paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3


Bell Pyöräilykypärät

(172 Tuote)

  Sukupuoli

Valittu:
 •  
 •  
 •  

  Pään ympärysmitta (cm)

Valittu:

  Värit

Valittu:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

  Hinta (€)

 • -
  Valitse

  asiakaspalaute

Valittu:
LAJITTELE
Sivu1/
4
 
LAJITTELE
Sivu1/
4

Bell Pyöräilykypärä antaa testattua turvaa!

Kypäränvalmistaja Bell sai alkunsa kuumassa Kaliforniassa vuonna 1954. Sen perusti amerikkalainen Roy Richter, joka eli elämänsä rajoja rikkoen aina kun se vain oli mahdollista. Tämä brändi on ollut mukana moottoripyöräilyn, kilpa-autoilun ja pyöräilyn parissa perustamisestaan lähtien. Yritys on aina myötäillyt asiakkaiden tarpeita ja luonut tarpeellista turvallisuutta rajuihin urheilulajeihin. Bell Pyöräilykypärät sopivat monenlaiseen käyttöön. Niissä on malleja mm. kaupunkikäyttöön, vapaa-aikaan, dirt-ajoon, MTB- ja BMX-ajamiseen ja tietysti myös lapsille. Tämän yrityksen tuotteissa on käytetty useita pitkälle kehittyneitä tekniikoita. Esimerkiksi MTB-käyttöön suunnatun Bell Pyöräilykypärän ominaisuuksiin kuuluu GoggleGuide-systeemi, joka helpottaa aurinko- tai silmälasien pukemista. Tällä tavalla lasien poistaminen ja paikalleen laitto sujuu vaikeuksitta ajamisen aikana. Systeemi toimii yhtä kätevästi visiirin kanssa tai ilman sitä. Variable Position Visor (VPV) on monen Bell Pyöräilykypärän kätevä ominaisuus. Sen upotetun mekanismin avulla kypärän visiiriä voi säätää 15 astetta. Bell Pyöräilykypärään kuuluva Overbrow Ventilation System tarkoittaa sitä, että kypärä on optimaalisesti ilmastoitu olipa kuljettajan vauhti mikä tahansa. Channeled Ventilationilla varustettu Bell Pyöräilykypärä on tarkkaan suunniteltuja ilmastointikanavia hyödyntävä malli. Siinä viileä ilma kulkee kanavia pitkin ja lämmin ilma poistuu kypärän takaosasta. Bell Pyöräilykypärän Camera Mount-tekniikka mahdollistaa action-kameran kiinnittämisen oikeaan kohtaan erillisillä käytännöllisillä kiinnikkeillä. Monet Bell Pyöräilykypärät on varustettu Twin Axis Gear-teknologialla (TAG). Sen avulla kypärää voi säätää myös horisontaalisesti. X-Static Padding-pehmusteet sisältävät aidosta hopeasta kudottuja kuituja. Täyte on erittäin nopeasti kuivuvaa, joten se estää bakteereja ja sieniä kotiutumasta liikaa Bell Pyöräilykypärän sisäpintaan. Tämä täyte on myös tavallista viileämpi käytössä. SeamFlex Ear-korvaläppien avulla on umpinaisen Bell Pyöräilykypärän pukeminen ja riisuminen helppoa ja kivutonta. Kestävät Bell Pyöräilykypärät on suunniteltu myös BMX ja DH-käyttöön. Fullface-malleista löytyy mm. tuotteita, joissa on täydellisesti sisäänrakennettu kaiutinjärjestelmä. Tämän sarjan kypärissä on tarjolla myös Eject Helmet Removal System, jonka avulla ensiavun antajat voivat poistaa kypärän varovasti loukkaantuneen päästä. Skeittimallinen BMX-kypärä on turvallinen pyöräilijälle, mutta sopii tietysti myös skeittaajalle. Sen sisälle on lisätty EPS-vaahto, joka pehmentää päähän suuntautuneita tärähdyksiä tai kaatumisesta aiheutuneita iskuja. Vaahdon ansioista tämänkaltainen Bell Pyöräilykypärä muotoutuu hyvin käyttäjänsä päähän. In-Mould-teknologia on eräs kypärien tärkeimmistä ja edistyksellisimmistä ominaisuuksista, joihin niiden anatominen muoto ja vahva rakenne perustuu. Valitse verkkokauppamme laajasta kypärävalikoimasta omaan tarpeeseesi sopiva Bell Pyöräilykypärä.

Bell pyöräilykypärä turvalliseen ajoon!

Bikesterilta saat huippulaatuisia tuotteita päätäsi suojaamaan!

Kaikki Bell Pyöräilykypärät ovat turvallisia ja virtaviivaisen tyylikkäitä. Ne sopivat upeasti näyttävien pyöräilyasujen seuraksi. Naisille valmistetut Bell Pyöräilykypärät sisältävät monia huomionarvoisia yksityiskohtia. Turvallinen pyöräileminen on aina suunnittelun lähtökohta, mutta tämä yritys on huomioinut tuotteissaan kaiken. Eräs mielenkiintoisimmista innovaatioista on naisten kypärän yhteensopivuus poninhännän kanssa. Tämä ominaisuus kuvastaa hyvin Bellin asiakaslähtöistä tuotesuunnittelua. Snap-In-visiiri on helppo liittää kypärään ja poistaa siitä. Bell Pyöräilykypärä on helposti säädettävissä kesken matkan vaikka yhdellä kädellä, Bellin näppärä Ergo Dial-mekaniikka pitää siitä huolen. Kypäristä löytyy integroituna valoja, kastumista estävää muotoilua, sekä mahdollisuus taustapeilin käyttöön. Lasten Bell Pyöräilykypärä on kätevä kiinnittää. OneStep Fit System on kätevä ja helposti opittava säätömekanismi. Siinä on myös sisäänrakennettu valosysteemi näkyvyyden lisäämistä varten. Samaan systeemiin kuuluu myös kiinteä suojaverkko, joka antaa ilman virrata, mutta pitää inhottavat ötökät loitolla. PinchGuard on kiinnitysmekanismin suojaustapa, joka estää lasta nipistämästä kaulaansa kypärää kiinnittäessään. Lasten Bell Pyöräilykypärät ovat värikkäästi kuvioituja ja erottuvat hyvin liikenteen joukosta. Yrityksellä onkin käytössään tuotteiden ulkoasun suunnitteluun joukko lahjakkaita taiteilijoita.

Bikesterin kautta hyvin varustetulle pyöräretkelle!

Saat helposti turvallisuutta koko perheen pyöräilyyn meiltä. Tilaa tänään, niin me lähetämme tilauksesi huomenna. Pääsette kokeilemaan tilaamiasi tuotteita yllättävän pian. Netistä ostaminen on turvallista. Saat tuotteillesi 100 päivää palautusaikaa, jos et jostakin syystä ole niihin tyytyväinen.

Laadukkaita pyöräilykypäriä myös näiltä merkeiltä:  Giro pyöräilykypärä |  Alpina pyöräilykypärä |  Mavic pyöräilykypärä | TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe
klo 11-18
09-427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.
Kirjoita arvostelu