paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

PUMA

1 Tuote
Kategoriat
Hinta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Hanki Pumat jalkaan edullisesti netistä Bikester.fi

Puma on saksalainen urheilutuotteita valmistava jättiyritys, joka näki päivänvalon vuonna 1948. Alku tälle yritykselle lähti jo vuonna 1924 kun kaksi veljestä, Rudolf ja "Adi" Dassler, päättivät perustaa yhdessä yrityksen, mutta he riitaantuivat ja toinen veljeksistä perusti kilpailevan yrityksen nimeltä Adidas. Toinen veljeksistä jatkoi tuotemerkki Puman kehittämistä ja keskittyi aluksi urheilujalkineiden ja -vaatteiden suunnitteluun ja valmistamiseen. Yritys ei ollut alkujaan nimeltään Puma vaan Gebrüder Dassler Schuhfabrik, mutta vuonna 1948 se otti käyttöön Puma-nimen. Puma oli kauan tunnettu lähinnä urheilujalkineistaan ja vaatteistaan, mutta nykyään Puma valmistaa myös vapaa-ajan vaatteita, jotka kuvastavat tämän päivän rentoa tyylisuuntausta.

Puman tuotevalikoima

Puma suunnittelee ja valmistaa korkeatasoisia urheiluun liittyviä tuotteita, jotka ovat laadultaan ykkösluokkaa ja sekä huippu-urheilijoiden kuin arkipäivän lenkkeilijöiden suursuosikkeja. Tähän mittavaan tuotevalikoimaan sisältyy muun muassa:
Puma suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia urheilujalkineita, kuten juoksukenkiä, joita käyttää muun muassa maailmankuulu pikamatkojen hallitseva maailmanmestari Usain Bolt. Puman urheilukenkiä löydät mahtavan valikoiman myös Bikester.fi sivustolta, joka tarjoaa tuotteita aina edulliseen hintaan kaikille urheilusta ja eritoten pyöräilystä kiinnostuneille ammattilaisille ja harrastelijoille. Valikoimasta löytyy kenkiä sekä miehille, naisille että lapsille, joten koko perhe pääsee nauttimaan Puman upeista jalkineista. Valikoimasta voidaan poimia esimerkiksi Puma 400 kengät, jotka sopivat erittäin hyvin pyöräilyyn. Kengät ovat erittäin kevyet ja tietenkin hengittävät. Naisille sopivat esimerkiksi Puma FormLite jalkineet, jotka sopivat erinomaisesti pyöräilyyn. Kengät ovat myös kevyet ja kengän pohjissa on hyvä pito, jolloin jalka ei lipsu polkimilta.

Puma Nettikaupasta

Pumalta löydät sopivat urheilukengät niin maasto- kuin maantiepyöräilyyn. Valikoimaan kuuluu vain laadukkaita urheilukenkiä, joten tiedät aina mitä saat hankkiessasi Puman jalkineet. Pyöräilyyn kannattaa valita kengät, joissa kenkien pohjat ovat jäykempää materiaalia, jolloin ne mahdollistavat paremman energian siirron polkiessa. Hyvät kengät suojaavat jalkoja ja antavat niille hyvän tuen. Joskus saattaa iskeä lihaskramppi pyöräillessä, ja silloin ovat hyvät urheilukengät avainasemassa, jotta vältytään enemmiltä krampeilta. Hyvät kengät pyöräilyyn maksavat itsensä. Puma on myös valmistanut korkealaatuiset urheilujalkineet, jotka hohtavat kauniisti pimeässä, joten kengät toimivat osittain myös heijastimina sen lisäksi, että ne ovat todella tyylikkäästi muotoillut.

Pukeutuminen on myös erittäin tärkeä osa pyöräilyharrastusta tai vieläkin tärkeämpää kilpapyöräilyssä, sillä myös pukeutumisella saadaan lisää vauhtia, eli aerodynamiikkaa. Oikeanlainen pukeutuminen auttaa myös jaksamaan, sillä jos hiki jää hautumaan iholle, ei monikaan jaksa maksimoida urheilusuoritustaan kauaa. Oikeat urheiluvaatteet hengittävät ja siirtävät kosteutta pois iholta ja vaatteista. Pyöräilykilpailuun kannattaakin pukeutua hengittävillä urheiluvaatteilla, jotka tukevat kehoa ja tietenkin venyvät ja palautuvat käyttäjän liikkeiden mukaisesti. Nämä vaatteet tarjoavat parhaimmat mahdollisuudet onnistuneeseen urheilusuoritukseen. Puman valikoimasta löytää myös trendikkäitä urheiluvaatteita, kuten esimerkiksi teknisiä T-paitoja, shortseja, takkeja, trikoita, pitkähihaisia paitoja, puseroita, toppeja, housuja, urheiluhameita, liivejä, tuulitakkeja, sekä paljon muuta kiinnostavaa. Puma valmistaa myös asusteita, kuten esimerkiksi päähineitä, käsineitä, sukkia, alusvaatteita, kylpytakkeja, uima-asuja, reppuja, putkikasseja, kaulaliinoja, kaulahuiveja, vöitä ja lompakoita. Valikoimaan mahtuu paljon muutakin joihin voit itse tutustua rauhassa. Puma valmistaa myös erilaisia tuoksuja sekä naisille että miehille. Hajuvesien nimet ovat mielikuvituksellisia, kuten esimerkiksi Sync, Yellow ja Jam. Tai Flowing, Urban Motion ja Jamaica. Jos et vielä tiennyt, niin Puma valmistaa myös tyylikkäitä kelloja. Rannekellovalikoima on herkullisen runsas sisältäen rannekellon jokaisen makuun. Kelloja löytyy perinteisiä ja tyylikkäitä malleja, sekä hieman futuristisempia uuden ajan kelloja nykyajan trendeistä kiinnostuneelle. Pumalla on myös kokoelmia, joka kulkee nimellä Puma Collections. Sieltä löytyy esimerkiksi virallisesti hyväksytyt Ferrari ja Ducati jalkineet ja uusista trendeistä pitävä voi tutustua Puman yhteistyökumppanien vaatekokoelmiin. Voit tukea suosikkiasi Puman kautta tutustumalla Puman valikoiman fanituotteisiin.

Puman visio

Puma uskoo asemansa johtavana ”sportlife ” -tyyliin elävän tuotemerkkinsä avulla voivansa antaa mahdollisuuden ja vastuun edistää parempaa maailmaa tuleville polville. Se on Puman visio; parempi maailma, joka tarkoittaa turvallisempaa, rauhallisempaa ja paljon luovempaa kuin se maailma, joka tunnetaan nyt.


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe
klo 11-18
09-427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.