cycling Products
Scrub Brush Puhdistusharja
7,05 € 4,95 €
- 30 %
Muc-Off Puhdistussieni
Muc-Off Puhdistussieni
Muc-Off
Puhdistussieni
6,55 € 5,95 €
Dynamic Chain Cleaner 1000ml
Dynamic Chain Cleaner 1000ml
Dynamic
Chain Cleaner 1000ml
13,95 € 9,95 €
- 29 %

Pyörän pesu on tärkeä tekijä pyörän toimintakunnossa

Yhdestä asiasta ei kannata tinkiä, ja se on ehdottomasti pyörän pesu. Pesemällä pyöräsi rapaisen lenkin jälkeen tai muutenkin aina tarvittaessa, pidennät huomattavasti huollon tarpeen väliä, säästät rahaa pyöränosien pysyessä parempikuntoisina ja pidät pyöräsi paremmassa toimintakunnossa. Peseminen siis kannattaa! Tehokasta ja helppoa teet siitä laadukkailla, pyörän pesuun tarkoitetuilla pesuaineilla, joita saat meiltä Bikesterilta. Pyörän eri osia on mahdollista käsitellä niille tarkoitetuilla voitelu- ja pesuaineilla, jotta varmistetaan, että herkemmätkin pyöränosat pysyvät ehjinä ja peseminen palvelee tarkoitustaan. Pyörän puhtaana ja toimivana pitämisen perustana voidaan pitää kolmivaiheista prosessia, johon kuuluu ensimmäisenä pesu, sen jälkeen pyörän suojaus oikeilla aineilla ja lopuksi ketjujen öljyäminen. Mitä enemmän huomiota kiinnitetään helppoihin ja yksinkertaisiin pyörän puhtaanapidon ja ylläpitämisen perusasioihin, sitä helpommalla pääsee huollon suhteen, koska osat kestävät kauemmin.

Peaty's Clean Protect Lube Pyörän pesu setti

Pidä pyörä puhtaana oikeilla tuotteilla

Harrastipa minkätyyppistä pyöräilyä tahansa, varmaa on, että pyörä ja sen osat altistuvat kovalle rasitukselle. Oman lisänsä tuovat sää- ja maasto-olosuhteet, sillä sadekelillä vesi, muta ja lika tunkeutuvat helpommin kaikkialle pyörään, tai hiekkateillä ajettaessa pöly, pikkukivet ja muut roskat kuluttavat pyörää, mutta maantieajossakaan ei välty näiltä puolilta, ulkoilmalajista kun on kyse. Mitä nopeammin likaantumisen jälkeen pyörä pestään, sitä helpommin lika irtoaa ja aiheuttaa vähiten harmia pyöränosille. Pyörän puhdistusaineisiin tutustuessa kannattaa huomioida, että niitä on kehitetty erityisesti sopimaan eri osille, joten vaikka pyörän toki voi pestä pelkällä vedelläkin, se kuitenkaan ei yksin riitä poistamaan rasvaa ja likaa, eikä väärän tyyppinen pesuaine välttämättä saa aikaan parasta puhdistus- ja suojauslopputulosta pyörään. Lisäksi osa pyöränosista on herkempiä ominaisuuksiltaan, joten käytettäessä niille optimoituja puhdistusaineita taataan niiden turvallinen käsittely.

Ensimmäiseksi pyörä kannattaa huuhdella suurimmista lioista vedellä, mutta varoen kuitenkin pyörän herkkiä osia, ettei suihkuta kovalla paineella suoraan laakereihin tai voimansiirron osiin. Sen jälkeen voi levittää ketjuille ja rattaisiin niille tarkoitettua puhdistusainetta, joka irrottaa rasvaa ja likaa, ja antaa sen vaikuttaa hetken ennen kuin pesee ne ketjupesurilla tai harjalla. Ketjujen sekä koko pyörän puhdistusaineita on saatavilla kätevissä suihkepulloissa ja tiivisteinä. Ota huomioon, että myös levyjarruille, haarukoille ja laakereille löytyvät omat puhdistus- ja voiteluaineensa, jotka on optimoitu näiden osien puhdistukseen ja huoltoon. Ketjujen pesun jälkeen ne voi huuhdella ja levittää sitten koko pyörään pesuainetta. Pinttynyttä likaa voi irrottaa kätevästi harjan tai sienen avulla. Pesuaineen kannattaa antaa taas vaikuttaa, jotta sen ominaisuudet pääsevät kunnolla käsiksi likaan. Sitten koko pyörän voi huuhdella ja viimeiseksi puhdistaa jarrulevyt ja - palat. Voit myös ostaa kätevän hoitosetin, jossa useampi puhdistuksessa tarvittava tuote samassa paketissa. Esimerkiksi näppärässä harjasetissä saat erikokoisia puhdistusharjoja helpottamaan pyörän pesua. Kun pyörä on kauttaaltaan pesty, sen voi antaa kuivua itsestään tai kuivata sen rätillä. Pyörän kannattaa kuitenkin olla kuiva ennen kuin siihen lisää suoja-aineita tai öljyää sen ketjuja tai muita osia.

Tärkeä osa puhdistusta on myös heti sen jälkeinen voiteluaineiden käyttö. Bikesterilla on kattava valikoima erilaisia voiteluaineita, ei pelkästään ketjuille, vaan myös muille pyörän osille, kuten voimansiirrolle, vaihteistolle ja haarukoille. Öljyäminen pitää osat kunnossa pidempään ja pienentää vaurioiden riskiä. Voiteluaineet ovat usein vettä ja likaa hylkiviä sekä niissä on korroosiota estävä suoja, joten niiden käyttö kannattaa ehdottomasti ottaa osaksi oman pyörän huoltorutiinia. Kun öljyämisen tekee heti pesun jälkeen, voi varmistua siitä, että voiteluaine vaikuttaa parhaiten puhtaaseen pintaan sekä auttaa osaltaan estämään pyörän likaantumista. Kuitenkaan liiallista öljyämistä tulee välttää, sillä se taas voi houkutella enemmän roskia ketjuihin, mikä taas hankaloittaa ketjun toimintaa ja lyhentää sen käyttöikää.

Bikester tarjoaa kaiken mitä tarvitset pyöräsi kunnossapitoon

Me olemme sitoutuneita tarjoamaan pyöräilijälle huipputuotteita, joilla pyöräilystä voi nauttia, päästä tavoitteisiinsa ja pitää huolta itsestä ja pyörästä. Pyörien hoito- ja puhdistustuotteiden lisäksi löydät meiltä kaiken korjaukseen ja huoltoon, kuten työkalut ja huoltotelineet. Tutustu tilaamiisi tuotteisiin kaikessa rauhassa 30 päivää, jona aikana voit tehdä tarvittaessa palautuksia tai vaihtaa tuotteita toisiin. Yli 99 eurolla tilatessa saat ilmaisen toimituksen. Tervetuloa ostoksille pyöräilytuotteiden laatukauppaan!