paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.


POLER

(6 Tuotetta)
Valittu:
  KATEGORIAT

  Hinta (€)

  • -
    Valitse
LAJITTELE
Sivu1/
1
 
LAJITTELE
Sivu1/
1

POLER pitää sinun lämpimänä luonnon helmassa!

Marraskuussa 2011 toimintansa aloittanut POLER on pirteä ja nuorekas yritys Portlandista. Sen perustivat valokuvaaja Benji Wagner ja Kharma Vella, aikomuksenaan luoda tuotteita joiden kaltaisia kukaan ei ollut vielä aiemmin tehnyt. Benji Wagner toimii edelleen myös valokuvaajana ja filmintekijänä. Yritys kannustaakin myös valokuvien avulla ihmisiä viettämään enemmän aikaa ulkona ja luonnossa. Sen valokuvaprojektiin ovat osallistuneet monet kuuluisat kuvaajat. Kharman vanhemmat olivat hippejä ja hän kasvoi kommuunissa. Molemmat perustajat olivat partiolaisia, he viihtyivät ulkoilmassa suuren osan nuoruuttaan. Heillä ei ollut lainkaan televisioita, joka olisi houkutellut nuoria miehiä pysymään sisätiloissa. Myöhemmin BMX, skeittailu ja lumilautailu alkoivat innostaa heitä enemmän. Heidän yrityksensä ilmestyi kuluttajien tietoisuuteen valtavalla harppauksella. Sen nopeasti noussut suosio perustuu joukosta erottuvien tuotteiden lisäksi sosiaalisen median hämmästyttävän voimaan ja nopeuteen. POLER nousee valmistajien joukosta esiin räväkkyydellä, jossa näkyy samanlaista uskallusta kuin sen valmistamien tuotteiden käyttäjilläkin on. POLER ulkoilutuotteiden ja varusteiden suunnittelussa näkyy raikas taiteellinen ote, sekä voimakas elämänilo ja positiivisuus. Värit ovat joko näyttäviä tai luonnonmukaisia. POLER valmistaa mm. makuupusseja, telttoja, reppuja, ulkoiluvaatteita ja asusteita. Jokaista kappaletta leimaa käytännöllisyys ja nokkela monikäyttöisyys. Yrityksellä on erikoisia, mutta toimivia ratkaisuja, kuten esimerkiksi monipuolisesti muuntautuva makuupussi. POLER vaatteita ja retkeilyvarusteita käyttävät ihmiset, jotka pitävät ulkoilmassa seikkailemisesta ja aktiivisesta elämästä. Heihin kuuluvat esimerkiksi pyöräilijät, lumilautailijat ja retkeilijät. POLER tekee tuotteitaan kaiken ikäisille aikuisille ja lapsille. Valitse verkkomyymälämme sivuilta käyttöösi POLER laatua:
  • Makuupussit retkeilyyn
  • Muuntautuvat makuupussit
  • Kolmen vuodenajan makuupussit
  • Ylle puettavat makuupussit

Bikesterilta lämpöä ja mukavaa oloa retkelle!

Lähde luontoon kokemaan suuria elämyksiä ilman turhia vilunväristyksiä. Ei haittaa vaikka ilma olisi vähän viileämpikin, sillä meillä on sinulle tarjolla lämmin POLER makuupussi. Sen suunnitteluvaiheessa on haluttu tarjota luonnossa liikkujalle miellyttävä käyttökokemus. Jos vilu pääsee yllättämään taukopaikalla tai piknikillä, makuupussiin voi helposti käpertyä lämmittelemään. POLER pussissa sinun ei tarvitse maata koko aikaa toukan tavoin paikoillasi. Voit liikkua siinä missä ja miten milloinkin huvittaa. Sen olkapäiden kohdalla on kätevät vetoketjut. Saat kätesi ulkopuolelle ja voit nauttia eväitäsi ja juoda kupposen höyryävää kahvia termospullostasi. Voit kääriä myös pussin helman ylös ja harppoa pitkin askelin paikasta toiseen. Se mahdollistaa kiipeilyn, kumartelun ja kurkottamisen. Reissustasi tulee hauskempi, koska pääset liikkumaan notkeasti ja pysyt samalla koko ajan lämpimänä. Kevyt, mutta lämmin POLER pussi on matkasi paras hankinta. Voit kääriytyä siihen alta aikayksikön leirintäalueella, asuntovaunussa tai veneessä. Tämänkaltaisessa makuupussissa viihdyt myös Suomen kesäfestareilla, omalla tai sukulaisten mökillä. Monet palelevat tietysti kotonakin, eikä mikään estä kääriytymästä ihanan pehmeään makuupussiin sohvan nurkkaan telkkaria katsomaan. Tämä tuote ei ole siihenkään tarkoitukseen liian kuuma. Seuraa sivustomme tuotevalikoimaa, löydät meiltä uusia ja jännittäviä tuotebrändejä. Tilaat meiltä aina kannattavasti kun käyt läpi meidän tarjouksiamme. Katso aina makuupussia hankkiessasi minkälaiseen lämpötilaan se on suunniteltu, jotta löydät omaan toimintaasi parhaiten sopivan tuotteen.


POLER -tuotteet Bikesterilta!

Lämmittäviä tuotteita jäätävin hinnoin!

Vaikka Bikester on erikoistunut juuri pyöräilytarvikkeisiin sekä pyöriin, löytyy nettikaupasta paljon myös tuotteita retkeilyyn. Tilaa Bikesterilta lukemattomat maailman ulkoilijat hurmannut POLER makuupussisi. Saat sen meiltä kotiin nopeasti ja pääset nauttimaan sen muhkeista pehmusteista aivan pian. Voit palauttaa tuotteita halutessasi 100 päivän kuluessa. Tämän voit tehdä kaiken lisäksi täysin maksutta.TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe
klo 11-18
09-427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.
Kirjoita arvostelu