Lake Pyöräilykengät

(3 Tuote)

  Sukupuoli

Valittu:
 •  
 •  

  Kengännumero

Valittu:

  Värit

Valittu:
 •  
 •  

  Hinta (€)

 • -
  Valitse

  asiakaspalaute

Valittu:
LAJITTELE
Sivu1/
1
 
LAJITTELE
Sivu1/
1

Lake pyöräilykengät tuovat tehoa tekniikkaan!


Pyöräillä voit vaikka paljain jaloin tai korkkareissa kun fillaroit huviksesi tai lyhyttä työmatkaa. Siinä vaiheessa kun lenkit alkavat venyä useiden kymmenien kilometrien mittaisiksi useamman kerran viikossa, korostuu asianmukaisten vaatteiden ja varusteiden merkitys. Pyöräily on yksinkertaisesti ergonomisempaa, tehokkaampaa ja nopeampaa kun mukana on harrastukseen tarkoitetut vaatteet ja tarvikkeet, sekä jalassa pyöräilykengät. Pyöräilykengät poikkeavat ulkonäöltään ja ominaisuuksiltaan muista kengistä; niiden pohjat ovat muun muassa normaalilenkkareita tai vaelluskenkiä jäykemmät. Lasikuidulla, muovilla tai hiilikuidulla jäykistetty pohja suojaa jalkaa polkimien aiheuttamalta paineelta ja tehostaa polkemista. Lukkopolkimet ja niihin lukkomekanismeilla eli klosseilla kiinnittyvät kengät tehostavat poljentaa entisestään. Itse asiassa polkeminen muuttuu pyöritykseksi kun koko jalan liikkeen ja energian voi käyttää hyödyksi. Osa pyöräilykengistä on tarkoitettu vain polkimissa käytettäväksi, mutta joitain malleja voi käyttää myös kävellessä. Näin pyörälenkillä ei tarvitse olla vaihtokenkiä mukana. Koska kengät ovat olennainen osa pyöräilyharrastusta, käytä niiden valintaan harkintaa. Muistilista pyöräilykenkien valitsijalle voi näyttää vaikka tältä:
 • Kengän tulee istua jalassa hyvin
 • Klossin yhteensopivuus poljinten kanssa
 • Upotetut klossit helpottavat kenkien käyttöä kävellessä
 • Vedenpitävyys, hengittävyys, puhdistettavuus

Lake pyöräilykengät harrastajille ja kisaajille!

Lake pyöräilykengät - laatua erikoistumisen avulla

Hollantilainen Lake valmistaa ainoastaan pyöräilykenkiä. Vuodesta 1982 toimineen yrityksen täydellinen erikoistuminen takaa kenkien tuotekehittelyyn tarvittavan ammattitaidon ja osaamisen. Lake pyöräilykengät on suunniteltu vastaamaan aktiivisen pyöräilijän tai triathlonistin varustevaatimuksiin. Ominaisuuksissa ja materiaaleissa ei tingitä laadusta, Lake pyöräilykengät takaavat maksimaalisen suorituskyvyn lukuisten ominaisuuksiensa ansiosta. Lake pyöräilykengissä on nopeasti avattava tarra- tai pikakiinnitys. Kenkien nauhattomuus on myös turvallisuustekijä, kun nauhat eivät vahingossakaan pääse kiertymään pinnojen väliin. Kaikki Lake pyöräilykengät ovat SPD-yhteensopivia. Se tarkoittaa kengän yhteensopivuutta yleisimmän lukkopoljinstandardin Shimano Pedaling Dynamicsin kanssa. Valikoimassa on kenkiä maantielle sekä hieman tukevampia ja jalkaa suojaavia malleja maastoajoon, naisille on omat mallinsa. Värivalikoimassa on paitsi mustia, myös valkoisia tai värikkäillä yksityiskohdilla varustettuja kenkiä. Lake pyöräilykengät kestävät käyttöä, tuntuvat mukavalta ja myös näyttävät hyvältä.

Bikester - pyöräkauppasi vuorokauden ympäri

Bikesterin verkkokauppa on sinun pyöräkauppasi. Pyörien lisäksi nettikaupan valikoimissa on kaikki tarvitsemasi varusteet aina kypäristä, heijastimista kenkiin saakka. Lake pyöräilykengät ja muuta laatumerkit on helppo valita ostoskoriin, maksaminen onnistuu useilla eri maksutavoilla ja toimitusaika on lyhyt. Uskomme, että olet tyytyväinen Lake pyöräilykenkiisi, mutta reiluuden nimissä tuotteilla on sadan päivän maksuton vaihto-ja palautusoikeus. Yli 99 euron toimitukset saat valitsemaasi noutopaikkaan - vaikka kotivelle ilman toimituskuluja!


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe
klo 11-15
09-427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.
Kirjoita arvostelu