paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Kauden päätös-ale - Yli 1000 pyörää | Jopa -40% ale

prologo

2 Tuotetta
Hinta
Lajittele
Sivu 1 /
1

Hanki Prologo -polkupyörän tarvikkeet edulliseen hintaan netistä Bikester.fi

Prologo on tuotemerkki, joka valmistaa polkupyörän osia ja tarvikkeita. Prologo on erikoistunut ergonomisiin satuloihin, jotka varmistavat mukavan ajokokemuksen pidemmilläkin lenkeillä ja retkillä. Yrityksen satulat on suunniteltu erikseen naisille ja miehille parhaimman ajomukavuuden mahdollistamiseksi. Prologon tuotteet ovat tunnettuja niiden korkeasta laadustaan ja innovatiivisesta muotoilustaan, ja siksi monet korkean tason pyöräilijät valitsevatkin esimerkiksi Prologon polkupyörän satulan, jolla ohittaa maalilinja. Prologon tuotteet sopivat kuitenkin sekä ammattilaisille että kaikille vapaa-ajan pyöräilyharrastajille. Tutustu korkeatasoisen Prologon tuotteisiin ja saatat ehkä löytää jotain uutta tai saat uuden innoituksen lähteä liikkumaan, kuten esimerkiksi pyöräilemään. Prologo tarjoaa muun muassa seuraavia tuotteita:
  • satuloita polkupyöriin
  • kädensijoja
  • pyöräilyhanskoja
  • tankonauhoja

Tuotevalikoima


Prologo on monipuolinen yritys, joka on erikoistunut sekä polkupyörän osiin että pyöräilyasusteisiin, ja tuotemerkki on luultavasti tunnetuin juuri muotoilluista satuloistaan, jotka jokainen pyöräilyn maailmassa liikkuva tuntee. Prologo tietää, että naiset ja miehet ovat rakenteeltaan hieman toisistaan poikkeavia, ja siksi tuotemerkin pyörän satulatkin ovat toisistaan poikkeavia riippuen sukupuolesta. Prologon satulavalikoima on erittäin monipuolinen sisältäen useita eri vaihtoehtoja, mikä on erinomainen asia pyöräilijälle, jonka on vaikea löytää sopivaa satulaa. Kaikilla tuotemerkin satuloilla on jokin erityisominaisuus, minkä vuoksi satulan hankkijan on helppo löytää omiin tarpeisiin sopiva istuin polkupyöräänsä. Hyvä esimerkki on Prologon Navo Evo Plus 141, joka on varustettu tuotemerkin ergonomisella muotoilulla, eli ESD-teknologialla, joka tässä satulassa on leveähkö istuinalue, joka antaa istuinmukavuutta, sekä anatominen Active Shape -suunnittelu tarjoaa miellyttävän yksilöllisen istuinalueen. Miellyttävä mikrokuitupäällys mahdollistaa hyvän ilmanvaihdon. Maantielle sopii erinomaisesti Scratch Pro-maantiesatula, joka on luultavasti mukavin satula, jota olet kokeillut. Satulassa on perinteisesti pyöristetty profiili, joka tarjoaa mukavuutta pidemmällekin lenkille. Samaa satulaa käyttää muun muassa Sir Chris Hoy. Sratch on Prologon malliston pyöreitä satuloita, jotka ovat ihanteellisia pitkän matkan ajoon. Kappa Evo Pas on satula, joka sopii moneen, eli niin sanottu all-round-satula. Satula sopii hienosti keskipitkille matkoille. Satula sopii viikonloppu pyöräilyyn, sekä pyöräilyharrastajalle. Puolipyöreä muoto ja 144 mm leveys tekee satulasta sopivan monelle pyöräilijälle. Kappa Evo Pas on satula, joka sisältää teknologiaa, jossa satula on pehmustettu niin, että herkimmätkin istumalihakset selviävät kiukuttelematta. Satulan päällys on mikrokuitua, joten satulassa on hyvä ilmanvaihto.

Prologolla on laaja valikoima tyylikkäitä ja toiminnallisia kädensijoja, kuten Chameleon-kädensijat, jotka tarjoavat tukevan otteen, LocSys-järjestelmä, joka on erityinen lukitusjärjestelmä, sekä keskiosa, jossa on erityinen vaihdettavissa oleva nauha. Kädensijat ovat ultrakevyet, noin 90 grammaa, ja ne sopivat erinomaisesti freeride-pyöräilyyn. Light-kädensijat ovat, kuten nimestäkin voidaan päätellä, erittäin kevyet kädensijat, joissa on käytetty vaahtomaista materiaalia, sekä lukitusjärjestelmää, joka tarjoaa ultrakevyen pidon. Kädensijat ovat kevyet, noin 65 grammaa, ja suunniteltu erityisesti freeride- ja downhill-ajoon. Prologon pyöräilyhanskat on mullistanut tuotemerkin CPC-patentoitu teknologia. Tämä teknologia on yhtä kuin mukavuus, hallinta, energiansäästö, käsittely, ilmanvaihto, tärinän vähennys, iskunvaimennus ja täydellinen pito kaikissa sääolosuhteissa. Kaikki nämä seikat löytyvät tuotemerkin täydellisissä pyöräilyhanskoissa, jotka säilyttävät energiaa nousuihin ja voimaa maaliin.

Tankonauhat saattavat jonkun mielestä olla turhaa koristelua, mutta tosiasiassa tankonauha, joka on kiedottu ohjaustankoon, tarjoaa huomattavasti paremman otteen, joten voidaan sanoa, että tanko nauhat eivät ole turhia koristeita. Prologon valikoimasta löytyy useita tankonauha vaihtoehtoja, kuten esimerkiksi Double Touch, joka on ensimmäinen kaksinkertainen paksuus, sekä kaksinkertainen nauha. Vahvaa ja suoraa nauhaa, joka on helppo asettaa ohjaustankoon. One Touch, joka on tuorein tuttavuus Prologyn valikoimassa, on valmistettu Polygrip-materiaalista, joka tarjoaa varman otteen kaikissa olosuhteissa. Geeliversio tarjoaa mukavuutta, jota ei ole koskaan ennen koettu. Prologo on myös suunnitellut kokoelman hyötykäyttöön sopivia tuotteita, laukkuja, kuten U-bag Large, joka on tilava aerodynaaminen satulalaukku 3M heijastavalla materiaalilla, joka tarjoaa näkyvyyttä ja liikenneturvallisuutta. Laukku on yhteensopiva Topeakin QuickClickin kanssa. U-bag Medium on jo nimensäkin perusteella keskikokoinen satulalaukku, joka on vedenkestävä, ja painaa vaivaiset 62 grammaa. Laukku on varustettu 3m heijastavalla materiaalilla näkyvyyden parantamiseksi esimerkiksi huonosti valaistuilla teillä. Tämä laukku on myös yhteensopiva Topeakin QuickClickin kanssa.


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-13 & klo 14-17.
09 427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes