paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.


Cyclocrossit

(17 Tuotetta)

  Jarrusysteemi

Valittu:
 •  

  Rungon koko (cm) Huomaathan, että valikoimassa saattaa olla useampia runkokokoja ensimmäisen valinnan jälkeen. Juuri tarvitsemasi runkokoon voit valita valitsemasi pyörän sivulla.

Valittu:

Lisää pituutesi senttimetreissä saadaksesi sopivan runkokoon.

Mikäli tiedät jo itsellesi sopivan runkokoon, voit valita sen suoraan seuraavasta valikosta:

  Valmistaja

Valittu:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

  Paino

 • -
  Valitse

  Vaihteiden lukumäärä

 • -
  Valitse

  Tuotemerkit A-Z

Valittu:
 •  
 •  

  Materiaalityyppi

Valittu:
 •  
 •  
 •  

  Sukupuoli

Valittu:
 •  
 •  

  Värit

Valittu:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

  Hinta (€)

 • -
  Valitse

  asiakaspalaute

Valittu:
LAJITTELE
Sivu1/
1
 
LAJITTELE
Sivu1/
1

Cyclocross pyörä löytyvät Bikesterin laajasta valikoimasta!

Cyclocross pyörä eli cyclocrossari, joskus myös CX, CCX, cyclo-X kuuluu pyöränä maantiepyörät kategoriaan. Se on kehitetty maantiepyörästä, mutta sen ideana on myös sopia hyvin asfalttiteiden ulkopuolellekin. Cyclocross on vauhdikas ja hyvin rullaava pyörätyyppi. Bikesterilta löydät valikoimastamme monia kestäviä ja laadukkaita cyclocrosseja sekä miehille että naisille. Muista myös tarkistaa tarjoussivumme, sillä sieltä saatat löytää etsimäsi edullisemmin. Valikoimastamme löytyvät mm. seuraavat tuotemerkit:

Voit valita cyclocrossin näiltä tai monilta muilta merkeiltä valikoimassamme. Löydät erivärisiä ja -hintaisia cyclocross pyöriä, joista varmasti pystyt valitsemaan itsellesi mieluisimman
Cyclocrossit edullisesti netistä!

Maantiepyörästä cyclocrossiin!

Kun maantiepyörä on kehitetty lähinnä tasaisella asfaltilla ajoon sileine ja kapeine renkaineen, on cyclocrossissa sitä vastoin hiukan leveämmät ja kuvioidut renkaat, jotta pito pysyisi myös hiekkaisilla tai mutaisilla alustoilla. Pyörä soveltuu siis hyvin myös maastoajoon. Cyclocross pyörä on myös rakenteeltaan vankempi: kestävämmät vaihteet ja jarrut selviävät paremmin vaihtelevasta maastosta ja iskuista. Cyclocross kilpailuissa pyörät ovat nimittäin enemmän alttiina kivien ja oksien aiheuttamille kolauksille ja luonnollisesti kaatumisriski on suurempi kuin maantieajossa. Pienenä, mutta tarkeänä erona maantiepyöriin, Cyclocrossien ajoasento on yleensä hiukan pystympi mukavemman ajoasennon ja paremman maaston havannoinnin saavuttamiseksi.
Cyclocross sopii maastoajon lisäksi hyvin myös talviajoon, sillä sen leveämpien renkaiden johdosta myös etu- ja takahaarukat ovat leveämmät kuin maantiepyörässä. Näin talvikelien tullessa vanhat renkaat voidaan kätevästi vaihtaa nastarenkaisiin. Nastarenkaat, kuten muutkin renkaat tilaat kätevästi Bikesterilta suoraan kotiovellesi - ja aina edullisin hinnoin.
Cyclocross polkupyörä edullisesti ilman säätöä kotiovelle!

Vaihtelevien sää- ja maasto-olosuhteiden pyörä!

Cyclocross on hyvin monipuolinen pyörä. Sillä voit ajaa tavallista maantieajoa, maastossa sekä myös työmatkat. Useat maantiepyöräilijät ovat vaihtaneet cyclocross pyörään, sillä pienellä muuntelulla se toimii loppusyksystä ja talvisin oivana menopelinö, jota lumi, jää ja sohjo eivät pidättele. Näitä pyöriä on erittäin helppo muokata omaan käyttötarkoitukseen sopivaksi. Vaihda ohjaustanko ja laita pyörääsi seisontatuki ja mahdollisesti tarakka. Näin saat käyttökelpoisen työmatkapyörän. Karsi pois kaikki ”turha” kilpailun lähestyessä ja vaihda tarvittaessa renkaat kilpailuun sopiviksi. Vaihda renkaat sileämmiksi ja kapeammiksi, niin cyclocrossistasi tulee lähes maantiepyörä. Kaikki tarvitsemasi pyörän osat löydät Bikesterilta. Lähes kaksi pyörää yhden hinnalla siis ja siksi cyclocrossit ovat hyvin suosittuja Pohjoismaissa, juurikin niiden monikäyttöisyyden ja sopivuuden Skandinavian vuodenaikojen vaihteluun takia.

