Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

FOCUS Sähkömaastopyörät

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Valmistaja
FOCUS

  • Cube 6
  • FOCUS 1
  • Giant 2
  • HAIBIKE 5
  • Kona 1
  • Nukeproof 2
  • Orbea 4
  • Serious 1
  • Vitus 10

Minimi kantama in km

km
km

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
1 Valitut suodattimet:
Tyhjennä kaikki suodattimet
1 Valitut suodattimet:
Valmistaja
FOCUS
Tyhjennä kaikki suodattimet
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
FOCUS Thron² 6.8 EQP 750 Wh, musta
FOCUS Thron² 6.8 EQP 750 Wh, musta musta
FOCUS
Thron² 6.8 EQP 750 Wh, musta
OVH 5 199,00 € 3 779,00 €
  • Versiot: L | 47cm (29")
- 27 %

Cube - taattua saksalaista laatua

Bikesterin Menestyksen viittaa kantava Cube on saksalainen pyörävalmistaja, joka tunnetaan laatutuotteistaan pyöräilyn harrastajien keskuudessa ympäri maailman. Cube valmistaa polkupyöriä laajassa skaalassa - perinteisemmistä vapaa-ajan pyöristä alkaen aina Bosch-merkin kanssa yhteistyössä kehitettyihin moderneihin sähköpyöriin ja aivan kaikkea siltä väliltä. Cuben pyörät tulevat vuosittain markkinoille uusilla innovaatioilla varustettuna, sillä yrityksen toteuttama tuotekehitystyö on aivan omaa luokkaansa.
Mitä tulee pyörämarkkinoiden uusimpaan tuulahdukseen eli sähköpyöriin, Cube on niiden kehittelyssä ehdottomasti edelläkävijöiden joukossa. Cube on kehittänyt kattavan kirjon sähkömaastopyöriä, joiden sähköavusteisuus vie käyttäjänsä pyöräilykokemuksen aivan uusiin sfääreihin. Ja mikäpä kuulostaisikaan paremmalta, kuin pyörä, joka antaa vaikeakulkuisessa maastossa sähköllään avun aina silloin, kun itse sitä haluat. Jyrkkä mäki, kumpareet tai loppusuoralla iskevä väsymys – sähköavusteinen maastopyörä nostaa maastossa tapahtuvat pyöräilykokemukset mukavemmiksi ja sallii niiden jatkua entistä pidempään!

Vallankumouksellinen sähkömaastopyörä kruunaa maastopyöräilyn

Sähköpyörä on alun alkaen kehitetty tekemään pyöräilystä helpompaa – riippumatta siitä, halutaanko sähköavusteisuuden lisäävän polkemisen keveyttä vaiko antavan hieman työntöä ylämäkiin. Sähköpyörän avulla voi valita sekä pidemmän että myös mielenkiintoisimman reitin, sillä jopa 25 km/h auttava moottori helpottaa matkan tekoa huomattavasti. Ennen kaikkea sähkömaastopyörän ollessa pyörävalinta, sen selässä taittuvat haastavatkin maastot, minkä lisäksi pääset tutustumaan myös mäkisempiin ja huonokulkuisempiin reitteihin niin, että jaksat entistä pidempään. Sähkömaastopyörän moottorin avustusta voi säätää oman halun tai tilanteen vaatimalla tavalla, eli sen voi joko pitää jatkuvana apuna, osittain käytössä tai pois päältä kytkettynä, sen mukaan mikä on milläkin hetkellä juuri omaan tarpeeseen ihanteellisinta.
Sähkömaastopyörät ovat kehittyneet vuosien saatossa ja niiden akun kestävyyteen ja kokoon ollaan jo voitu vaikuttaa siten, että akun keveys ja näppärä koko ovat pyörässä valttia tänä päivänä. Sähkömaastopyörien kategoriassa on saatavilla sekä täysjousitettuja että etujousitettuja pyöriä. Etujousitetut pyörät on suunniteltu pääasiallisesti enduro-tyyppiseen pyöräilyyn, mikä merkitsee ajelemista vauhdikkailla poluilla. Tämän lisäksi ne sopivat hyvin myös tasaisemmalle maastolle eli perinteisempään maastopyöräilyyn. Täysjousitetut sähkömaastopyörät sopivat puolestaan esimerkiksi alamäkipyöräilyyn ja ne taipuvat hyvin myös tavalliseen maastopyöräilyyn. Pyörän käyttötarkoitus on sidoksissa myös kyseessä olevan pyörän jouston määrään.
Cuben toimesta sähköpyöräilystä kiinnostuneelle pyöräilyn suosijalle riittää useita eri malleja ihan jokaisessa harrastekategoriassa. Olipa hakusessa sitten maantiepyörä, hybridi tai maastopyörä, Cube taitaa kaikkien näiden valmistamisen sähköavusteisina. Bikesterin valikoimassa Cube sähkömaastopyörät on saatavilla monessa mallissa ja erilaisin varustetasoin.

Pyörämaailman uusimmat tuulahdukset Bikesterilta

Bikesterin valikoimista löydät pyöräilymaailman parhaimmat palat ja uusimmat tuulahdukset. Sen lisäksi, että Bikesterin verkkokaupassa pääset ostoksille juuri silloin kun itse haluat, meiltä saat itsellesi erinomaiset välineet, pyöräilyvaatteet ja muut varusteet pyöräilyyn helposti ja näppärästi. Bikesterilla myös vertailet tuotteita, kuten Cuben polkupyöriä, helposti toisiinsa ja tutustut niiden ominaisuuksiin kaikessa rauhassa kotonasi. Ja kun se sinulle sopivin viimein löytyy, Bikester toimittaa tilauksesi nopeasti perille – jopa 30 päivän pituisella avokaupalla.