Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET
Erityisesti naisille suunnitellut maastopyörät
Erityisesti naisille suunnitellut maastopyörät
Maastopyöräily on yhä suositumpaa myös naisten keskuudessa ja halu pyöräillä moderneilla, hyvin varustetuilla pyörillä on luonnollisesti sama kuin miehilläkin. Useat naiset voivatkin hyvin valita pyöränsä samasta mallistosta kuin miehet, mutta joillekin naisille, erityisesti pienikokoisille, satulan ja ohjaustangon välinen etäisyys tuntuu liian pitkältä. Tämän vuoksi yhä useammat valmistajat ovat tuoneet markkinoille erityisesti naisille suunniteltuja malleja. Näissä malleissa ei ole missään tapauksessa kyse muodikkaasta, naisellisesta ulkonäöstä vaan yksinkertaisesti pyörän muokkaamisesta naisten fysiikalle sopivaksi. Naisten malleissa ohjaustangon ja satulan etäisyyttä on lyhennetty, ohjaustangon leveyttä pienennetty, satula vaihdettu naisille sopivaksi ja kädensijat valittu astetta sirommiksi. Näillä pienillä parannuksilla myös pienempikokoinen nainen hallitsee kulkupeliään suvereenisti ja pyöräily tuntuu entistä mukavammalle.

Naisten etujoustot

8 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Renkaiden koko

Jarrusysteemi

 • Hydraulinen levyjarru 7
 • Mekaaninen levyjarru 1

Mallivuosi

Jousto in mm

mm
mm

Vaihteiden lukumäärä

Paino in kg

kg
kg

Etuhaarukka - Merkki

 • RockShox 1
 • Suntour 7

Tuoteperhe

 • Cannondale Trail 1
 • Cube Access 5
 • Marin Wildcat 2

Värit

 • harmaa
 • pinkki
 • violetti
 • sininen
 • musta
 • turkoosi
 • hopea

Hinta

että

Asiakaspalaute

 • 2
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Cube Access WS EAZ Naiset, vaaleanpunainen/musta
Cube Access WS EAZ Naiset, vaaleanpunainen/musta vaaleanpunainen/musta
Cube
Access WS EAZ Naiset, vaaleanpunainen/musta
OVH 619,95 € 499,00 €
 • Versiot: 14" | XS20" | L
- 19 %
Marin Wildcat Trail 2 Naiset, turkoosi
Marin Wildcat Trail 2 Naiset, turkoosi turkoosi
Marin
Wildcat Trail 2 Naiset, turkoosi
OVH 689,95 € 519,00 €
 • Versiot: S | 38,1cm (27.5")M | 43,1cm (27.5")
- 24 %
Marin Wildcat Trail 3 Naiset, musta
Marin Wildcat Trail 3 Naiset, musta musta
Marin
Wildcat Trail 3 Naiset, musta
OVH 819,95 € 499,00 €
 • Versiot: S | 38,1cm (27.5")M | 43,1cm (27.5")
- 39 %
Cube Access WS EXC Naiset, harmaa
Cube Access WS EXC Naiset, harmaa harmaa
Cube
Access WS EXC Naiset, harmaa
OVH 689,95 € 589,00 €
 • Versiot: 20" | L (29")
- 14 %
Cube Access WS Pro Naiset, hopea
Cube Access WS Pro Naiset, hopea hopea
Cube
Access WS Pro Naiset, hopea
OVH 789,95 € 519,00 €
 • Versiot: 20" | L (29")
- 34 %
Cube Access WS Naiset, violetti
Cube Access WS Naiset, violetti violetti
Cube
Access WS Naiset, violetti
OVH 589,95 € 519,00 €
 • Versiot: 20" | L (29")
- 12 %
Cube Access WS Naiset, musta
Cube Access WS Naiset, musta musta
Cube
Access WS Naiset, musta
OVH 619,00 € 469,00 €
 • Versiot: 14" | 27,5" | XS (27.5")
- 24 %
Cannondale Trail SL 3 Naiset, sininen
Cannondale Trail SL 3 Naiset, sininen sininen
Cannondale
Trail SL 3 Naiset, sininen
OVH 1 599,00 € 669,00 €
 • Versiot: L | 47cm (29")
- 58 %

Naiselliseen anatomiaan sopimaan kehitetyt naisten maastopyörät

Maastopyöräily on jatkuvasti suosiotaan kasvattava alalaji pyöräilyn maailmassa. Yhä useampi haluaa suunnata fillarilla tutkimattomille metsäpoluille nauttimaan luonnon tarjoamista vaihtelevista maastoista ja erilaisista haasteista. Maastopyöräily lajina vaatii käyttöön tietynlaisen polkupyörän, jossa on riittävän luja rakenne selviytymään alati vaihtelevista maastoista ja maisemista. Kun maastopyöräilyyn hankkii kerralla optimaalisesti suoriutuvan MTB:n, sillä voi huoletta taittaa metsäosuuksien lisäksi myös vaikkapa työmatkat tai asiointireissut kaupunkiolosuhteissa. Laadukas maastopyörä on omiaan lisäämään liikunnan iloa elämään jokaiselle aktiiviselle pyöräilijälle.

Maastopyöräily sopii hyvin monenlaisille liikkujille, kunhan alla on metsäpoluilta ja vaativista maastoista selviytyvä menopeli. Kunto kohenee kuin silmissä toistuvasti ylämäkiä taittaessa ja mutkaisia polkuja pitkin kurvaillessa. Maastopyöriä valmistetaan lukuisten valmistajien valmistamana sekä naisille, miehille että lapsille. Kun etsinnässä on maastopyörä naiselle kehitettynä mallina, naisille erityisesti suunnitellun MTB:n hankkimalla voi varmistua siitä, että pyörä on riittävän kevyt käsitellä naispuoliselle kuskille. Lisäksi naisten maastopyörät kehitetään huomioimalla naisten anatomia siten, että pyörän naiskuskille tarjoama ajomukavuus olisi mahdollisimman miellyttävä ja vaivaton.

