Pyöräkauppa netissä
MTB-kausi on täällä! | Kevään uudet MTB -vaatteet & -varusteet

Naisten etujoustot

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Renkaiden koko

 • 27,5 1

Rungon koko in cm

Syötä pituutesi senttimetreinä (esim. '180'), jotta löydämme sinulle sopivan runkokoon:

Tiedätkö jo runkokokosi? Valitse se tästä:

 • 33

Valmistaja

Tuoteperhe

 • Cannondale F-Si 1

Jousto in mm

mm
mm

Vaihteiden lukumäärä

Paino in kg

kg
kg

Värit

 • musta

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Erityisesti naisille suunnitellut maastopyörät
Erityisesti naisille suunnitellut maastopyörät
Maastopyöräily on yhä suositumpaa myös naisten keskuudessa ja halu pyöräillä moderneilla, hyvin varustetuilla pyörillä on luonnollisesti sama kuin miehilläkin. Useat naiset voivatkin hyvin valita pyöränsä samasta mallistosta kuin miehet, mutta joillekin naisille, erityisesti pienikokoisille, satulan ja ohjaustangon välinen etäisyys tuntuu liian pitkältä. Tämän vuoksi yhä useammat valmistajat ovat tuoneet markkinoille erityisesti naisille suunniteltuja malleja. Näissä malleissa ei ole missään tapauksessa kyse muodikkaasta, naisellisesta ulkonäöstä vaan yksinkertaisesti pyörän muokkaamisesta naisten fysiikalle sopivaksi. Naisten malleissa ohjaustangon ja satulan etäisyyttä on lyhennetty, ohjaustangon leveyttä pienennetty, satula vaihdettu naisille sopivaksi ja kädensijat valittu astetta sirommiksi. Näillä pienillä parannuksilla myös pienempikokoinen nainen hallitsee kulkupeliään suvereenisti ja pyöräily tuntuu entistä mukavammalle.
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Cannondale F-Si Carbon 2 Naiset, black pearl black pearl
Cannondale
F-Si Carbon 2 Naiset, black pearl
2 949,00 € 2 499,00 €
- 450,00 €
 • Versiot: XS | 33cm (27.5")
Cannondale F-Si Carbon 2 Naiset, black pearl
Lisätietoa

Osta naisten maastopyörä nettikaupastamme osoitteessa Bikester.fi

Naisten maastopyörä Maastopyöräily sai alkunsa USA:ssa 1970-luvulla. Sen suosio on kasvanut räjähdysmäisesti viimeisten vuosikymmenien aikana ympäri maailmaa. Myös maastopyörät ovat kehittyneet ja kehittyvät edelleen, niitä on nykyisin monia eri tyyppejä. Maastopyöräily on lisääntynyt naistenkin keskuudessa. Nykyisin löytyy nimenomaan naisille kehitettyjä maastopyöriä. Myös Bikesterilla on valikoima naisten maastopyöriä. Meiltä löydät seuraavat tuotemerkit:

 • Corratec
 • Serious
 • Cube

Jos et löydä sopivaa pyörää itsellesi naisten maastopyörien joukosta tai jos haluat esimerkiksi täysjoustopyörän, käy katsomassa Bikesterin kategoriaa Maastopyörät. Siellä on useita maastopyöriä, jotka sopivat sekä miehille että naisille. Naisten tulee vain valita pienempi koko, jos mahdollista. Suurin ero naisten ja miesten pyörissä onkin juuri koko, sillä naiset ovat yleensä miehiä lyhyempiä.
Naisten maastopyörä netistä kotiovelle Bikesterilta!

Etujousitettu maastopyörä

Naisten maastopyörät Bikesterin valikoimassa ovat etujousitettuja, toisin sanoen jäykkäperiä, eli niissä on jousitus etuhaarukassa, mutta ei takahaarukassa. Etujousitettu maastopyörä sopii hyvin tavalliseen maastoajoon. Täysjousitusta tarvitaan vain rajummissa lajeissa, kuten alamäkiajossa. Monien mielestä täysjousitus on jopa häiritsevää ja vauhtia hidastavaa tasaisemmilla metsäpoluilla. Etujousitettu maastopyörä on sitä paitsi huomattavasti täysjousitettua halvempi, vaikka hintaero onkin kutistumassa.


