Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6
Hybridi-pyörä on monipuolinen
Hybridi-pyörä on monipuolinen
Hybridi-pyörässä, myös cross-pyöränä tunnettu, yhdistyvät maastopyörän vauhdikkaat ominaisuudet ja retkipyörälle ominaiset kapeat renkaat sekä keveys. 28" kokoiset renkaat mahdollistavat reippaan rullaavuuden niin päällystetyille kuin päällystämättömillä teillä. Tehokkaat, laajan välityksen tarjoavat vaihteet ja nykyisin usein vakiona levyjarrut tarjoavat napakan voimansiirron ja ajokontrollin myös vauhdikkaissa olosuhteissa. Useimmista malleista löytyvä jousitettu etuhaarukka pehmentää tieltä pahimmat pomput. Hybridi-pyörä on helppo varustaa myös kaupunkiajoon sopivaksi. Asentamalla siihen irroitettavan ajovalon ja lokasuojat siitä tulee käden käänteessä kaupunkikuskin vaatimukset täyttävä menopeli.

Hybridi-pyörät

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • vihreä
  • musta
  • hopea

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Cube Nature EXC, hopea/musta
Cube Nature EXC, hopea/musta
Cube
Nature EXC, hopea/musta
OVH 1 199,00 € 1 019,00 €
  • Versiot: 46cm | XS54cm | M
- 15 %
ALE
Cube Nature EXC, vihreä/musta
Cube Nature EXC, vihreä/musta
Cube
Nature EXC, vihreä/musta
OVH 1 199,00 € 899,00 €
  • Versiot: 46cm | XS50cm | S
- 25 %
ALE
Retki- ja vaelluspyörän ostajan opas

Tarvitsetko apua juuri sinulle sopivan retki- tai vaelluspyörän hankinnassa?

Lue lisää

Monipuolinen hybridipyörä taipuu moneen menoon

Hybridipyörällä tarkoitetaan maantiepyörän ja maastopyörän välimuotoa, jolla taittuvat yhtä lailla niin vaihtelevat syrjäiset tieosuudet kuin pitkät reitit asfalttiteillä. Sanalla sanoen hybridipyörä on erinomainen yleiskäyttöön sopiva fillari ja kannattava hankinta etenkin silloin, jos tykkäät viiletellä erilaisissa ympäristöissä fiiliksen mukaan. Koska hybridipyörä yhdistää maantie- ja maastopyörän parhaat ominaisuudet, siinä on panostettu sekä optimaalisesti maanteillä rullaaviin renkaisiin että maastopyörissä hyväksi havaittuihin vaihteistoon ja jarruihin.

Hybridipyörä taipuu monenlaiseen menoon. Sen lisäksi, että selviydyt sen selässä hiekkateillä ja asfaltilla, voit yhtä lailla hyödyntää menopeliäsi myös hyötyliikuntaan esimerkiksi työmatkojen ja ostosreissujen muodossa. Hybridin selkään voit hypätä aina, mihin ikinä vapaa-ajan aktiviteettisi sinua johdattavatkaan. Vaikka kyseessä onkin joka paikan taituri, hybridillä onnistuvat haastavimmatkin kuntolenkit silloin, kun tavoitteena on rikkoa omia henkilökohtaisia ennätyksiä. Hybridin selässä saat hyötyliikunnan lisäksi myös raikasta ilmaa ja otat huomioon ympäristösi valitsemalla allesi pyörän auton sijaan.

Cube Hybrid Pro 625 Alroad Beige Hybridipyörä

Hybridipyörien muotoilussa on otettu huomioon se, että ne tarjoavat virtaviivaisen, kilpapyöriä pystymmän ajoasennon ja sitä kautta myös pienemmän ilmanvastuksen. Näin pääset hybridin valitsemalla nauttimaan häiriöttömästä menosta ohi kiitävistä maisemista nauttien ja pystyt myös helpommin havainnoimaan ympäröivää liikennettä kaupungin kaduilla. Hybridipyörällä voit saavuttaa huomattavia nopeuksia, joten halutessasi rullaat sillä paikasta toiseen joukkoliikennettä nopeammin. Hybridien suosio on lisääntynyt viime vuosien aikana huomattavasti, mikä ei ole suinkaan ihme, sillä kukapa ei haluaisi joka paikan fillaria, jonka suunnittelussa on otettu huomioon sopivuus mitä vaihtelevimmille käyttötavoille ja ympäristöille.

Suosittujen hybridipyörien maailmassa riittää valinnanvaraa

Hybridipyörää valitessa huomiota kannattaa kiinnittää muutamaan seikkaan. Ensinnäkin, kuten muissakin polkupyörissä, hybridihankinnassa pätee se sääntö, että mitä enemmän olet valmis hybridiin rahallisesti panostamaan, sitä toimivamman kulkupelin tulet hankkineeksi. Tämä johtuu suoraan siitä, että hintavammat mallit on varustettu laadukkaammilla ja kestävämmillä komponenteilla. Hintavammissa malleissa on myös panostettu erityisesti pyörän kevyeen kokoonpanoon tarkoin harkituilla materiaali- ja komponenttivalinnoilla, mikä parantaa ajomukavuutta entisestään pyörän käyttöalueesta riippumatta.

Pyöräostoksilla ollessa ratkaisevassa asemassa on tietysti pyörän rungon oikea koko. Mikäli olet epävarma sinulle optimaalisesti sopivasta rungon koosta, sivustoltamme löydät kätevän hybridipyörän oikea koko, jonka avulla voit määrittää sopivimman rungon koon omalle hybridipyörällesi. Toinen tärkeä seikka hybridiostoksilla on paneutua huolella kunkin pyörän ominaisuuksiin, jotta tulee varmasti valinneeksi parhaiten itselleen ja omiin käyttötarkoituksiin sopivan mallin. Vaikka hybridi yhdistääkin maantiepyörän ja maastopyörän edut, mallit vaihtelevat silti keskenään huomattavastikin siten, että osa hybrideistä on suunniteltu painopisteenään maastoajo, kun taas toiset toimivat ihanteellisimmillaan maanteillä ja city-ajossa. On siis ratkaisevan tärkeää olla tietoinen siitä, millaisilla alustoilla ja maisemissa omaa hybridiä aikoo eniten käyttää.

Parhaimman toimivuuden alati vaihtelevilla alustoilla takaavat levyjarrut ovat tärkeä ominaisuus hybridissä. Levyjarrut kuuluvat jo kuitenkin lähestulkoon vakiona markkinoilta löytyviin hybridimalleihin, mikä helpottaa toimivuudellaan loistavan hybridin valinnassa. Hybridipyörien etuhaarukoissa puolestaan on saatavilla niin joustavia kuin kiinteitäkin malleja, ja valinta riippuu täysin omista ajomieltymyksistä. Joustava haarukka palvelee erinomaisesti pehmeämmillä tienpinnoilla, joten jos viihdyt enemmän hiekkapoluilla kuin maantiellä, kannattaa haarukan joustavuuteen panostaa.

Olitpa aikeissa hankkia hybridipyörän työmatka-ajoon, kaupungilla kruisailuun, maanteille tai syrjäisemmille tieosuuksille, Bikesterin hybridipyörien valikoimasta löydät laadukkaat fillarit muun muassa merkeiltä Serious ja Ghost, jotka kuuluvat pyörämaailman arvostetuimpaan kärkikastiin. Valikoimamme vaihtelee, joten tutustu ajantasaiseen tarjontaamme nähdäksesi, millaisia laatuhybridejä tarjoamme juuri nyt. Hyvällä tuurilla saatavilla voi olla myös avokätiset hybridipyörätarjoukset, ja onnen osuessa kohdalleen voit hankkia uuden monipuolisen ajopelisi kukkarolle keveään hintaan. Halutessasi tutustua johonkin hybridimalliin lähemmin, klikkaa vain tuotekuvaa ja saat esille kunkin hybridin yksityiskohtaiset ominaisuudet.

Laatua toimittava pyöräilyn erikoiskauppa

Tutustu nyt Bikesterin verkkokaupassa tarjolla oleviin laadukkaisiin hybridipyöriin, jotka eivät jätä kylmäksi vaativintakaan pyöräilijää. Samalla kertaa voit kätevästi täydentää meillä pyöräilyharrastuksesi varustepuolta, sillä Bikesterilta löydät tietysti myös pyöräilyvaatteet, tarvikkeet sekä pyöränosat – nekin alan parhailta laatubrändeiltä. Kurkista myös tarjoukset-osioomme, jonka tarjontaa päivitetään jatkuvasti valikoimastamme poistuvilla laatuvermeillä. Napauta ostoskoriin unelmien pyöräsi tai tarvitsemasi pyöräilyvarusteet, jätä tilauksesi ja toimitamme tuotteet sinulle mahdollisimman vikkelästi. Varmista pyöräilysi laadukkuus yhdessä pyöräilyn maailman laatutoimittajan kanssa – olemme täällä sinua varten!