Valikoimastamme myös kilpatason pyöriä!

Cyclocross kehitettiin alun perin cyclocross-kilpailuja varten. Cyclocross-kilpailussa ajetaan hyvin vaihtelevassa maastossa. Joskus pyörää joudutaan jopa kantamaan, kun maasto on oikein mutaista. Tämän vuoksi pyörän tulee olla mahdollisimman kevyt. Aikaisemmin olivat levyjarrut kokonaan kiellettyjä kilpailuissa, cyclocrossissa täytyi olla v-jarrut. Nykyisin kuitenkin hyväksytään myös levyjarrut, jotka sen vuoksi varsin yleisiä tässä pyörätyypissä. Bikesterilta löydät myös jarrut cyclocrossiisi, jos haluat vaihtaa jarrutyyppiä.
Cyclocross-kilpailuja järjestetään enimmäkseen syksyllä ja talvella. Esimerkiksi maailmancup-kausi on syyskuusta tammikuuhun. Kilpailussa kierretään noin 2-3 km pitkää rataa, jossa on hyvin vaihteleva maasto. Kilpailu kestää yleensä noin puoli tuntia – tunnin. Matkan pituus vaihtelee reitin mukaan.
Cyclocross-kilpailuissa saa ottaa vastaan ulkopuolista apua ja jopa vaihtaa pyörää kesken kilpailun. Ammattilaiskilpailuissa pyöräilijöillä saattaa olla mekaanikot mukana, muilla on usein perhe ja ystävät auttamassa.
Muissa pyöräilylajeissa, kuten maastoajossa on usein ajotaktiikalla suuri merkitys. Cyclocrossissa taas taktiikalla on vähemmän merkitystä, siinä ratkaisee ajajan aerobinen kestävyys ja pyörän hallinta. Laji on siis todella ihanteellinen kunnon kohottamiseen samalla, koska se vahvistaa monipuolisesti eri lihaksia. Monet harrastavatkin sitä vain kuntoilumuotona, vaikka cyclocross kehitettiin alun perin kilpailulajiksi.

Eri hintaluokan cyclocross-pyöriä edullisesti!

Bikesterilta löytyy cyclocrosseja jopa alle tuhannen euron hintaan. Kalleimmat kilpamallit lähentelevät kolmea tuhatta. Haluaisitko kalliimman hintaluokan cyclocrossin halvalla? Siinä tapauksessa suosittelemme vierailua suositulla tarjoussivullamme. Tarjoussivu on jatkuvasti uusiutuva ja sieltä voit löytää unelmapyöräsi todella edullisesti. Erityyppisten polkupyörien lisäksi valikoimaan kuuluu sekä pyörän osia että pyörän tarvikkeita ja tietysti myös toiminnallisia ja tyylikkäitä pyöräilyvaatteita ja -kenkiä.
Tarjoussivultamme löydät usein myös suojia pyöräilyyn. Kypärähän sinulla tietysti jo on? Jos kypärä on altistunut koville iskuille, on se myös syytä vaihtaa. Ja tietenkin siinä tapauksessa, että siinä on näkyviä vaurioita, esimerkiksi säröjä pinnassa. Kypärän lisäksi voit löytää tarjoussivultamme polvi- ja kyynärsuojia sekä tietenkin pyöräilyhanskoja.

Tästä laadukas cyclocross pyörä valikoimastamme!

Eräs Bikesterin suosituimpia cyclocrossareita on musta Feltbikes F5X. Tässä loistavassa cyclocross-pyörässä on Sram vaihteet, sekä edessä- että takana on Avid-merkkiset levyjarrut. Sen pyörien koko on 28 tuumaa, ja Vittorio-renkaat ovat leveydeltään 33 mm. Pyörän paino on noin 9 kg. Bikesterilta löydät rungon koot 55 ja 57 cm. Meiltä löytyy myös useita muita tyylikkäitä Feltbikes-cyclocrosseja sekä paljon muita cyclocross tarjouksia. Tutustu siis viipymättä laajaan ja laadukkaaseen valikoimaamme!


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe
klo 11-18
09-427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.
Kirjoita arvostelu