paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.


Bianchi Polkupyörät

(1 Tuote)
Valittu:
  KATEGORIAT

  Sukupuoli

Valittu:
  •  
  •  

  Värit

Valittu:
  •  

  Hinta (€)

  • -
    Valitse
LAJITTELE
Sivu1/
1
 
LAJITTELE
Sivu1/
1

Bianchi Polkupyörät on tehty kovaan käyttöön!


Vain 21 vuotias Edoardo Bianchi perusti polkupyörätehtaan Milanon via Nironelle vuonna 1885. Hän oli oman aikansa kokeilunhaluinen uranuurtaja. Siihen aikaan pyörällä ajo oli aikamoista akrobatiaa, koska pyörissä oli vielä valtavan kokoinen etupyörä ja pienikokoinen takapyörä. "Pikku seppä" Bianchi halusi laittaa polkupyöriinsä samankokoiset pyörät. Tämä modernin polkupyörän keksijä sai kutsun Villa Realeen Monzaan, koska kuningatar Margaret halusi opetella ajamaan polkupyörällä. Näin syntyi ensimmäinen Bianchi Polkupyörä naisille. Bianchi Polkupyörät olivat huikea myyntimenestys ympäri maailmaa. Yrityksen perustaja oli innokas urheilumies, joka vaikutti paljon kilpatason pyörien kehitykseen. Bianchi Polkupyörät menestyivät kansainvälisissä Grand Prix de la Ville de Paris-kisoissa jo vuonna 1899. Siitä lähtien niitä on näkynytkin usein voittajien käytössä. Nykyajan Bianchi Polkupyörät tunnetaan kaikkialla ja niiden sähäkkyyteen luotetaan. Niihin on liitetty monia huipputasoisia osasarjoja eri käyttötarkoitusten mukaan. Aivan perustamisestaan lähtien tämä valmistaja on ollut varsinainen teknologiaguru. Bianchi Polkupyörien rungon suorituskyvyn optimointiin pyritään kehittämällä paras vääntöjäykkyys ilman painon lisäystä. Yrityksen materiaalitutkimus keskittyy sopivien komposiittimateriaalien teknologiaan ja niiden jatkuvaan kehittämiseen. Pitkäaikainen altistuminen tärinälle aiheuttaa lihasten väsymistä ja alentaa pyöräilijän suorituskykyä. Ongelmaa vähentämään on kehitetty Countervail-teknologiaa joka vaimentaa tärinää. Sitä käytetään mm. Infinito CV-maantiepyörissä. Triple Hydroformed Technology puolestaan lisää rungon vahvuutta ja antaa ohjaukseen enemmän vastetta. Tätä teknologiaa on mm. Bianchin Impulsossa. UTSS - Ultra Thin Seat Stay-teknologian myötä voimansiirto on keskittynyt takahaarukan alaputkeen, jolloin yläputki jää sen tukirakenteeksi. Tällä iskunkestävyyttä lisäävällä valmistustavalla on tehty esim. kevytrunkoinen Sempre PRO. Eräs Bianchi Polkupyörien huomionarvoisista innovaatioista on myös BAT-K-VID. Sen avulla pyörän eri osiin saadaan tehtyä eritasoinen jäykkyys. Tätä valmistustekniikkaa käytetään mm. Intensossa ja Impulsossa. Tutustu Bianchi Polkupyörien valikoimaan verkkokaupassamme:


Bianchi polkupyörä Bikesterilta!

Bikesteriltä nopeutta ja voimaa pyöräilyyn!

Italialaiset ovat aina arvostaneet hyvää laatua ja tyylikkyyttä. Näitä ominaisuuksia on runsaasti tarjolla myös Bianchi Polkupyörissä. Niitä voit tilata meiltä vaikka koko perheelle arki tai urheilukäyttöön. Kaikissa maantie-, kaupunki-, triathlonpyörissä on näyttävä ulkoasu ja tasokas tekniikka. Näillä pyörillä ajaminen on miellyttävä ajokokemus työmatkalla ja kisakäytössä. Hyvännäköisiä Bianchi Polkupyöriä on saatavana monissa hintaluokissa. Jokainen voi valita omaan budjettiinsa sopivan merkkituotteen helposti netistä. Selaa kaikessa rauhassa sivustoamme ja katso, mikä upea merkkipyörä sopisi parhaiten sinun tarpeisiisi.

Saat meiltä pikaisesti pyörät koko perheelle!

Kun tilaat pyöräsi tänään, me lähetämme sen sinulle jo huomenna. Sinun ei tarvitse ajopelisi koeajoa kauan odotella. Saat meiltä myös 100 päivän maksuttoman palautusoikeuden.TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe
klo 11-18
09-427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.
Kirjoita arvostelu