Access WLS

Eräs Bikesterin suosituimpia naisten MTB-pyöriä on Access WLS, valmistajalta Cube. Se on valkoinen, etujousitettu, alumiinista valmistettu naisten maastopyörä. Etuhaarukka joustaa 30 mm, mikä on aivan riittävä jousitus tavalliseen maastoajoon. Pyörä on varustettu Shimano-merkkisillä jarruilla sekä edessä että takana. Pyörät ovat kooltaan 26 tuumaa ja renkaiden leveys on 2,25 tuumaa. Pyörä painaa noin 13,8 kg. Bikesterilla saatavissa olevat tämän pyörän koot:

 • 38,1 cm
 • 43,2 cm
 • 48,3 cm

Meillä on pari muutakin naisten maastopyörää samalta valmistajalta. Myös Serious ja Corratec ovat suosittuja tuotemerkkejä.


Naisten MTB-pyörien hinnat

Bikesterin naisten maastopyörät ovat kaikki jäykkäperiä eli etujousitettuja, joten hinnat ovat suhteellisen alhaiset verrattuna moniin muihin maastopyöriin. Jos haluat todella halvan naisten maastopyörän, vieraile meidän tarjoussivullamme. Sieltä voit löytää jotkut tuotteet jopa 70 % alennuksella. Tarjoussivulta löydät tuotteita alkaen polkupyöristä pyörän osiin ja tarvikkeisiin, tyylikkäitä vaatteita unohtamatta. Jos siellä ei ole haluamaasi pyörää, löydät ehkä juuri sinulle sopivia pyöräilyvaatteita tai tarvikkeita pyörääsi. Voit siis tehdä tosi edullisia löytöjä.


Muita naisille sopivia pyöriä

Jos haluat esimerkiksi täysjousitetun pyörän, valitse kategoria Täysjousto. Suodata tuotteet sukupuolen mukaan ja saat esille naisille sopivia täysjousitettuja erityyppisiä pyöriä, kuten esimerkiksi retki-, enduro- ja all mountain-pyöriä. Monet pyörät sopivat sekä miehille että naisille, valitse vain pienempi rungon koko. Bikester auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan rungon koon. Valitse Bikesterin valikosta ” Laske rungon koko”, valitse sen jälkeen pyörätyyppi, anna jalkasi sisäpituus ja laskuri laskee sinulle sopivan rungon koon. Laskurin vieressä on myös taulukko, josta voit lukea suositellun rungon koon pituuteesi nähden.


Maastopyörän huolto ja tarvikkeet

Naisten maastopyörän huollossa pätevät samat ohjeet kuin miestenkin pyörissä. Noin 300 km käytön jälkeen tulee uuteen maastopyörään tehdä ensimmäinen perushuolto. Kun ole ajanut pyörälläsi jonkin aikaa, ovat muun muassa osien jännitykset tasoittuneet, jolloin asetukset saadaan säädettyä tarkemmin.
Maastopyöräsi käyttöikä pitenee huomattavasti, jos pidät sen mahdollisimman puhtaana. Jos peset pyöräsi jokaisen käyttökerran jälkeen, ei lika pääse kuluttamaan sitä yhtä paljoa. Pesun jälkeen tulee ketjut aina rasvata. Ole kuitenkin varovainen, ettei jarrulevyille roisku ketjurasvaa. Se voi olla jopa vaarallista, sillä jarruteho saattaa heikentyä huomattavasti rasvan vaikutuksesta.
Kilpailuun tai pidemmälle pyöräreissulle valmistautuessasi sinun tulee tarkastaa maastopyöräsi kunto kunnolla. Kiristä löystyneet pultit, käy läpi jarru- ja vaihdevivut sekä satula. Jos jarrupalat täytyy vaihtaa, on se hyvä tehdä ajoissa, jotta ehdit ajaa ne sisään. Jarrupaloja ei sitä paitsi koskaan tule ajaa aivan loppuun, sillä jos kulutuspinta kuluu pois ja palan runko alkaa hangata jarrulevyä, menee sekin tästä rasituksesta pilalle. Vaihda myös ketjut ja rattaat tarvittaessa.
Kaikki varaosat ja tarvikkeet löydät Bikesterilta. Meillä on myös tarvitsemasi puhdistusvälineet ja -aineet sekä käytännölliset pyörän työkalut. Pyörän huolto onnistuu huomattavasti helpommin, jos sinulla on asialliset välineet ja työkalut.