Cube Access WS Race Naisten Maastopyörä

Naisten maastopyörän valinnassa huomioitavia seikkoja

Kun etsinnässä on naisten maastopyörä, ajokkia valitessa huomiota tulee kiinnittää ensinnäkin pyörän jousitukseen. Toiset suosivat MTB-kiitureissaan jousitettua etuhaarukkaa, kun taas joidenkin mieleen on täysjousitettu pyörämalli, josta löytyy jousitus sekä rungon etu- että takapäästä. Nyrkkisääntönä jousituksen valinnassa voidaan pitää sitä, että mitä enemmän lajilta halutaan extreme-tasoisia kokemuksia, sitä kattavammin jousitettu maastopyörä kannattaa hankkia. Täysjousto maastopyörä naiselle on paras vaihtoehto esimerkiksi alamäkipyöräilyn parissa ja kivikkoisessa maastossa viihtyville naiskuskeille, kun taas etujousitus riittää valmiilla poluilla ja tasaisemmissa maastoissa ajaville naisille. Täysjousitettu pyörä on hinnaltaan etujousitettua arvokkaampi, mutta kattavampi jousitus toisaalta avaa lajiin enemmän mahdollisuuksia ja ulottuvuuksia.

Toinen tärkeä huomioitava seikka naisten maastopyörän valinnassa on tietysti oikea rengaskoko, minkä lisäksi renkaiden tulee tarjota kuvioinnillaan optimaalinen pito tiuhaan vaihtelevilla alustoilla. Mitä karkeampi kuviointi maastopyörän renkaisssa on, sitä paremman pidon ne pystyvät tarjoamaan. Tosin on syytä ottaa huomioon, että karkeasti kuvioitu rengas pyörii sileämpää lajitoveriaan hitaammin. Rengaskuvioinnin valinnassa kyse on siis siitä, haluaako maastopyöräilyssä panostaa ennemmin nopeuteen vaiko pystyssä pysymiseen.

Itselleen sopivinta naisten maastopyörää valitessa ratkaisevaa on myös ottaa huomioon se maastopyöräilyn alalaji, jossa uutta menopeliä halutaan pääsääntöisesti käyttää. Perinteisestä maastopyöräilystä käytetään nimityksiä cross country ja XC. Perinteinen maastopyöräily käsittää metsäpoluilla ajamisen reiteillä, joille mahtuu sekä ala- että ylämäkiä, ja kyseessä on haastavuudeltaan helpohko laji, joka sopii myös aloitteleville maastokuskeille. All mountain puolestaan on hieman haastavampi alalaji, jossa ajo tapahtuu kaikenlaisissa maastoissa. Huimapäisempien kuskien suosimia maastopyöräilyn alalajeja ovat enduro, jonka harrastusmaastot ja säännöt ovat peräisin moottoripyörien enduro-olosuhteista, sekä downhill, jolla tarkoitetaan alamäkipyöräilyä jyrkissä maastoissa.

Hanki käyttöösi sopivin naisten maastopyörä Bikesterilta

Kaikkiin edellä mainituista alalajeista on olemassa erityisesti lajien vaatimuksiin sopimaan kehitetyt MTB:t, ja mikäli olet aloittelija, liikkeelle kannattaa siis lähteä perinteisestä cross country -pyörästä. Me Bikesterilla tarjoamme kattavassa naisten maastopyörien valikoimassamme menopelejä kaikkiin maastopyöräilyn alalajeihin kehitettyinä malleina. Lisäksi pääset laajan valikoimamme ansiosta valitsemaan meillä naisten maastopyörien joukosta ilmeeltään sinua miellyttävän fillarin haluamassasi värissä.

Bikesterilta on helppo löytää hyvä maastopyörä naiselle kuin naiselle. Eikä pelkästään hyvä, vaan laadultaan erinomainen! Tarjoamme nimittäin valikoimassamme naisten maastopyöriä alan johtavilta valmistajilta, kuten esimerkiksi Cube, Ghost ja Cannondale. Löydät meiltä naisille optimaalisesti sopimaan kehitettyjä MTB-malleja niin hiilikuidusta kuin alumiinista valmistetuilla rungoilla. Kätevällä hakusuodattimellamme voit suodattaa näppärästi esille omaan budjettiisi sopivat maastopyörämallit asettamalla hakuehdoksi itsellesi sopivimman hintahaarukan. Kuten muissakin pyörissä, myös naisten maastopyörissä on hyvä muistaa se, että mitä korkeampi hinta, sitä laadukkaampia komponentteja fillari kätkee sisälleen. Komponenttien laatu kulkaa aina luonnollisesti käsi kädessä kestävyyden kanssa.

Kaikenkattava pyöräilyn verkkokauppa palveluksessasi

Bikesterin kaikenkattavassa pyöräilyn verkkokaupassa pääset etsimään sinua kiinnostavien pyörämerkkien tarjoamia maastopyörämalleja valitsemalla haluamasi tuotemerkin aakkosellisesta listauksesta. Kunkin tuotemerkin sivulla voit suodattaa esille naisten pyörät sekä haluamaasi maastopyöräilyn alalajiin sopivat mallit. Ostoksilla ollessasi suosittelemme kurkistamaan myös tarjoukset-kategoriaan, johon lisäämme jatkuvasti valikoimastamme poistuvia laatutuotteita. Tästä kategoriasta teet kukkarolle kevyitä löytöjä – niin pyöriä, vaatteita kuin varusteita pyöräilyyn.