paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Varaston tyhjennysmyynti - Tee superlöytöjä!

Cruiserit

2 Tuotetta
Sukupuoli
 • 2
 • 2
Tuoteperhe
 • 2
Värit
 • 1
 • 0
 • 0
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
Hinta
Helppoon liikkumiseen kaupungissa

Helppoon liikkumiseen kaupungissa

Cruiserit on tarkoitettu helppoon ja mukavaan pyöräilyyn kaupunkiolosuhteissa. Niillä ei ole tarkoitus yltää äärimmäisiin nopeuksiin tai monen tunnin lenkkeihin, vaan siirtymiseen kodista työpaikalle tai ruokakaupasta ostosten kera takaisin kotiin. Mukavuus on cruisereiden ehdoton valttikortti viimeistellyn ulkonäön ohella. Cruisereiden runkogeometria muistuttaa lähes rentojen moottoripyörien ajoasentoa. Cruisereissa on myös varsin leveät renkaat, jotka tekevät ajamisesta tukevaa ja turvallista tasoittaen pahimmat teiden töyssyt. Cruisereita on saatavilla niin napa- ja ketjuvaihteistoilla sekä jalka-, vanne- tai levyjarruilla. Valitse parhaiten itsellesi sopiva vaihtoehto.

Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Kruisaile tyylikkäällä cruiserilla!

Useimmat, jotka näkevät ensimmäisen kerran tämän polkupyörän, yhdistävät tämän luomuksen 50-luvun persoonallisiin polkupyöriin, joita käytettiin lähes missä tahansa ympäristössä. Cruiseri on tämän omaperäisen polkupyörän nimi, ja sille, joka pitää retrosta ja entisaikojen värikkäistä tyylisuuntauksista on Cruiser täydellinen valinta. Näillä polkupyörillä ei tehdä nopeusennätyksiä, mutta tulet saamaan kyydin jota et hevin unohda. Cruiseri on suunniteltu ajatellen mukavuutta ja rentoa menoa, joten pyörän nimi Cruiser osuu kohdalleen, sillä näillä polkupyörillä voidaan kruisailla ilolla. Cruiser on suunniteltu niin, että ajajan istuma-asento on mitä mukavin ja ohjaustangon muotoilu tarjoaa rennon otteen, joka omalta osaltaan vaikuttaa ajoasentoon ja mukavuuteen. Bikester on varannut valikoimaansa useita cruiser-pyöriä, jotka saavat pyöräilyn tuntumaan mukavalta ja leppoisalta. Bikesterin valikoiman cruiserilla voit pyöräillä kaupungille ja tehdä päivän ostokset, tai pyöräillä pitkin ahon laitaa ja vain nauttia mukavasta kyydistä. Selaa Bikester.fi sivuston mittavaa cruiser-valikoimaa, josta löydät muun muassa seuraavia tuotteita.
 • Electra Bike Ticino
 • Electra Bike Navajo
 • Electra Bike Cruiser
Cruiseri on polkupyöränä mitä mukavin menopeli, mutta myös kruiseri-pyörissä on hiuksen hienoja eroja, jotka vaikuttavat kokonaisuuteen. Meidän kruiseri valikoimamme sisältää maukkaita herkkupaloja, jotka ovat syntyneet tunnettujen valmistajien innovaatioista, joten hankkiessasi uuden kruiserin meiltä, voit aina luottaa korkeaan laatuun. Meiltä löydät tyylikkään Electra Bike Ticinon, joka on saanut nimensä Sveitsin italiankielisestä alueesta, sekä innoitusta kestävistä polkupyöristä, jotka valmistettiin laadukkaina käsitöinä 1940- ja 1950-luvulla. Ticino-malliston cruiseri-pyörä on sporttinen, vintage-tyyliin valmistettu pyörä, joka sopii päivittäiseen käyttöön. Pyörä on varustettu aikakaudelleen luonteenomaisilla osilla, kuten retro-tyyliin valmistetuilla navoilla, polkimilla, muotoillulla ohjaustangolla, jarruvivuilla, haarukoilla ja vanteilla. Ticinon alumiiinirunko on päistään paksummista putkista valmistettu 6061 T-6, sekä kromattu perinteisesti kaartuva etuhaarukka, käsin juotettu ja tarkasti valettu pää, päistä paksunevat putket, sekä päistään terävöityvät haarat.
Laaja valikoima cruiser pyöriä nettikaupastamme!

Electra Bike Navajo on saanut vaikutteita intiaanien taiteesta, ja on valmis kiitämään kaupungin teillä. Navajoa ei ole suunniteltu kenelle tahansa, vaan erityiselle ajajalle, päällystetty intiaaniteemalla lokasuojasta toiseen joka on ainoa laatuaan. Jos tämä pyörä klassisella navajo muotoilulla on sitä mitä haluat, voit lopettaa etsimisen, sillä Bikester on varannut juuri sinulle innovatiivisen Electra Navajon, jolla voit kruisailla tietoisena siitä, että omistat jotain aivan erikoista, ja jolla ajat ylpeydellä paikasta toiseen. Electra Bike Navajossa on kolme vaihdetta, kevyt teräsrunko, ja jopa Electran retropolkimet. Electra Bike Cruiserissa on klassinen teräsrunko, käsijarrut, Sramin kolme vaihdetta, maalatut lokasuojat. Cruisereissa kauneus ja funktionaalisuus ovat keskenään täydellisessä harmoniassa, mikä tarjoaa ennen muuta mukavaa ja rentouttavaa ajoa. Miellyttävä ja ainutlaatuinen muotoilu auttaa jokaista löytämään henkilökohtaisen tyylinsä. Tässä polkupyörässä on myös käytetty Flat Foot Technology®-innovaatiota. Hawk Claire on kruiseri, joka on alumiininen kaupunkipyörä. Tässä Lady-pyörässä on kevyt alumiinirunko, Unicrown-haarukka, kolme vaihdetta ja Schwalbe renkaat.

Mukavuutta ja luksusta!

Flat Foot Technology® tarkoittaa uudenlaista ajoasentoa, sillä pystysuora ajoasento vähentää huomattavasti selän, niskan ja käsien rasitusta. Tämä asento auttaa hallitsemaan pyörää paremmin, koska painopiste on alempana ja näin näköala on avarampi. Voit myös polkea täydellä teholla ja vaivattomasti ja tukea jalkapohjasi kokonaan maahan, milloin vain haluat.

Electra Bikes

Electra-pyöriä on valmistettu aina vuodesta 1993. Electran ajatuksena on säästää luontoa ja elää säästävämmin ja terveellisemmin, vähentää stressiä ympäristöstä ja yhteiskunnasta, ja tehdä kaikki tämä tyylillä. Tuotemerkille ovat korkea laatu, tehokkuus ja mukavuus, sekä tyylikäs ulkonäkö tärkeitä asioita. Bikesterin Electra-valikoima on mittava, joten jokainen löytää elämäntapaansa parhaiten sopivan kaksipyöräisen menopelin. Olkoon pyöräsi retrotyylinen, moderni, urheilullinen tai tyylipuhdas, Electran selässä näytät hyvältä, ja voit ajaa mukavasti ja nopeasti minne vain, kuten piipahtaa lähikauppaan tai kahvilaan, pyöräillä töihin tai kylään ystäviesi luokse, katsella luontoa tai pelkästään rentoutua ja nauttia rennosta liikkumisesta. Electra antaa sinulle vapauden ja riippumattomuuden, joten voit unohtaa liikenneruuhkat ja täyteen ahdetut joukkoliikennevälineet. Bikester tarjoaa sinulle uudenlaisen elämäntavan cruiserin kanssa, elämäntavan, joka auttaa tuntemaan tuulen ja auringon kasvoillasi, haistamaan juuri leikatun nurmikon tai kuumana hehkuvan asfaltin, sekä kuuntelemaan rentoutuneena linnun laulua tai kaupungin ääniä. Kruiserilla pyöräillessäsi edessäsi aukeaa koko maailma, joka pursuaa erilaisia mahdollisuuksia, jotka kannustavat tekemään kaikkea uutta, jännittävää ja hauskaa.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes