paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.


Corratec Maastopyörät

(2 Tuotetta)

  Rengaskoko

Valittu:
 •  
 •  

  Rungon koko cm Huomaathan, että valikoimassa saattaa olla useampia runkokokoja ensimmäisen valinnan jälkeen. Juuri tarvitsemasi runkokoon voit valita valitsemasi pyörän sivulla.

Valittu:

Lisää pituutesi senttimetreissä saadaksesi sopivan runkokoon.

Mikäli tiedät jo itsellesi sopivan runkokoon, voit valita sen suoraan seuraavasta valikosta:

  Paino (approx. kg)

 • 13 15

  Värit

Valittu:
 •  

  Hinta (€)

 • -
  Valitse
LAJITTELE
Sivu1/
1
 
LAJITTELE
Sivu1/
1

Corratec maastopyörät - saksalaista laatutyötäCorratec on saksalainen pyöräalalla jo yli 20 vuotta toiminut pyörävalmistaja. Corratecin filosofian avainominaisuuksia ovat innovatiivinen suunnittelu- ja insinöörityö, rajojen rikkominen ja uudet ratkaisut. Yritys myy tuotteitaan globaalisti yli 50 maassa. Corratec edustaa saksalaista laatutyötä ja toiminnallisuutta. Ennen näkemättömän laadun takeena toimii pyörän valmistusprosessi, joka sisältää niin tutkimus- ja kehitystyötä, suunnittelua ja muotoilua kuin käytännön testaamista oikeissa maastoissa ja tilanteissa. Vasta pitkän prosessin läpi käytyään korkealaatuiseksi ja käyttötarkoitustaan parhaiten palvelevaksi todettu pyörä on valmis markkinoille. Edulliset Corratec maastopyörät täyttävät kaikki yrityksen laatukriteerit ja palvelevat intohimoisia pyöräilijöitä eri maastoissa ja käyttötarkoituksissa, myös XC-kisoissa. Verkkokaupastamme löydät esimerkiksi seuraavat Corratec maastopyörät:
 • Corratec X-vert 29 03 (miesten)
 • Corratec X-vert 29 03 (naisten)
 • Corratec X-vert Motion
 • Corratec X-vert S 650B 0.2
 • Corratec X-vert 29 04 (miesten)
 • Corratec X-vert 29 04 (naisten)
 • Corratec Super Bow Race 29

Corratec maastopyörä Bikesterilta!

Edullista toiminnallisuutta perusharrastajalle

Corratec X-vert 29 03 ja 04 ovat alumiinirunkoisia hardtail Corratec maastopyöriä etujousituksin ja 29 tuuman renkain. Molemmista malleista löytyy sekä naisten että miesten versio, samoin teknisin ominaisuuksin. Pyörien suurikokoinen emäputki toimii sekä katseen vangitsijana että pyörän etupään jäykkyyden lisääjänä tarjoten parempaa ohjattavuutta ja hallintaa. 29 tuuman renkailla rullaat kevyesti juurien ja kivien yli nopeuden kärsimättä. Kilpakäyttöön tarkoitettua Super bow:ta rennompi ajoasento lisää käyttömukavuutta. Corratec X-vert 29 03 ja 04 ovat tehokkaita monitaitureita keskihintaista maastopyörää etsivälle harrastajalle. X-vert Motion on ketterä ja sporttinen 26 tuuman renkailla varustettu Corratec maastopyörä. Sen etujousitettu hardtail-runko on valmistettu kestävästä ja kevyestä alumiinista. X-vert Motion on monikäyttöinen, mutta suunniteltu erityisesti vastaamaan jokaiseen XC-haasteeseen, johon uskallat heittäytyä. Corratec X-vert S650B 0.2 on perustason maraton- tai XC-pyörä alumiinisella hardtail-rungolla ja 27,5 tuuman renkailla. Se on erittäin kestävä, tyylikkään näköinen ja nopea peli harrastajalle, myös kilpailukäyttöön. Corratec Super Bow Race 29 on kilpakäyttöön soveltuva Corratec maastopyörä. Sen tärinää vaimentavat ominaisuudet tekevät ajostasi sulavaa ja mukavaa. 29 tuuman renkaat rullaavat äärimmäisen ketterästi, myös vaikeakulkuisissa maastoissa. Rungon muotoilussa on hyödynnetty Corratecin Biometric Bow Design -tekniikkaa, joka tekee pyörän alumiinisesta hardtail-rungosta entistäkin kevyemmän ja kestävämmän. Corratec maastopyörät sopivat erityisesti edullista tai keskihintaista maastopyörää etsivälle perusharrastajalle, joka haluaa sijoittaa kestävään ja tinkimättömään laatuun.

Maastopyörät kaiken tasoisille harrastajille ja ammattilaisille

Bikesterin pyöräilyyn erikoistuneesta verkkokaupasta löydät korkealaatuiset Corratec maastopyörät, sekä muut tunnetut ja arvostetut pyörä- ja pyöräilytarvikkeet harrastajille ja ammattilaisille, tasosta riippumatta. 100 päivän ilmainen palautusoikeutemme tekee tilaamisesta helppoa ja luotettavaa. Et myöskään joudu odottelemaan Corratec maastopyörääsi kauan, sillä lähetämme ostoksesi heti tilausta seuraavana arkipäivänä.TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe
klo 11-18
09-427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.
Kirjoita arvostelu