paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Puky LR

9 Tuotetta
Hinta
asiakaspalaute
Lajittele
Sivu 1 /
1

Turvalliset Puky LR -potkupyörät lasten ajoneuvojen luottovalmistajalta

Saksalainen Puky on valmistanut polkuautoja ja potkupyöriä lasten käyttöön jo 1950-luvulta lähtien. Vankan jalansijan lasten kulkupelien markkinoilla vuosien saatossa saavuttanut Puky tekee tänä päivänä myöskin gokart-autoja, jotka nekin valmistuvat tälle varttuneelle, kokeneelle tuotemerkille ominaiseen tyyliin – huolellisen valmistusprosessin sekä tinkimättömät turvallisuusaspektit huomioon ottaen. Korkealaatuiset Puky lasten ajoneuvot ovat saavuttaneet suosion aivan kaikkialla – eikä ihme, sillä eihän turvallisuusasioista voi tinkiä kyseen ollessa perheen pienimmistä vipeltäjistä. Puky LR on tämän laatumerkin valmistamien potkupyörien mallisto, josta löytyy upean värikkäät ja ennen kaikkea turvalliset menopelit jokaiselle pikku viikarille!

Potkupyörät monenkokoisille pikku vipeltäjille!

Puky LR -mallistoon kuuluvat potkupyörät on kaikki kehitetty Pukylle ominaisella huolellisuudella ja ne sisältävät turvallisen otteen ohjaustangosta tarjoavat pehmusteet. Satulan korkeus on säädettävissä käyttäjälleen sopivaksi, mikä on kätevä ominaisuus lapsen kasvaessa. Pehmeissä, ontoissa vaahtomuovirenkaissa on hyvä pito alustaa vasten. Puky LR -potkupyöriä saatavilla eri kokoisina. Puky LR M-potkupyörä on varustettu 8” kokoisilla kiekoilla. Puky LR M Plus -malli eroaa edellä mainitusta siten, että siihen on lisätty etu- ja takalokasuojat, minkä lisäksi Plus-mallin kiekot ovat kokoa 12”. Puky LR 1L on varustettu muuten samoilla ominaisuuksilla kuin LR M -potkupyöräkin, mutta myös siinä on isommat, 12” kokoiset kiekot. Puky LR 1L BR on LR 1L -potkupyörästä hieman varustellumpi malli, josta löytyy takakäsijarru.

Puky LR1 on potkupyörä, joka on varustettu matalalla, helppopääsyisellä astinlaudalla sekä 12” kiekoilla. Puky LR XL puolestaan on varustettu 12” kiekoilla sekä hiottu ominaisuuksiltaan huippuunsa sen metallisten vanteiden ja v-takajarrun myötä. Olivatpa lapsen potkupyörään haluamasi ominaisuudet mitkä tahansa, ne valittuasi pääset valitsemaan ihastuttavasta värivalikoimasta, josta löytyy takuulla lempivärisiä potkupyöriä niin tytöille kuin pojillekin!

Tule kaupoille osaavan ammattilaisen luokse

Lasten pyörien ja potkupyörien lisäksi kattavasta valikoimastamme löytyvät sopivat tarvikkeet ja varaosat niin maastopyöriin, kaupunkipyöriin kuin kilpureihinkin - yhdellä ja samalla käynnillä. Yli 99 € tilauksiin tulee toimitus veloituksetta!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes