Pyöräkauppa netissä
Pyöräile, ui, juokse! | Meiltä varusteet kesän aktiviteetteihin

Pyöräoppaat ja -ohjeet

Pyöräoppaat ja -ohjeet

Oikean pyörän valinta ei ole aina helppoa Seuraavilta sivuilta löydät neuvoja, joiden avulla löydät itsellesi juuri sopivan pyörän. Polkupyörän koko-oppaista sähkö- ja lastenpyörien

MUITA HYÖDYLLISIÄ PYÖRÄVINKKEJÄ JA -OHJEITA, JOTKA AUTTAVAT SINUA VALITSEMAAN OIKEAN POLKUPYÖRÄN TAI LISÄVARUSTEET


Oletko hankkimassa uutta polkupyörää, mutta vaihtoehtojen runsauden vuoksi päätöstä on vaikea tehdä? Pyöräoppaidemme avulla saat objektiivisen ja selkeän yleiskuvan erilaisista polkupyörätyypeistä, kuten lastenpyöristä tai sähköpyöristä. Autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan pyörän yksilöllisten tarpeittesi mukaan. Tarjoamme sinulle objektiivisia neuvoja maasto-, maantie- ja gravel-pyöristä sekä retki- ja kaupunkipyöristä, sähköpyöristä tai lastenpyöristä. Meiltä löytyy myös opas sisäpyöräilyyn. Uutta pyörää hankittaessa on tärkeää miettiä, mikä on sen käyttötarkoitus.

Aiotko ajaa enimmäkseen tasaisilla ja päällystetyillä teillä vai maastossa? Etsitkö kevyttä maantiepyörää tai haluatko mieluummin pyöräillä rennosti ja mukavasti? Mistä materiaalista pyöräsi tulisi olla valmistettu: Alumiinista, hiilikuidusta vaiko teräksestä? Minkälaisia sähkömoottoreita on tarjolla ja miten ne eroavat toisistaan? Mitkä ovat levyjarrujen edut ja haitat? Kysymyksiä on paljon! Kaikki nämä kysymykset ovat kuitenkin hyödyllisiä ja auttavat sinua karsimaan toivelistaasi: Oppaistamme löydät vastaukset kysymyksiisi ja vinkkejä siitä, mitä kannattaa varoa. Kun käyttötarkoituksesi on selvillä, on aika siirtyä seuraavaan vaiheeseen eli löytää oikean kokoinen pyörä.

Olemme suunnitelleet nerokkaan runkolaskurin kaikentyyppisille pyörille. Se laskee juuri sinulle oikean runkokoon pituutesi, käsivarren ja jalan sisäpituuden perusteella. Sinä määrität budjetin: Mitään tiettyä tuotemerkkiä ei suositella, vaan tiettyjen polkupyörien ja komponenttien edut ja haitat käydään läpi objektiivisesti. Online-neuvontapalvelumme tarjoaa sinulle mahdollisuuden saada alustavan käsityksen pyörästä, josta olet kiinnostunut. Voit käyttää myös verkkosivustomme suodatinvaihtoehtoja löytääksesi tietoa unelmapyörästäsi. Halutessasi tarkempia tietoja avulias ja asiantunteva palvelutiimimme auttaa sinua mielellään.

Koska meillä on kumppanuussuhteita monien eri pyörämerkkien kanssa, niin voimme tarjota sinulle todella kattavan pyörävalikoiman. Kun olet löytänyt itsellesi juuri oikean pyörän, niin muutaman ajokerran jälkeen, tulee varmasti mieleen uusia kysymyksiä: Minkälainen lukko pyörääni tulisi hankkia? Millainen ajotietokone soveltuu parhaiten minulle? Minkä tyyppiset pyöräilykengät tai talvivaatteet tekevät ajokokemuksestani entistä miellyttävämmän? Olemme koonneet oppaita myös näistä aiheista! Itse asiassa suurin osa työntekijöistämme ovat itse innokkaita ja kokeneita pyöräilijöitä. Jos haluat itse koota tai huoltaa pyörääsi, niin apua löytyy kasaus- ja asennusohjeistamme. Olemme integroineet nämä neuvot Oppaat-osioon, josta löytyy myös eri pyörätyyppien mukaiset video-ohjeistukset, jotka auttavat sinua pyörän kokoamisessa. Oppaistamme löydät inspiraatiota, teknistä osaamista ja henkilökohtaisia neuvoja. Voit siis olla varma, että uusi pyöräsi sopii juuri sinulle ja sinun tarpeisiisi.