Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Jopa 70% alennus1

Proline

4 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • harmaa
  • punainen
  • valkoinen
  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
  • 1
  • 2
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Proline Reflex-Marker
Proline Reflex-Marker
Proline
Reflex-Marker
OVH 8,95 € 5,95 €
- 34 %
Proline Velo-Marker Pinnasuojat, harmaa
Proline Velo-Marker Pinnasuojat, harmaa harmaa
Proline
Velo-Marker Pinnasuojat, harmaa
6,85 €
Proline Multi Brush
Proline Multi Brush
Proline
Multi Brush
OVH 6,95 € 5,95 €
- 14 %
Proline Kypäräpeili, musta
Proline Kypäräpeili, musta musta
Proline
Kypäräpeili, musta
OVH 8,95 € 5,95 €
- 34 %

Hanki Proline -polkupyörän tarvikkeet edulliseen hintaan netistä Bikester.fi

Proline on tuotemerkki, joka valmistaa korkealaatuisia polkupyörän osia ja työkaluja. Erityisesti Prolinen renkaat ovat suosittuja kilpailijoiden keskuudessa. Tuotemerkki tarjoaa useita eri vaihtoehtoja, joilla korjata esimerkiksi renkaan puhkeaminen tai jotain muuta, mikä polkupyörässä ei toimi mielestäsi kunnolla. Tutustu Bikester.fi sivuston valikoimaan ja löydät tuotteita, joiden avulla pyöräsi tulee uuteen uskoon. Valikoimasta löydät esimerkiksi seuraavia tuotteita:

  • paikkaussarjoja
  • työkaluja
  • sivupeilejä

Proline -tuotteet

Proline takaa ensiluokkaisen suorituskyvyn

Proline suunnittelee ja valmistaa laajan valikoiman polkupyörän tarvikkeita, sekä korjausvälineitä. Joskus sattuu, että rengas puhkeaa ja siihen riittää lasinpala tai terävä kivetys. Silloin on käytännöllistä korjata kumi. Yleensä paikatessa voidaan oikaista siten, että jättää renkaan pyörään kiinni ja ottaa vain reiän kohdalta renkaan irti vanteelta. Reikä kuitenkin valitettavan useasti löytyy ihan vain kuuntelemalla missä kohtaa rengasta suhisee. Eli sisäkumi on irrotettava, jotta se voidaan paikata. Kaikkein nopein tapa hoitaa homma pikalinkulla varustettuun pyörään on vaihtaa sisärengas ja paikkoa puhjennut sitten ajan kanssa. Eli yhtä ehjää rengasta kannattaa pitää varastossa, mutta jos ei vararengasta ole, on kumi korjattava saman tien. Jos on kyllästynyt renkaiden paikkailuun, kannattaa harkita pistosuojattujen ´renkaiden hankkimista ja paikkaushommalta useimmiten välttyy ainiaaksi. Erityisesti talvella ajaessa paksut pistosuojatut talvirenkaat toimivat hienosti, mutta jos samaa rengasta joutuu paikkomaan jatkuvasti, on parempi selvittää puhkeamisen syy. Sehän voi olla ulkorenkaaseen juuttunut lasinpala, tai vanteen puolella huono vannenauha. Ulkorenkaan sisäpuolelle pääsevä hiekanjyvä kovertaa ajastaan sisärenkaan puhki.

Ahkera pyöräilijä tulee tarvitsemaan nipun työkaluja, jotta pyörää voidaan kunnostaa tarvittaessa ja hyvä paikka on hankkia ne Bikesteriltä, ja Proline-valikoimasta. Proline on valmistanut mittavan valikoiman erilaisia polkupyörä huollossa tarvittavia työkaluja. Jakoavain on erinomainen mutterien ja ruuvien avaamisessa ja kiristämisessä. Jakoavain on hyvä siksi, että se on säädettävä, joten niitä tarvitaan vain yksi tai muutamia. Kuusiokoloavainsarja on ehdoton kun satulaa irrotetaan. Kuusiokoloavaimia on useaa eri kokoa, joten on parempi hankkia useita avaimia sisältävä sarja, jotta eri tilanteisiin löytyy aina oikean kokoinen avain. Kuminpaikkaussarja on hyvä olla varalla ja usein siihen sisältyy liimatuubi, raspi, muutama paikka, sekä käyttöohje. Puolausavain on pinnojen kiristystä varten, sillä ne saattavat löystyä ajan mittaan, jolloin rengas ei pyöri suoraan. Öljypullo on lähes pakko olla käsillä, sillä polkupyörää joutuu rasvaamaan aika usein. Risti- ja talttapääruuvimeisselit kannattaa olla monen kokoisina ja mallisina, koska ruuvejakin on monenlaisia. Ristipäisissä kannattaa huomata, että niitä on kahta eri mallia. Myös Torx-avaimet ovat tärkeitä, sillä niitä tarvitaan usein esimerkiksi jarrulevyjen kiinnityspultteihin.

Peilit eri käyttötarkoituksiin

Peilit sopivat myös polkupyörään eikä ainoastaan autoihin ja moottoripyöriin. Polkupyörän sivupeilejä löytyy useita erilaisia Prolinen valikoimasta, joista voit valita sopivimman. Vilkasliikenteisten maanteiden varsilla tai kaupunkien keskustoissa pyöräillessään pyöräilijä joutuu usein tilanteisiin, joissa sivupeilistä on hyötyä. Peili lisää pyöräilijän tietoisuutta takana tulevasta liikenteestä ja voi parhaimmassa tapauksessa pelastaa vakavalta onnettomuudelta. Yleensä sivupeili kiinnitetään pyörän ohjaustankoon, tai vaakaputkeen kuminauhasysteemin avulla ilman minkäänlaisia työkaluja. Peilin saa kiinnitettyä ja irrotettua hetkessä, eikä se jätä jälkiä ohjaustankoon. Peilin voi kiinnittää sekä suoraan ohjaustankoon että maantietankoon. Maantietangon kohdalla optimaalisen kiinnityspaikan löytämisessä saattaa mennä tovi. Prolinen Bar End Mirror on kooltaan pieni, eikä se tunnu käytössä kömpelöltä. Peilin asentoa voi säätää hienosti joka suuntaan, ja säätäminen on mutkatonta myös ajon aikana. Joissakin tapauksissa, jos on kapea ohjaustanko ja sivulaukut takana, peili ei ulotu riittävän kauas sivulle, ja sivulaukut saattavat peittää näkymän taakse tuleviin. Jos harrastuksena on kovempi maastopyöräily, kannattaa hankkia sivupeilit, jotka ovat taitettavat, jolloin voidaan maastotaipaleen ajaksi siirtää peilit lähelle tankoa, jolloin ne eivät pääse osumaan puihin ja pensaisiin. Voidaan myös valita sivupeilit, jotka ovat erittäin pienet ja jotka ei ulotu kovinkaan pitkälle.

Proline valmistaa myös heijastimia, jotka ovat erittäin tärkeät eritoten hämärällä. Heijastimet polkupyörän pinnoissa varoittavat autoilijoita suojateillä ja takana oleva heijastin huomauttaa takaa tulevalle liikenteelle polkupyörän olemassaolosta. Tietenkin on hyvä itse olla myös varustautunut heijastimilla.